|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Deset_ke007 - drugič
14.9.2010 14:01:27   
10ka
2ursae - ti potem rabiš bolj notranjo gugalnico? Ker v Obiju imajo samo zunanje. Glede notranjih (stanovanjskih) igral pa žal nič ne vem...

_____________________________

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Deset_ke007 - drugič
14.9.2010 14:06:15   
2ursae
pa luba duša, povej mi že od katere spletne trgovine je ta katalog user posted image

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Deset_ke007 - drugič
14.9.2010 20:06:11   
10ka
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

pa luba duša, povej mi že od katere spletne trgovine je ta katalog user posted image


pa če ni od spletne trgovine! če je prav od obija! greš tja na rudnik in ga dvigneš na informacijahuser posted image


_____________________________

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Deset_ke007 - drugič
14.9.2010 20:07:13   
10ka
http://www.obi.si/si/

_____________________________

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Deset_ke007 - drugič
14.9.2010 21:47:12   
2ursae
aja, sori, jaz sem mislila, da imaš nek super truper zajeten katalog otroških igrač user posted image

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Deset_ke007 - drugič
14.9.2010 21:56:38   
Kasija
2ursae jaz imam doma kataloga od elbe in wehrfritz, samo so stvari bolj za podjetja, vsaj kar se igral in cen igral tiče.

bobby car je super. ga imamo,navadnega.  big bobby je pač večja različica tega. 10ka vabljeni na ogled. http://big.de/de/home.shtml

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Desetke007 - drugič
14.9.2010 22:33:22   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

2ursae jaz imam doma kataloga od elbe in wehrfritz



Jaz imam slednjega in kontakt, kjer lahko naročiš, je slovenska firma in jaz sem tam naročila ene kocke. Lahko ti ga dostavim s slingom, ravno danes sem dobila še štorkljo, pa bo že ... Sporoči, kdaj se lahko kaj dobiva - naslednji teden, če gre. Lahko oddam otroke v vrtec in se magar zapeljem do tebe, če ne hodiš več v LJ. Glede zvečer pa - mezinček še vedno tuli na dve uri, ampak prejle sem se zjezila in se najprej 20 minut matrala s pomirjanjem in crkljanjem in uspavanjem, neuspešno, dokler mu nisem dala iz inata za pit vodo v flaško in - trara! čudež! - je nekaj popil in zaspal naprej user posted image . Ker skoraj 8-kilskega 4,5 mesečnika dojit na uro in pol zaradi crkljanja se mi pa res zdi malo mimo, ko bom pa GH uvajala, ga bom morala pa shujšat glede na tabelce pri pediatrih user posted image . No, če bo voda palila, potem lahko pridem tudi zvečer.

V petek je gala ples vseh maturantov moje srednje šole in jaz bi takoooooo šla user posted image , ampak mezinčka pustiti brez ziz ... ne upam. Razen če me skupinsko prepričate, da bo pil iz flaške ali izčrpano mleko ali adaptiranega user posted image

Sobota - a bi se katera dobila recimo dopoldne v Koloseju? Najbrž bo slabo vreme ...

pingi, zaradi takih težav z vrtcem sem takrat rekla, da bi imela M. še doma oz. pri tašči in bi dala samo J. v vrtec; ker pri 3 letih je uvajanje bistveno lažje kot recimo pri 2, ko sem jaz uvajala čvergija, tisto je bila katastrofa. Pri maksiju take krize ni bilo.

Lp,

živa

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Desetke007 - drugič
14.9.2010 23:05:24   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: živa

Sporoči, kdaj se lahko kaj dobiva - naslednji teden, če gre. Lahko oddam otroke v vrtec in se magar zapeljem do tebe, če ne hodiš več v LJ. G


o, hodim, hodim v LJ. Oziroma sem vesela, če imam izgovor, da grem v LJ user posted image . Se slišiva.


