Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Ma ja, sej vem, saj sem itak tak tak za vse skupaj... ampak pri Lii nisem imela nobenega backupa in mi je bilo takrat full žal... pa tut nisem bila toliko poučena, da ti kr dajo umetne popadke, brez da te vprašajo, pa da jih lahko odkloniš, pa tak... zdaj grem bolj zaradi tega, da se malo bolj pripravim, če pa bo potrebno, pa seveda, če bom rodila v pravem času, pa jo bom vzela... a je v MB epiduralna plačljiva? v NM je bila do enega leta nazaj brezplačna, zdaj pa tut oni kasirajo. Sicer je v prvo nisem imela, pa verjetno je tudi v drugo ne bi, ampak se mi zid nepošteno, da je to plačljiva zadeva. Skoraj tako, kot da bi moral plačat anestezijo pri operaciji Ne, ni plačljiva, pa 24-urna tudi ne... tak da je bolj loto... bom videla, ko bom tak daleč! Ampak finta, kak se vse spreminja - lani sem imela slikice iz UZ pri svoji G zastonj, zdaj jih je treba plačat - 2 evra slikica, ponekod so baje 5 evrov, spet drugod pa še vedno zastonj Zdaj pa bodi pameten?! prosim? 2 EUR slikica? za 2 EUR bi mogla bit na foto papirju in okvirjena svinjsko... Jaz sem tudi plačevala slike pri svoji bivši G, ko sem bila s Tijo noseča... takratnih 500 sit je bila ena slika. Sam veš, kok je... takrat daš a ne, ker ti veliko pomeni.
|