|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 197 [198] 199   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010
16.1.2011 16:08:27   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: benika

NUJNO: kaj lahko dam Matiji proti kašlju? Ma kar močan kašelj - ne kašlja pogosto ampak, ko pa kašlja pa kar močno, mu prav hrope v prsih... Do torka bi ga rada porihtala, ker mamo cepljenje...


NIČ. Inhalacije mu delaj in čisti nosek s fiziološko, če je zabasan. In ne sili k cepljenju če je otrok bolan, boš samo sranje naredila. Če otrok ni 100% zdrav, cepljenje vse skupaj le še poslabša, tega si pa najbrž ne želiš. In če bo cepljen 14 dni kasneje ne bo nič narobe.



Hvala za nasvet. Bom ju3 P poklicala naj nama ceplenje prestavi. Kak se pa delajo inhalacije?

_____________________________

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4926
   RE: Septembrke 2010
16.1.2011 19:46:39   
malecka_mateja
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

Tinka tjaša po operaciji je kr vredu. Kašlja še malo- to je bila posledica žrelnice. na glasnost zvokov se še rpivaja drugače pa jeok. Vidva greta prvič ne? Sej bo šlo. Vlečejo se minute ko je v OP pol pa š minute dokler ne pride čisto k sebi pol pa je že ok. Kaj mata vidva mandlje tud?


Ne mislim, da mandlje ne bodo, imava samo žrelnico naročeno. Gnojnih angin HB nima, pri njemu je problem govor in sluh. To je pa žrelnica baje kriva. Midva greva prvič na OP. Ma me stiska, hudo mi je ker bom Jakoba ful malo vidla, ampak mi je v tem primeru pač Anej na prvem mestu. Sicer se bomo pa mal menjala z možem. Jaz bom npr dopoldne tam z Anejem, nekje med 15:30 in do večera, ko gre Jakob spat bom doma z njim, pa bo mož tam z Anejem, pol pa pridem jaz tja in grem spat z A. Tak da...medtem ko bo v operacijski bom pa itak živčna na kvadrat! Kaj pa neseš v bolnico s seboj? Sej brisače pa pižame tam dobiš, a ne? Al mu neseš kaj svojih pižam, da se bolje počuti? Ok kakšne igrače bova že nesla s sabo. Čeprav tam imajo najbrž igralnico, a ne? Pa kakšne knjigice in igrače tud, vsaj kokr se spomnim. Ojej samo da bo hitro za nami! Sej vem da gre za rutinsko operacijo, samo se vsaki mami trga srce, ko otroka odpeljejo v operacijsko.


jaz sem ji nesla svojo pižamici in sma jo oblekle ko je iz op prišla da ji je bilo bolj domače. igrač tam je polno in knjigic, amapk mi smo napi laptopa in risanke zraven nesli. sicer jih ne gleda pogosto ker ji ne pustimo v bolnici je pač izjema. Sej hvalabogu je prvič bolj tako ker neveš kaj te čaka. meni se drugič bolj hudo blo ker sem vedela kaj me čaka. amapak mogoče bo A drugače odreagiral in bo čisto kul. sej boš videla. malo bo neprijetno ker pride  krvav iz op in iz nosa mu teča kri še kak dan ali dva. govorijo hripavo, jedo slabše ker jih malo boli...amapk glej itak si močna in verjamem da bosta super dala skozi tako ti kot A. Meni se je tudi za Tin-om srce paralo amapk sem vedela da me Tjaša bolj potrebuje. Sej bo. Če pa te še zanima kaj pa  vprašaj.


_____________________________

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4927
   RE: Septembrke 2010
16.1.2011 19:51:12   
malecka_mateja
mislim da časa z kako kavo glih nebo, ker sam žrelnica op traja nekej 20 minut., tako da nevem no vsaj pri nas je tako. naša je bila v 35minutah fertik pa je imela še uhice. no jaz vem da nisem bila zmožna za kavo ker sam gledaš kdaj se vrata op odprejo in zagledaš otročka. no sej boš videla. itak  pa tako kot punce pravijo si pozitivka in bo vse ok. je pa res da rabi trdno močno in skulirano mamico, ker on je kr bogi takoj ko pride in pol itak neve je pa zeloooo občutljiv.


