|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: še 1x herbalife
3.11.2010 19:48:10   
HuAnita
Kaj pa imaš ti in kje si nabavila?

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: še 1x herbalife
8.11.2010 12:03:41   
ančkica
sej sem napisala kaj imam, nabavila sem pa pri moji svetovalki. o imenu pa ne bi javno.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: še 1x herbalife
11.11.2010 16:44:29   
Anonimen
Sama sem pred N izgubila svoj višek z vlakinami, shakeom (2x/dan), minerali (meni so definitivno pomagali pri odpravi celulita user posted image ), namesto kofeta sem na šihtu pila thermoj. čaj. Normalno pa sem jedla še 3 navadne obroke (brez pretiravanja v katerokoli smer in ultra odrekanja). Je pa res, da se nisem ravno silila jest junk hrano, ker potem nobeno pomagalo pri hujšanju nima efekta, ne glede na ceno.

Zato pa smo svetovalci pri teh programih, da svetujemo, priporčamo in spodbujamo k vsaj malo bolj zdravemu načinu prehranjevanja. Pa seveda se ne sme pozabit na gibanje in redno vadbo, da bodo telesca še lepše izoblikovana. user posted image

Držim pesti in navijam za vas, da uspešno dosežete cilj. user posted image

Za dodatne info pa sem na voljo preko zs.

(odgovor članu ančkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: še 1x herbalife
11.11.2010 16:54:57   
breskvica13
Pozdravljene!
Tudi jaz sem pila to zadevo, pa nisem nič shujšala, to je samo metanje denarja vstran, ker če jaz spijem za zajtrk kozarec mleka in za večerjo bom prav tako shujšala in ne bom zato dala toliko denarja. bila sem pa vedno lačna in še službo mam tako da nisem mogla pit ob 18. samo z kosilom in potem še  stem šejkom sem bila pošteno lačna. tako da nikoli več.
predstavnica, ki ga uporablja že leto, tako je rekla pa ima tako kožo na vratu, da je bilo jo goza videti. od česa pa nevem.

(odgovor članu princeska29)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: še 1x herbalife
23.11.2010 20:06:08   
Lona76
Pozdravljene!
Tudi jaz sem shujšala s HL 7 kg, moja mami 17 kg, tako da pri nama je ta zadeva definitivno uspešna. Za tiste ki samo blatijo in niso nikoli probali bi prosila da tega ne delajo. Ne moreš blatitit nekaj, kar še nisi probal. Glede cene nebi rekla da je drago, če preračunaš koliko drugače zapraviš za sendviče in ostale p..... Vsem se zdi drago, zato ker daš na enkrat toliko denarja. Če preračunaš koliko te pride na dan to sploh ni drago. Skratka jaz sem nehala hujšat, uporabljam pa HL izdelke še vedno, zaradi dobrega počutja, boljše regeneracije po teku in da vam povem, da odkar moja 2,5 letnica zjutraj spije 1 dcl šejka na dan je veliko bolj zdrava.
Spodbujam tiste ki hujšate ali pa uporabljate izdelke za boljše počutje. Če vas karkoli še zanima me lahko kontaktirate na ZS, z veseljem vam bom odgovorila.
Srečno in veliko dobrega počutja vam želim.

(odgovor članu breskvica13)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: še 1x herbalife
29.11.2010 12:30:05   
malecka
alfabeta in ančkica kje pa ste zdaj.... no saj sem že napisala, kaj mislim o HL.... ampak, sem bila ravno to soboto na predstavitvi in vidim, da je tam blo razloženo 100% drugač, kot to dela moja sodelavka... tko da ne bi bilo bedasto da gresta na kakšno predstavitev HL....Ravno zdaj konec meseca bo v Ljubljani na gospodarskem rastavišču---se mi zdi, če se motim naj me katera popravi....Skratka predstavitev je bila super in z mojim se še odločava bi ali ne bi....Nas je pet komadov in bi bil to kar lep finančni zalogaj. Pa še ne vem kako bi to moja deca prenesla,,,user posted image


Bi pa bilo fajn da se tle izmenjavajo izkušnje...


_____________________________

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.