_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Deset_ke007 - drugič
15.9.2010 8:49:34   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Plesne šole, gimnastike,...: Men je fizioterapevtka rekla, da moramo biti pri hipotončkih še posebej pozorni, da so veliko v gibanju. Sploh pri nas, kjer sta obe hipotoni. Takoj, ko bo kakšna priložnost ju bom vpisala h kakšni gibalni dejavnosti in upala, da jima bo všeč. Sploh za Vito bi bila dobra kakšna gimnastika, posebej zato, ker ima hiperlaksne sklepe.


mišk, tudi moj J je bil izredno hipoton in še sedaj mu lahko, ko leži na hrbtu, dam noge za glavo, ali s prsti na nogah božam ušesa,....seveda se smeji zraven. Zato, pa smo po priporočilu fizioterapevtke kupili like a bike, ki je na začetku zgledal zgrešena investicija, ker je bil premali, kljub temu, da smo sedež dali najnižje. Sedaj, ko je dobil zraven 2 cm, pa ni dneva, da ne bi divjal okoli z njim. Namreč pri poganjanju z njim dela obromno mišic, ki se na tak način krepijo. Poleg tega pa pridobiva na ravnotežju. Meni se zdi super.

Ga pa bova v jeseni (mislim, da se začne oktobra) vpisala še v plavalni tečaj. Zaenkrat vodo obožuje, upam, da bo rad hodil.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Deset_ke007 - drugič
15.9.2010 9:18:59   
pingi
Živjo!

Tokrat se oglašam z bolj pozitivnimi novicamiuser posted image  Stanje v vrtcu se vsaj približno normalizira. Maja sicer še vedno zelo joka zjutraj, ko jo oddam, ampak baje je čez dan že boljeuser posted image
Jaka pa samo še kdaj reče, da ne bi šel v vrtec, joka pa HB ne.
Ta teden jih hodi iskat tašča ok. 14.30, tako da smo še malo bolj na izi.
Sicer pa nimam pojma, kako bo zgledalo, ko jih bom hodila (v najboljšem primeru) iskat ob 16h, če pa že zdaj ob 15h ni skoraj nobenega otroka več.user posted image
Vrtec je sicer odprt do 17h. No, saj danes imamo roditeljskega, pa bom še to vprašala.

Like a bike: zadevica se je prijelauser posted image  Mu gre že kar dobro, tudi hitrost je že spodobna (taka, da lahko vsaj približno hodim zraven in ne čaaakam).
Midva sva mu nabavila like a bika zato, ker se na navadno kolo s pomožnimi koleščki sploh noče usest,, kaj šele gonit. Se pa še vedno rad spravi na malega poganjalca, zato se mi je to zdel nek kompromis med kolesom in poganjalcem.
Po moje (tudi glede na to kar sem videla pri drugih) je like a bike lahko v uporabi do pribl. 5 let. Naš ima tudi nastavljiv sedež.
Evo, takega sem kupila (seveda prek e-bayauser posted image )
user posted image

Sobota: jaz sem za kakšno kavico, srečanje z otročki, samo se mi ne da v BTC, bi raje kje na Rudniku, če je kaj pametnegauser posted image
Sem itak mislila it v Leclerc...

No, toliko zaenkrat, moram šibat, ker imam dela veeeliko (jah, itak, če sem imela pa 10 dni dopusta za uvajanjeuser posted image )

Čau, čau!

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Deset_ke007 - drugič
15.9.2010 10:04:07   
miska1
En lep pozdrav vsem se aktivnim desetkam!
Jaz namreč nisem, se pa velikokrat spomnim na vse vas :)