_____________________________

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 4928
   RE: Septembrke 2010
16.1.2011 19:55:21   
mala
Večer punceuser posted image

No končno sem prišla malo k sebi, da se lahko zvečer vsedem za računalnik in v miru kaj preberem in napišem. Ja en hud prehlad je za mano, sem bila en teden čist fuč in itak je vso delo počakalo tko da me je čakal še en teden pospravljanjauser posted image ...trenutno še zmeraj kašljam ampak energija se mi pa vrača tko, da se že super sprehajam po sončku HBuser posted image . Mi je pa skor mleka zmanjkal in sva se kar trudila z Lenartom, da sva prišla spet na 2h dojenje, čez danuser posted image .

Drugače se pa zelo zelo slini in imamo velikoooo slinčkov zdaj moram it nabavit še malo tistih podloženih, da mu ne premočijo takoj..je pa luštn ko vsak dan pokaže kaj novegauser posted image .

Ninibo - super, da ste se preseliliuser posted image  boš imela sedaj lepše dneve kot mi tukaj v tej zimski megli..se pa z veseljem pripeljem na morje na kavicouser posted image

Tinka - a Jakoba še kaj nosiš v traku in kakšen položaj imaš??

Tannya - user posted image user posted image user posted image   za zdravje, upam , da ste danes že boljeuser posted image

Včeraj smo bili na Rakitni in je bilo res luštno..to je tudi ena fajn lokacija za pomladansko vozičkanjeuser posted image .

Še eno vprašanje...kaj imate pa zdaj na tleh k so tiste puzzle šle iz prodaje?? Zdaj imam igralno podlogo še na kavču ampak se je že začel premikat in ga bom mogla na tla preselit, pa pojma nimam kaj naj mu dam spodaj user posted image


_____________________________

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 4929
   [Brisano sporočilo]
16.1.2011 20:27:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 4930
   RE: Septembrke 2010
16.1.2011 20:30:52   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

mislim da časa z kako kavo glih nebo, ker sam žrelnica op traja nekej 20 minut., tako da nevem no vsaj pri nas je tako. naša je bila v 35minutah fertik pa je imela še uhice. no jaz vem da nisem bila zmožna za kavo ker sam gledaš kdaj se vrata op odprejo in zagledaš otročka. no sej boš videla. itak  pa tako kot punce pravijo si pozitivka in bo vse ok. je pa res da rabi trdno močno in skulirano mamico, ker on je kr bogi takoj ko pride in pol itak neve je pa zeloooo občutljiv.



je zgleda različno v vsaki bolnici. v lj otroka ne pripeljejo takoj po operaciji v sobo, ampak ga imajo še kar nekaj časa na opazovanju. ne vem nekje med 30-60min. in le v primeru, če je otrok ful paničen spustijo starša k njemu, drugače pa ne. pa tud prav pred operacijsko tuki ne moreš čakat, vsaj včasih ne, ne vem, kako je zdaj, ko so prenovili. pižamice po operaciji nam niso pustili, pa sploh brezveze, ker radi bruhajo.tko da jaz sem vprašala, kok časa bo trajalo, so mi povedali, v primeru panike sem pustila telefonsko in sva šla en na kavo. se ne spomnim, a je žrelnica trajala uro in pol ali dve.pa jaz še vedno trdim, da je boljš it ven, kokr dobesedno čakat pred operacijsko . itaq nič ne moreš. samo psiho ti načenja in meni se zdi bolj pomembno, da si kul, ker te otrok po operaciji pa res rabi.
pa tole operacijo da fuuulll otrok skoz in je res čisto rutinska. tko da naj te ne skrbi preeč, ker bo ta strah začutil tudi Anej. saj vem, da je lažje rečt kot nardit, ampak ko gre za naše otroke zmoremo tud gore prestavljat.
ti pa svetujem, da tud zase vzameš kaj za preoblečt, ker  Luka je tud mene čist pobruhal. pa kaj za brat, ker potem ko se umirijo, znajo malo več spat.