(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: še 1x herbalife
29.11.2010 12:35:59   
Alfabeta
malecka, jaz sem za enkrat zaključila z HL, ker sem se začela prehranjevat malo drugače in mi gredo kg dol user posted image . Sodelujem namreč z nutricistko in je super. Tako da...kaj več ti bo moral o izkušnjah z HL kdo drug povedat.

Srečno!

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   [Brisano sporočilo]
29.11.2010 12:46:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Alfabeta)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: še 1x herbalife
29.11.2010 12:51:32   
Alfabeta

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

za nadaljo uporabo se pa poslužujte Ebay-a, kje se ga dobi za cca 30% ceneje...imaš na voljo shake, čaje, multi...vse...se kljub poštnini še vedno bolj izplača kot pa prek posrednikov..
cena recimo za formulo 1 -shake je cca 25 eur z poštnino vred


Al pa če se vpišeš in sam naročaš, dobiš še ceneje od ebaya user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: še 1x herbalife
29.11.2010 13:21:21   
RAKICA1
malecka jaz ga pijem že 14dni in je dober okus no jaz sem ga vzela od čokoladeuser posted image user posted image user posted image ker sem nora na njo in mi odgovarja tako da otroc ti nebi nič imeli proti veš.No če bi pa naročla tako kot je rekla hruška debeluška kjer je cenej se pa lahko zmeniva in naročiva skupaj jih mal več ter dava skupaj za poštnino in to je to sej drugač pa lahko rečeva še kaj na privat

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: še 1x herbalife
29.11.2010 13:22:53   
RAKICA1
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta


IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

za nadaljo uporabo se pa poslužujte Ebay-a, kje se ga dobi za cca 30% ceneje...imaš na voljo shake, čaje, multi...vse...se kljub poštnini še vedno bolj izplača kot pa prek posrednikov..
cena recimo za formulo 1 -shake je cca 25 eur z poštnino vred


Al pa če se vpišeš in sam naročaš, dobiš še ceneje od ebaya user posted image user posted image


kako je lahko cenej če tukaj z poštnino pride 25E pri nas je 40E tko če vzameš če si pa učlanjen pa 20% samo manj od redne cene

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: še 1x herbalife
29.11.2010 13:27:08   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: stonogae


Če ne ješ nič drugega, ozirama zelo malo skujšaš s herbalife. Priporočam jejte 5x dnevno, prepolovite obroke, zamenjajte škrob z zelenjavo, pa grejo kile dol. Seveda pa je potrebno nekaj gibanja in pitja vode (2l na dan).



Podpis.

(odgovor članu stonogae)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: še 1x herbalife
12.12.2010 22:24:28   
NatyTaja
Ej, punce, kolk pa pride kaj poštnina če naročiš z ebaya?

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: še 1x herbalife
13.12.2010 6:21:02   
ančkica
ojla

Jaz še pijem te shake. vmes sem prenehala, sam zarad tega, ker je bil tempo življenja prehud, bolezni mojih hčerk, mene, služba.... Nisem mogla razmišljat o prehranjevanju.
No od petka naprej pa sem zopet na herbi in počutje je zopet boljše. Razmišljam pa da bi si nabavila e kakšne vitamine. Ali jih ima katera od herbalife? naročila pa sem si še čokoladice, za tist čas med delom, ko ni možno it na pavzo....
Upam, da bo delovalo to, ker sem že čist obupana s temi kilami.....

ebayu pa jzst ne zaupam kej preveč, še posebno ker moraš dat svoje bančne podatke itd... glede tega sem pa ful nezaupčjiva.


rakica katere proizvode pa imaš ti?