Imam se dobre tri mesece porodniške. S Svitom sva OK, res uživava in veliko hodiva naokoli. Svit je dobil vrtec in začne po novem letu tako, da bomo imeli v decembru uvajanje. Martin je v višji skupini in se je lepo navadil. Mogoče je res lažje dati otroka pri 3-eh letih v vrtec, kot pri 2-eh. Naš Martin je tako jokal cele noči, vse tri, štiri mesece. Tko da smo imeli takoj po rojstvu Svita zelo pestro. Zdej je druga pesem in gre z veseljem v vrtec, lepo govori. V vrtcu se je navadil sam jesti, obuvati, na wc, seveda s pomočjo vzgojiteljic, ki jih usmerjajo. Doma je pa bolj razvajen in kar pozabi, da je treba jest in se zraven začne igrati. Svit je res priden, Martina obožuje, se sam zaigra in Martin namesto, da bi jedel, gre na tla in se skrivata pod mizo user posted image  Pol pa mami z žlico za njim, ja pa še kaj, misli si... Pospravit igrač tud ne, v vrtcu pa vse pomaga pospravit. Tko da zdej poskušava biti z možem vztrajna, ga usmerjat, al pa ga kar pred vrata postaviva in je čez 5 min pripravljen vse naredit. Odkar je v vrtcu, se je zelo socializiral, se lepo vključi v družbo. Zdej ga bom v plesne vpisala, ki so v vrtcu.

Pred spanjem mu razložim od miške, kako bo dude odnesla in si ji treba zobke umivat. Od muce copatarice, ki odnese copatke in igračke pridnim otrokom, ki ubogajo mamice. Če se copatki strgajo, jih zašije, opere in posuši user posted image

Svit- je pa najbolj priden dojenček, naš lumpek. Na kravcah je od četrtega meseca naprej. Lepo se doji še vedno in je GH. Mamica lohk zraven vse naredi in celo uro vriska in se plazi po tleh. Samo, da gre zdej prehitro in ga naenkrat več ne vidiš, pol ga iščeva kam se je splazil in naju pričaka hvaležno z nasmeškom za katerim od vogalov. Tega nisva navajena k sva imela z Martinom tolk preglavic, k ni hotel biti sam 5 min.

Zdej spijem user posted image  do konca, pol greva s Svitom ven na en sprehod.

Zelo vas vse pogrešam, bi se kaj dobile lohk. Edino naš lumpek je zdej še mal bolčkan oz. na vsake 14 dni, da še cepljen ni bil pri 6-ih mesecih, ampak bo že.
Čau čau!!!

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Deset_ke007 - drugič
15.9.2010 12:16:58   
pingi
Miska1, lepo te je brat po dolgem časuuser posted image  Pa prilepi kakšno slikco tvojih dveh fantovuser posted image .

2ursae, tvojem ta velikemu fantu pa vse NAJ NAJ! Lepo praznuj, Anže!

(odgovor članu miska1)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Deset_ke007 - drugič
15.9.2010 20:04:18   
10ka
2ursae - čestitke Anžetu še od nas!!! lepo praznujte user posted image

sobota - z veseljem se zmenim... verjetno je boljši kot Kolosej vseeno Arena Vodaphone, ker imajo bolj zanimiva notranja igrala. Na Rudniku pa, kot jaz vem, ni nobenega takšnega notranjega igrišča, da bil lahko zraven sedel in kavico pil. Če pa je, se lahko dobimo tudi tam, z največjim veseljem. a ni nek lokal na dolgem mostu, kjer imajo tudi notranja igrala? živa, mislim, da imam od tebe to informacijo...

miška1 - lepo te je bratuser posted image . še dobro, da ste se lepo uvedli.

pingi - samo, da se tudi pri vas uvajanje umirja. saj jim bo še fino, moji trenutno prav uživata.

danes je bila tjaša prvi dan na plesnih in je neskončno uživala. na koncu je dobila še bombon. potem je pol ure govorila samo o bombonu. no na koncu je povedala, da je bilo fino in da se je veliko naučila. sem veselauser posted image






_____________________________

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Deset_ke007 - drugič
15.9.2010 22:59:21   
2ursae
sobota: najbrž bi tudi jaz lahko, možek in Anže bosta pekla torto, mi2 z Borom bi pa lahko prišla user posted image . A dopoldne?

HVALA PUNCE, HVALA VSEM ZA ČESTITKE ZA MOJEGA TANAJSTAREJŠEGA ŠKRATKA user posted image user posted image , super smo praznovali, bom ruknila gor kakšno fotko.