a bo operiran v lj al kje drugje? če bo v lj ga bo verjetno operirala dr. batalinijeva..taka mal posebna ženska, za nas starše še malo bolj, do otrok je pa enkratna. dr. gros je pa itaq 1a, samo on ponavadi operira manjše otroke.

je pa res, da je od naše operacije minilo že kar nekaj časa (ena decembra2008, druga januarja 2009) in nazadnje smo bili tam na dopustu user posted image pred točno enim letom. tko da, stvari se spreminjajo...


ninibo-vauuuu, Piran!user posted image user posted image user posted image čist fouš user posted image ko se ud9mačite toplo priporočam restavracijo skarabej. na začetku Pirana zraven takšnega kamnitega parka. samo ne vem, kako delajo izven sezone. drugače pa ima tam blizu svoje apartmaje tudi društvo gluhih, kjer bomo, vsaj upam, poleti en teden tudi miuser posted image

tannya- oh ja.. želim vam hitro okrevanje in upam, da kakrkoli vam nagaja ne zavije direkt k nam.. ker do zdaj so se najini otroci pridno izmenjavaliuser posted image

almera- uu, je pa full priden Bor, da je tok prehodiluser posted image , Luka ne vem, če biuser posted image pa čestitke za obrat!

pri nas je pa spet pestro. je Luka zamenjal dude za žerjav in sicer točno ve, da jih nima več, je tudi rekel zanje saamo dvakrat, ampak ponoči se pa kar zbuja in joka in cele roke v usta tlači..user posted image ma bo že.. še par noči, pa bo boljš..
drugačpe sta pa oba zeolo pridna, Naja se ful igra na igralni podlogi, tko da lahko jaz kosilo pripravim.. in zdaj smo se naštelali, da gremo sami na sprehod. Naja v vozičku, Lukca držim za roko, psa pa si privežem kar okrog pasu. Naja itaq zaspi, Luka in Bajki (pes) pas sta tudi pridna. skratka uživamo. sploh tale vikend je bil res lep. jasno brez oblačkauser posted image ko sta oba otroka zaspaal, sem si na teraso naštimala fotelj, se pokrila z dekno in brala knjigo.. ko na dopustuuser posted image user posted image


_____________________________

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 4931
   RE: Septembrke 2010
16.1.2011 21:23:32   
kajča
spet tolk klepetate, da vam komaj sledim user posted image user posted image

Žal se vam prejšnji teden nisem mogla pridružiti na kavi, ker je bila Bina spet prehlajena in je kašljala, zato upam, da se vidimo ta teden. Nujno rabim kavico, še posebej ker bom cel teden sama s tremi otročki user posted image , Nace gre sicer na tečaj smučanja, ampak bo do enih doma, Majo bom pa imela kar doma, ker se mi jo ne bo dalo zjutraj vlačit v vrtec. Tako, da na kavo pridem z obema puncama.
Smo pa bili tako včeraj kot danes v Kranjski gori in je bilo super, Nace je že pravi smučaruser posted image  ( mali je neumoren in tam kjer imajo trak za otroke 2 uri neprestano šipa dol in goruser posted image user posted image ), Majo smo pa letos pri 3 letih prvič postavili na smučke in je bila kar navdušena, kar je presenetljivo glede na to, da zmeraj nekaj komplicira. Bina je pa uživala na sončku in ful se ji je dogajalo ko je opazovala otroke.

almera  user posted image user posted image za obrat

Bina ima skoz prstke na nogici v ustah in seveda vse kar doseže. Zobki jo res že ful matrajo, najbrž bo spet izvenserijskauser posted image user posted image   (Maja je pri nas dobila najprej spodnji enki, potem pa zgornji dvojki in je bila kot en mrožek) in bo prvi zob najbrž dobila zgoraj, ker ima čisto napihnjeno dlesen in belo pikico na sredi.

Je pa ful smešna, ker vsako stvar, ki jo najde in zagrabi, jo da na obraz, čez oči in potem krili z rokami in nogami. Pa če ji dam iz oči dol, si spet navleče nazaj.user posted image user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4932
   RE: Septembrke 2010
16.1.2011 21:43:48   
tinkatonka
Dober večer!

no okrog 12h je pa tud v Lj posijal sonček in smo šibali ven. Mož in A. sta se igrala ob potoku, jaz pa en giro okrog po okoliških vaseh. Jakobu sem že namontirala športni del vozička, mu je prav toplo v zimski vreči.