(odgovor članu NatyTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: še 1x herbalife
20.12.2010 13:21:08   
jagoda77
zdravo hujšanje je 1 kg do 2kg max na teden, če ne želiš, da se ti kot jo-jo efekt vrne nazaj, torej ko boste malo zavili s poti, takoj prišlo še enkrat več kilogramov nazaj.
Vsi tile Herbalajfovci vam ponudijo šejk in to ne 1x na dan, ampak čim večkrat, zakaj? da jih boste čim več kupili. In vsi tisti, ki to jest, sigurno prej niste imeli 5 do 6 obrokov na dan. Če bi jih imeli, Herbalajfa ne bi rabili, ker se s kg ne bi bojevali. Vse te šejke lahko nadomestite z zdravimi obroki, ki si jih sami pripravite. Če pa že... zakaj mi ni všeč Herbalife, ker so ti šejki nadomestki obroka, ki vsebujejo veliko hidratov, sladkorja in maščob. Poglejte šejk embalažo, pa bo jasno. Na tržišku je ogromno boljših šejkov, ki so bolj zdravi in tudi z manj kalorijami...

Kot je že en zgoraj napisal.... bom še jaz 5 do 6 obrokov na dan, do kosila lahko hidrate, potem naj bodo obroki predvsem bolj beljakovinski, jejte na 3 do 4 ure, izogibajte se kruha, krompirja, zamenjajte 3.5% mleko za 1,6%, sadni jogurt za navadni, sladne kosmiče za navadne,........ pa boste zdravo shujšali in to tudi obdržali. In vse to lahko dosežete brez kakršnih koli praškov!

(odgovor članu ančkica)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: še 1x herbalife
21.12.2010 5:58:29   
ančkica
oj!

lej jst nisem noben prodajalec teh stvari, samo probala sem in sem še vedno na tem. ne delam nobene reklame za ali proti. Tako, da punce nehajte s temi, kaj naj delamo  in kako......... vsak se sam odloči na podlagi probanega ali neproanega.
če nam pač paše herbalife nam paše.

sicer pa mene zanima kako je s temi vlakninami, kako in kdaj jih jeste?

(odgovor članu jagoda77)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: še 1x herbalife
21.12.2010 9:37:02   
jagoda77
Naslednjo približno vsebnost vlaknin najdeš v naslednjih živilih:

6 g vlaknin = pol skodelice fižola, graha, polnozrnatih kosmičev
5 g vlaknin = pol skodelice leče, ena surova hruška, skodelica polnozrnatih testenin
4 g vlaknin = pet suhih sliv, pol skodelice rumene buče, ena pomaranča
3 g vlaknin = dve žlici arašidov, pol skodelice špinače, skodelica paradižnikovega pireja
2 g vlaknin = ena banana, pol skodelice zelja, kos rženega kruha, dve skodelici pokovke (brez dodatkov)
1 g vlaknin = en korenček, ¾ skodelice jabolčnega ali pomarančnega soka, en kivi, en paradižnik
0 g vlaknin = sir, jajca, mleko, meso, jogurt, ribe.
Priporočen dnevni vnos vlaknin se giblje med 20 in 35 g.

(odgovor članu ančkica)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: še 1x herbalife
21.12.2010 11:04:47   
ančkica
jagoda!

če bi vprašala za jedi, kjer so vlaknine bi tudi vprašala tako. glede na to , da pa je to tema herbailfe pa ni vprašanje letelo na to!!!!

verjamem, da si preštudirala vse knjige in internetne strani s prehrano. vendar še vedno nisi tista, ki odločaš o  tem kaj je dobro in kaj ne. to bo že vsaka zase vedla, kako se bo prehranjevala in imela čas premišljevati kdaj pa katero jed jesti.

ali imaš sama izkušnje s herbalifom? če ja, pol piši kaj, drugače pa adijo!!!!!!!!!

(odgovor članu jagoda77)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: še 1x herbalife
21.12.2010 13:35:32   
jagoda77
IZVIRNO SPOROČILO: ančkica

jagoda!

če bi vprašala za jedi, kjer so vlaknine bi tudi vprašala tako. glede na to , da pa je to tema herbailfe pa ni vprašanje letelo na to!!!!

verjamem, da si preštudirala vse knjige in internetne strani s prehrano. vendar še vedno nisi tista, ki odločaš o  tem kaj je dobro in kaj ne. to bo že vsaka zase vedla, kako se bo prehranjevala in imela čas premišljevati kdaj pa katero jed jesti.

ali imaš sama izkušnje s herbalifom? če ja, pol piši kaj, drugače pa adijo!!!!!!!!!




