KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Tulipan jaz sem v gužvi. Dobivam nagradne v službi te pa se stalno na šihti Saj še samo 9 dni in imam dopust Aja, moram to delit z vami: Prej sedimo v dnevni, zlagam jaz cote, pa lija spet full duda toto dudo . Pa jo pokličem da naj pride da se bove nekaj zmenle. Pride in ji rečem, da ko bom imela dopust, bove šle v trgovino z igračami in si bo lahko izbrala bilo katero igračo,ki jo bo hotela, ampak bo plačat mogla dudo. In ona en čas vestno posluša in pravi, da, ko pa jo Tomaž vpraša kaj si bo izbrala, pa reče :buo (= duda). Saj nisva vedela ali se naj smejima ali kaj,, In pol ko sem jo hotela še enkat vse ponovit, si je držala z prsti ušesa dol Za Lijo! Jaz pa se sedaj že par dni ubadam s tem, kako resnično reči dudi ADIJO. Danes zjutraj pa me Valentin preseneti, ko sem bila na WC školjki. Pride do mene in iz ust vzame dudo, jo vrže v WC in potegne vodo. Takrat pa mene prešine ideje, da je to sedaj pravi trenutek, da se od DUE poslovimo. In mu rečem, da dude več ni, ker jo je sam vrgel v WC in potegnil vodo, sedaj pa je duda po ceveh šla do male robice, ki jo zelo potrebuje. Bil je jok a je razumel. Potem je hodil do WC školjke in gledal vanjo ter še kar stiskal pokrov za vodo. V vrtcu sem povedala, da dude več nima. Sedaj pa moramo samo vztrajati, da mu je zardi joka ne dam. V avtu se je spet spomnil nanjo in ko sem mu rekla, da jo ima ribica je zmigal z ritko, kot pač oponaša gibanje ribic, in se nasmejal. Bomo videli kako bo zvečer pri spanju.
|