Hvala vsem glede priporočil kako se "obnašat" v bolnici. Če bo res trajalo samo 20min, vprašanje če bom šla na kavo. Sicer pa predvidevam, da mi bodo prvi dan vse lepo razlozili in bomo sproti videli kako bo. Pižamice bom nesla s seboj, pa tud kakšno trenirko, gatke, ipd, priljubljenega pliškota za crklanje. Potem bom pa ze vidla, al bomo kaj od oblek rabili. Sicer sem kr dost skulirana, ker pricakujem, da bo imela ta OP pozitiven na njegov govor. Vem oz. upam, da mu bo res pomagalo. Da pa mame znamo premikat gore, ko gre za otroka in da so otroci v bistvu zelo "mocni" ko gre za kaksne kriticne situacije, pa ze vem, ker so me enkrat poklicala iz vrtca 20min potem, ko sem ga tam pustila, in sicer so mi rekli, da je padel in da mora biti šivan. Se sploh ne spomnim kako sem prisla od sluzbe do vrtca, vem samo da sem bila tam v rekordno hitrem casu. Tresla sem sem, ko pa sem bila ob njem, sem bila skulirana in odreagirala mirno. No moj pogumni A. si je, medtem ko sem ga jaz vozila na urgenco drzal gazo na rani (na vrhu nosu, med obema očesoma), od padca ni potočil niti ene solzice (kar v bistvu ni dobro, ker je bolje da otrok joka, ko pade,se poškoduje, kot to da ne) ,da ne govorim o tem, da tudi med sivanjem ni potocil nit solzice, jaz pa ne prenasam pogleda na igle, ipd, ampak sem ga drzala za roke in mu nezno govorila o tem, kako bova nahranila mucka, ko prideva domov ipd (takrat so bili pri nas mački In). Vglavnem upam, da se bo Anej pogumno drzal, no v to sploh nekako ne dvomim, jaz pa sem se in se še bom pred samo OP oborožila z vsemi možnimi informacijami, ki me bodo pomirile.

tannya...kako je Ajda? Upam,da ste se ostali izognili virozi.

mala...ja jaz ga še nosim v traku. Ponavadi še v položaju lupinice, ampak tako da mu noge ne pokrčim več tako, ker je predolg, ampak mu ven štrlijo. Drugače sem ga pa dvakrat nesla tudi že pokonci, z nogicami narazen. Samo je treba res pazit, da so nogice podprte od kolenčka navzgor, da so ornk pokrčene, kr viset___ dol ne smejo. Še glede podloge za na tla...jaz imam airex, tak da je problem rešen :) drugače pa imam namesto tepiha pri kavču tudi eno blazino, ki je enaka armafleksu, sem jo dala odrezati po meri v MPI v Kranju.

bruhanje...joj sem ga sita. Na dan zamenjam od 5 do 8 slinčkov, pa seveda ga je treba parkrat na dan tudi celega preoblačt. Najbolj mi je pa muka, ko pobruha kombinezon, bundo, pa je vse mokro, ravno 5 jih pa tud nimam na zalogi. In prav revček je, včasih se prav vidi kako ga zapeče. In ja komaj čakam, da bomo šli na gosto hrano in srčno upam, da mu bodo težave s tem minile. Sicer pa itak ne bom začela že zdaj, ampak čakam, da bo mimo Anejeva OP in njegovo okrevanje.

in mi.....Ja vsak dan kaj novega. jakob je imel z današnjim dnem spet en preskok v napredovanju. Zdaj si že izbira katero igračko bo imel. Sem mu dala zajčka v roke, ki ga ima drugače zelo rad, pa me je sam čukasto gledal user posted image "češ kaj mi to daješ" in se zagledal v eno darilno vrečko v bližini in začel jamrat "mmm mmm mmm". No ko sem mu jo dala je bil pa tok happy, da me je skor prehladil, ko je začel tok mahat z rokami in nogami. No s to vrečko (samo mečkal jo je in gledal trakce ter božička na njej) je imel skoraj pol ure dela, da sem jaz lahko vmes pospravila po kuhinji. Aja pa da ne govorim o tem, kako komunicira že z Anejem. Ni lepšega ko gledat, kako se znata že malo zaigrat oz. kako Anej zabava Jakoba, da se ta reži na ves glas zraven. Moja dva piškotka user posted image .