_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Deset__ke007 - drugič
15.9.2010 23:06:50   
2ursae
njegov komentar: "a je zdaj moja glava torta?"

user posted image

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 15.9.2010 23:09:39 >


_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Deset__ke007 - drugič
16.9.2010 21:16:53   
2ursae
Imunoglukan je v akciji 2 za ceno enega ... če katero zanima:

http://www.imunoglukan.si/narocilo-imunoglukana/

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Deset__ke007 - drugič
16.9.2010 21:17:31   
2ursae
kwa je zdej s soboto? Ne morte me napalit, pol pa poniknit user posted image

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Deset__ke007 - drugič
16.9.2010 21:57:57   
živa
Pri nas smo v vrtcu dosegli nov rekord v prisotnosti: čvergi je zbolel po 3 dneh. Tako da sobota žal zame odpade. No, razen če jutri čudežno nima več vročine.

Lp,

živa

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Deset__ke007 - drugič
16.9.2010 22:12:29   
10ka
ojojoj, živa, veliko pikapok za tvojega čvergijauser posted image user posted image

sobota - jaz sem še vedno zelo ZA. sam res ne vem kje. a bi bil vodaphone kul? pingi, a maš ti kak predlog kam? lahk gremo tudi kam drugam


_____________________________

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Deset__ke007 - drugič
17.9.2010 13:27:15   
pingi
Ojla!

Deževen pozdrav! Ob tem dežju lahko podoživljam trenutke izpred treh let, ko je ravno na tak zelo deževen dan prišel na svet naš Jaka (bomo videli, kako bo jutriuser posted image ).
Očitno zelo rada rojevam na deževne dniuser posted image  

Skratka, glede sobote. Tudi jaz sem še vedno za. Nimam pa nobene pametne ideje, kje bi se lahko dobile.
Moja želja, da bi se raje na Rudniku, je verjetno manj ugodna, ker ni nobenega pametnega igrišča za otročke.
V Supernovi je edino tisto igrišče, kjer otroke "oddaš" noteruser posted image  Je pa lušna kavarnica (Lizin vrt) v pritličju Supernove, kjer imajo odlične tortice (njami) in ledeno kavo, ampak ima zelo mini otroški kotiček (z legicami)
No, poglejte na linku, kako zgleda:
http://kavarna.najboljsa.com/

Torej, zaradi mene se lahko dobimo tudi v Areni.
Živa, držim pesti, da bo čvergi kmalu boljeuser posted image

Čau, čau!

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Deset_ke007 - drugič
17.9.2010 14:48:32   
miska1
Pozdravček!

Za soboto sm tud jaz. Na Rudniku me skor bolj mika, v Supernovi zgoraj, po tekočih stopnicah greš, zraven restavracij je igralnica za otročke, zaprta s steklom. Notri je tobogan, kuglice, za risat, kocke, za skakat, hiška in dve punci pazita na otroke. Lahko jih gledamo ven iz picerije. Upam, da niso kaj spremenili, smo bli lani pozimi.

Sm pa za kjerkoli, lahko tud Arena. Samo nevem, al bi z obema prišla, al samo z Martinom. Svit je spet prehlajen, se sploh dobr ne pozdravi.

Sporočite, kako se boste zmenile in za uro.

Lep dan.

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Deset_ke007 - drugič
17.9.2010 16:11:22   
2ursae
tudi jaz potrjujem za ju3. V Supernovi še nisem bila na tistem igrišču, lahko sprobamo. Kdaj je bila pa ideja? Za dopoldne, al kako?

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu miska1)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Deset_ke007 - drugič
17.9.2010 18:44:08   
Kasija
mi tudi pridemo verjetno. ne morem obljubit, se bomo potrudili, bi vas rada videla.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Deset_ke007 - drugič
17.9.2010 19:03:51   
2ursae
a lahko potem predlagam dopoldansko rundo, ob npr 10h - mi2 bi ostala do kakšnih 12h ali malo dlje, potem pa domov kuhat. Bi bilo OK?

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Deset_ke007 - drugič
17.9.2010 19:27:07   
2ursae
... če seveda ne bo scalo kot ob sodnem dnevu ... 

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?