Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Pa kaj zdaj,samo 2 posta??? Joj, joj, se vidi, da je sonček zunaj! Tasa sem se tak nahranila, da sem mislila, da mi bo dojenček med vožnjo nazaj pri popku ven pogledal, tako je delal! Hvala za pozdrave!
Pa kaj zdaj,samo 2 posta??? Joj, joj, se vidi, da je sonček zunaj! Tasa sem se tak nahranila, da sem mislila, da mi bo dojenček med vožnjo nazaj pri popku ven pogledal, tako je delal! Hvala za pozdrave!
Vreme je svetovno! Samo ne bo dolgo, zato ga je treba izkoristiti.
Ja, jutri se že začne kisat, vikend pa itak slab - to nas narava preizkuša, se mi zdi - ko delate, bo sonček, ko bi lahko uživali, pa vam dam dež, da vidim kak se znajdete! Mi2 sva sami popoldan, to bodo igrala pela
Kaj si dobrega jedla?
Solato s piščancem. Skoraj že klasika, če grem ven na malico, ker če probam s čim bolj konkretnim, lahko še samo zaspim, ko pridem nazaj delat!
Kaj si dobrega jedla?
Solato s piščancem. Skoraj že klasika, če grem ven na malico, ker če probam s čim bolj konkretnim, lahko še samo zaspim, ko pridem nazaj delat!
Isto pri meni! Meni ni bilo nikoli jasno, kako lahko nekateri ob 12h med službo zaužijejo močan obrok! No way. Potem sem še samo za v posteljo!
Hja, bi mogla neke kuhat it pa nekako ni volje. Zanimivo, ko sem sama doma, vem da moram in je to to. Danes ko pa je T. doma pa mi ni. Bomo kar kverjetno golaž iz konzerve jedli pa pire cuj al pa testenine. Lija je tak pr babi in bo tam imela obilno in zdravo kosilo