vozičkanje...je katera jutri za kako vozičkanje? Po lepem sončku seveda? Jaz se moram ta teden naužit družbe, kavic ipd, ker naslednji teden imam že Aneja doma (ga čuvam, da se mi ne prehladi, da ne bo OP prestavljena), teden kasneje je na OP, potem okrevanje. Vglavnem ene tri tedne bom prislijena "Bojkotirati" naša druženja.


Nč punce grem počasi spat. Čeprav me čaka še en kup iz sušilca za zložit, pa enga dat sušit, ampak ne vem če se mi da čakatuser posted image .

Mirno noč.

Lp Tina



< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 16.1.2011 21:56:17 >


_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 4933
   RE: Septembrke 2010
16.1.2011 22:25:39   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

vozičkanje...je katera jutri za kako vozičkanje? Po lepem sončku seveda? Jaz se moram ta teden naužit družbe, kavic ipd, ker naslednji teden imam že Aneja doma (ga čuvam, da se mi ne prehladi, da ne bo OP prestavljena), teden kasneje je na OP, potem okrevanje. Vglavnem ene tri tedne bom prislijena "Bojkotirati" naša druženja.



Jaz bom šla jutri malo do in po Žalah pol pa na eno kavico. Če ti je ta konec ok, potem bom vesela družbe. Edino do 12:30 moram biti doma, da prevzamem Lijo.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4934
   RE: Septembrke 2010
16.1.2011 22:30:54   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

vozičkanje...je katera jutri za kako vozičkanje? Po lepem sončku seveda? Jaz se moram ta teden naužit družbe, kavic ipd, ker naslednji teden imam že Aneja doma (ga čuvam, da se mi ne prehladi, da ne bo OP prestavljena), teden kasneje je na OP, potem okrevanje. Vglavnem ene tri tedne bom prislijena "Bojkotirati" naša druženja.



Jaz bom šla jutri malo do in po Žalah pol pa na eno kavico. Če ti je ta konec ok, potem bom vesela družbe. Edino do 12:30 moram biti doma, da prevzamem Lijo.



Mislila sem kakšno 1h do 2h varianto tm okrog 12h, (npr po PST-ju, ali kje drugje, če je OK, da dve vozičkarici hodita vštric)....ker dopoldne bo najbrž itak megla user posted image No glede na to, da sem pozno objavila ta post in če bo katera za, naj mi pa javi na GSM (sej večinoma ga Lj. itak imate).

Jazzy pa K. imam zate, samo oprat ga moram. Takoj ko naberem za žehto, kamor ga bom lahko uturila ti sporočim in prinesem: Ampak bova mogle ta teden predajo naredit, ker potem me 3 tedne ni na vidiku. user posted image

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 16.1.2011 22:37:05 >


_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4935
   RE: Septembrke 2010
16.1.2011 22:37:08   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

Mislila sem kakšno 1h do 2h varianto tm okrog 12h....ker dopoldne bo najbrž itak megla user posted image

Jazzy pa K. imam zate, samo oprat ga moram. Takoj ko naberem za žehto, kamor ga bom lahko uturila ti sporočim in prinesem: Ampak bova mogle ta teden predajo naredit, ker potem me 3 tedne ni na vidiku. user posted image


Glede sprehoda - jaz žal kasneje ne morem, upam da se megla že malo prej razkadi. DAnes se na našem koncu je, tako da jutri računam na bolj dopoldansko vozičkanje.

Glede K pa še enkrat hvala user posted image !! Drugače pa ga komot jaz operem, tako da se ti s tem sploh ne obremenjuj.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4936
   RE: Septembrke 2010
16.1.2011 22:40:22   
tinkatonka
Glede K pa še enkrat hvala !! Drugače pa ga komot jaz operem, tako da se ti s tem sploh ne obremenjuj.


