Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Ne bom dolga, ker sem utrujena ko-.... ma ful no. V glavnem, hotla sem rečt, da sem bila na moooorju in bil je prelep dan in bilo je super. Sam mal premal časa, pa dobro neki je.
feliša, sem vidla danes vašo vasico na tv... sej niso pozabil na vas, vidiš. Je pa res grdo za videt, kar hudo mi je. Upam, da se bo kmalu spravilo vse v red... niti predstavljat si ne znam, kako je to...
No pa lahko noč, jutri pa kaj več.
ja, zdej ko je drugje voda šla, pa nimajo kej več poročat, so pa k nam prišli
drugače je pa grozno, ja. Bogi ljudje
js sm tudi vidla...kar nism mogla verjet...full hudo, ko vidiš v kakšnem dejansko živijo, ker se ne morejo ločit od svoje hiše, ki je v bistvu vse kar majo Groza res...
Je kaj novega? Pri nas nič... Tudi jaz sem bila včeraj na sestanku pri Tiji v vrtcu in bodo meli pestro leto. 2x letovanje - zimsko in poletno, Bralni palček, predstave, izleti... danes grejo na Bajer, se bodo peljali z busom, nasl. teden tečejo kros... zanimivo. Za Niko pa nisem dosti zvedla, ker nisem bla na sestanku.
Ne vem. Moja pavza se bo kmalu iztekla, tak da pište no, babe žabe. MaJaLe, bo danes krajši delovni dan? Ej, včeri so mi fajn zaj... veš. Kliče ženska, da ima ob pol enih malico in res ne bi mogla prej, kasneje pa midva nisva mogla. No in rečem ok, ajde... In pol me kliče, da bo zamudila pol ure, na koncu je pa sploh ni bilo .
Ne vem. Moja pavza se bo kmalu iztekla, tak da pište no, babe žabe. MaJaLe, bo danes krajši delovni dan? Ej, včeri so mi fajn zaj... veš. Kliče ženska, da ima ob pol enih malico in res ne bi mogla prej, kasneje pa midva nisva mogla. No in rečem ok, ajde... In pol me kliče, da bo zamudila pol ure, na koncu je pa sploh ni bilo .
Danes delam samo 8 ur ja..samo
ke pras***...samo tej se res zmišljujejo ej...svašta
Ja ful si zmišljujejo, kot da so ne vem kaj... pa saj jaz oddajam stanovanje, ne ona meni. V glavnem, zrihtala nisva nič tak da če poznaš koga (po možnosti študenta), ki rabi stanovanje, mu priporoči nas.
Ja ful si zmišljujejo, kot da so ne vem kaj... pa saj jaz oddajam stanovanje, ne ona meni. V glavnem, zrihtala nisva nič tak da če poznaš koga (po možnosti študenta), ki rabi stanovanje, mu priporoči nas.
bom, bom...samo kaj je kakšen fax v izoli sploh? al bi se mogu v kp vozit? nimam pojma kako je to sej kp v resnici ni daleč.. za kolko sploh oddajate? ker sm se spownla, da me je en spraševal lih 2 dni nazaj...magari za v kp
Obstaja avtobus tak da prevoz ni problem. Če te zanima cena, ti napišem zs. Pa če se bo kdo res zanimal, mu lahko daš mojo številko. Ali še boljše od mojega, če jo še imaš.
KOKICA mi se ne bomo selili. Oddajamo tisto, kjer smo prej živeli.