Tulipan12
|
Jaz sem full zadovoljna s plesnimi. Ona je sicer začela že pri 17ih mesecih, pa itak da je tam samo v krogu hodila in ni uspela ponavljat koreografije, ampak zdaj pa že kar sodeluje, roke dviguje, z ritko miga, koraka, se vrti, večinoma vse ponavlja. Jaz ji tudi nič ne govorim zraven, če vidim, da me išče z očmi, ji skočim v pomoč, se ji tak fajn zdi, včasih pa gremo starši kar v en drugi prostor, kjer je kavamat in tam čakamo, takrat večinoma sploh ne pride pogledat, če sem še v bližini, se je že kar navadila, da me poišče, če je žejna. Imajo pa fajn izbor pesmi, takih, ki jim povedo, kaj morajo delat in ker se te pesmice ponavljajo, jih večinoma zna že zapet in posledično vse pokazat. Idita probat, zgubit tak nimaš kaj, meni je učiteljica rekla, da imam 3 ure gratis, da se takrat komaj vidi, če kaže interes ali ne. In res še nikoli ni rekla, da ne bi šla, vedno že nekje v ponedeljek začne spraševat, kdaj gremo k Nini (učiteljica). Če pa ji kdaj več ne bo zanimivo, bomo pa kaj drugega naštudirali. Ampak verjetno ne bo v isti skupini kot Tija, ne?
|