Glede na to, da imam doma enega packona, ki iz vrtca pride tak kot da bi cel dan kopal jarke v blatu in dežju, mi bund za pranje ne zmanjka.user posted image - vsakodnevno. No ampak si pravim, naj otrok uživa, naj se brezsrkbno igra, ne da bi pazil na čistočo. Samo pol se pa mal butam po glavi, pa si mislim, al mora bit res usran od vratu do gležnjev, pa če je on res edini tak v vrtcu, ker se mi zdi da so drugi taki, kot da sploh zunaj ne bi bili na igrišči. Če se mora preoblečt preden gre na ležalnik ležat po kosilu, potem vam je že jasno, da je pacek 1A.

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4937
   RE: Septembrke 2010
16.1.2011 22:44:33   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka
. Samo pol se pa mal butam po glavi, pa si mislim, al mora bit res usran od vratu do gležnjev, pa če je on res edini tak v vrtcu, ker se mi zdi da so drugi taki, kot da sploh zunaj ne bi bili na igrišči. Če se mora preoblečt preden gre na ležalnik ležat po kosilu, potem vam je že jasno, da je pacek 1A.


Če ti je kaj v tolažbo - moja prijateljica ima tudi enega takšnega doma. Pravi da čist vsak dan pride tako umazan domov, da bi njega vred s cunjami v stroj vrgla. user posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4938
   RE: Septembrke 2010
17.1.2011 8:21:45   
lillchy123
jutrouser posted image

pri nas je tako noro lepo, da se mi kar smeji. kristalno jasno brez oblačka.user posted image pa tudi sonce že dobiva svojo moč, tko da, komaj čakam, da se Naja zbudi in greva ven.

tinka-če boš ta teden kej na kavice hodila, a se lahko zmeniva še za pancerje? sej ne vem, a jih imaš ti al Urška... sam bi res lepo prosila, če si jih lahko sposodimo, ker je kmalu spet baje sneg napovedan, jaz imam pa drug teden operacijo in ne bom šla nikamor... če ti ni čist odveč..


_____________________________

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4939
   RE: Septembrke 2010
17.1.2011 8:25:07   
corfu
Jutro

Tudi pri nas se kaže sonček user posted image , Brina še spi, jaz uživam ob kavici user posted image user posted image ...potem morava it pa ven, pa malo v trgovino...jutri bo moj sine dopolnil 6 let in jeseni šel v 1.razred user posted image user posted image user posted image user posted image  pa moram za v vrtec kupt malo drobnarij za posladkat user posted image

_____________________________

Uživaj življenje...

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4940
   RE: Septembrke 2010
17.1.2011 8:26:54   
benika
O corfu, a pri vas greste tud že v šolo? Si se pofočkala na šolarjih?

Dobro jutro vsem.

Kava ta teden bo? Jaz ne mkorem edinole v sredo.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4941
   RE: Septembrke 2010
17.1.2011 8:38:20   
mala
Dobro jutrouser posted image

Pri nas pa še ni sončka, bom počakala da se tale megla meglasta dvigne, potem pa ven na sončka, še izkoristit, ker bo baje v četrtek spet sneg..no pa sej je še zima in to zraven paše.

Tinkatonka - se spomnim ja da si že nekaj pisala o tej podlogi v kranju, a mi lahko še enkrat poveš kok to kaj staneuser posted image  tnx

A je katera za kavico jutri?? user posted image Jest jo totalno rabim po dollllllgem časuuser posted image


_____________________________

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4942
   RE: Septembrke 2010
17.1.2011 8:41:36   
mala
Corfu - vse najboljše tvojemu sinčku...lepo praznujte RD jutriuser posted image

Naša punca gre tudi septembra v šolo, bo pa Maja stara 6.let in sploh ne morem verjet, da bom imela že 2šolarja...tale čas leti expresno hitro

_____________________________

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4943
   RE: Septembrke 2010
17.1.2011 8:46:09   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: benika

O corfu, a pri vas greste tud že v šolo? Si se pofočkala na šolarjih?

Dobro jutro vsem.

Kava ta teden bo? Jaz ne mkorem edinole v sredo.




Sm se letela prfočkat user posted image

_____________________________

Uživaj življenje...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4944
   RE: Septembrke 2010
17.1.2011 9:42:24   
Izabelina
jutro!

ah men je tko fajt k se spočita zbudim!! res... če Eva ne bi bla tok priden otrok pa ne vem kaj bi!! Ker sm js kr zaspanc in če ne dobim svoje doze ne morm nič!!

Tlelele user posted image je sonček tko, da pade dans en sprehod... drugač mam pa intenzivno učenje na sporedu... ne vem sicer kako bom to izvedla... sam mam čez 1 tedn izpit...

no lpo se mejte!! Zagotov pridem še kej okrog user posted image


_____________________________

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4945
   RE: Septembrke 2010
17.1.2011 10:03:00   
tannya
Dobro jutro,

pri nas se pa zdaj dragega nekaj loteva, Ajda pa je že od včeraj brez vročine. In že celo jutro mi teži, da bi rada šla na gimnastiko, pa ne bo šla dnaes še nikamor.

Če bomo zdravi, sem jaz tudi za kavico.

Corfu: čestitke tvojemu fantku. Zgleda, da nas je kar nekaj, ki bomo imele septembra prvošolčkeuser posted image user posted image .

Mala: welcome back, sem se že spraševala kje si.

Badminton: bi šla katera v sredo ali četrtek igrat, če bi dobile igrišče prosto?

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4946
   RE: Septembrke 2010
17.1.2011 10:06:09   
tinkatonka
tinka-če boš ta teden kej na kavice hodila, a se lahko zmeniva še za pancerje? sej ne vem, a jih imaš ti al Urška.


Urša jih ima. Jaz sem svoje njenemu Galu posodila. Daj jo kontaktiraj preko FB.



_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4947
   RE: Septembrke 2010
17.1.2011 10:17:52   
tinkatonka
jutro

pri nas je tako noro lepo, da se mi kar smeji. kristalno jasno brez oblačka. pa tudi sonce že dobiva svojo moč, tko da, komaj čakam, da se Naja zbudi in greva ven.


ma dej no...pri nas pa megla taka, da se nič ne vidi user posted image user posted image

Zdaj pa mal pospravit...sem se z mami zaklepetala, je bila pri meni na kavi. Vmes je še Jakoba uspavala, ki zdaj spi kot top user posted image .Nč grem, da ne bo spet ostalo vse pri besedah in nič pospravljeno.

Lp tina

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4948
   RE: Septembrke 2010
17.1.2011 10:20:53   
Jinx
Živjo punce user posted image
Brina je pa danes postavila rekord v spanju user posted image Je spala neprekinjeno od 20:30 do 4:30 in če ne bi mož zbolel, bi bila jaz perfektno naspana, tako pa sem bila full veliko budna, ker se je skozi nekaj premetaval, vstajal ipd.
Pri nas je tudi megla in to full trdovratna user posted image Upam, da bo čez dan kaj bolje.
Jaz imam tudi po tleh Alveolen peno, ki sem jo naročila pri MPI Kranj. Je super topla in tako svilena na otip user posted image No, vsaj bila je, dokler nista gor prišli dve podivjani psici s sveže postriženimi kremplji user posted image Ah ja ... Topla je pa še vedno user posted image

Pasja razstava: bilo je full zamude, tako da smo prišli domov šele ob osmih zvečer. Je pa sodnica tako čudno sodila ... No, zdaj pa imamo malo pavze z rastavami, vsaj do konca poletja user posted image


< Sporočilo je popravil Jinx -- 17.1.2011 10:21:29 >


_____________________________

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4949
   RE: Septembrke 2010
17.1.2011 10:30:03   
tinkatonka
Badminton: bi šla katera v sredo ali četrtek igrat, če bi dobile igrišče prosto?


jaz bi lahko v sredo, samo šele ob 21h.

LP Tina

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 4950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  195 196 197 [198] 199   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 197 [198] 199   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
16 razlogov, zakaj si boste zaželeli še en...
Če še kolebate ali bi otroku rodili bratca oziroma sestrico, si poglejte te fotografije - prepričani smo, da se boste ta...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?