sem dolgoletni osebni trener z veliko izkušnjami o prehranjevanju, treningih, dodatkih k prehrani,..... tako da ne govorim na pamet in ja tudi med vsem tem sem bila na predavanju herbalifa, ker spoštujem konkurenco in jo tudi preverim in tudi pogledala sem, kakšne izdelke imajo in mi pač njihova sestava ni primerna za moje vadeče, da se tako izrazim in jim svetujem raje kakšno drugo prehrano in tudi kakšne druge dodatke, ki so po sestavi veliko boljši. Mislim, da se tle pozablja dejstvo, da je tudi herbalife dodatek k prehrani, ne da se nadomesti večino obrokov na dan.
Izkušnje s herbalifom.... treniram tudi ljudi, ki so jedli herbalife in povedo sami, kako se počutijo sedaj in kako so se prej in kakšne imajo napredke sedaj in kakšne so imeli prej.

se pa strinjam, vsak zase najbolj ve, kaj je dobro zanjga in nikjer nisem napisala, kaj bi morala ti jest


< Sporočilo je popravil jagoda77 -- 21.12.2010 13:37:26 >

(odgovor članu ančkica)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: še 1x herbalife
21.12.2010 19:57:26   
ančkica
jagoda!
Se ti opravičujem. Ponavadi se velikokrat javljajo na forumu ljudje, ki samo pišejo in kritizirajo vse po vrsti. Glede na to, da sem prebrala veliko forumov na to temo, preden sem začela piti shake.
Sama sem razmišljala o osebnem trenerju tudi, samo glede na čas, ki ga imam na razpolago pri dveh majhnih otrokih, in vožnje do lj?!! si tega ne morem privoščiti. Denarno pa verjetno je tam tam z to prehrano.
sama dobro vem, da moram tudi začeti z gibanjem ampak kar ni in ni motivacije, bi skoz rabla enga da me brca, če me razumeš.
s herbo pa sem do sedaj izgubla 5 kg in mi je nekakšno upanje, da bodo kile šle počasi dol  iz mojih 100kg!!!

še enkrat oprosti, če sem te žalila.


(odgovor članu jagoda77)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: še 1x herbalife
22.12.2010 9:57:34   
jagoda77

IZVIRNO SPOROČILO: ančkica

jagoda!
Se ti opravičujem. Ponavadi se velikokrat javljajo na forumu ljudje, ki samo pišejo in kritizirajo vse po vrsti. Glede na to, da sem prebrala veliko forumov na to temo, preden sem začela piti shake.
Sama sem razmišljala o osebnem trenerju tudi, samo glede na čas, ki ga imam na razpolago pri dveh majhnih otrokih, in vožnje do lj?!! si tega ne morem privoščiti. Denarno pa verjetno je tam tam z to prehrano.
sama dobro vem, da moram tudi začeti z gibanjem ampak kar ni in ni motivacije, bi skoz rabla enga da me brca, če me razumeš.
s herbo pa sem do sedaj izgubla 5 kg in mi je nekakšno upanje, da bodo kile šle počasi dol  iz mojih 100kg!!!

še enkrat oprosti, če sem te žalila.




razumem, da ob otrocih in vsem kar se danes dogaja okoli nas, težko najdejo nekateri čas še za rekreacijo, ampak vendar, ko enkrat ta stavek... nimam časa, premagaš, ugotoviš, da se počutiš veliko bolje. Ampak.... veliko lahko pa narediš tudi doma, z jedilnikom, predpisanim treningom in pa kanček volje in želje po uspehu. Ne rabiš hodit v fitnes, doma s preprostimi vajami lahko narediš marsikaj in seveda bistvo je prehrana, pa ne le pitje šejkov... ti so samo za bonus, če res...res res nimaš časa... :)

Vem, da se veliko nekvalificiranega folka oglaša, samo včasih je pa mogoče dobro, da še kdo kaj s prve roke pove.

Kar se pa cen tiče.... lahko rečem, da niti približno niso cene iste, ampak cena harbalife šejka deliš s 3, pa boš dobila ceno šejka v katerikoli športni trgovini... :)

ne blatim herbe, samo res mi je neumno, da ljudi odirajo za izdelke, ki so na tržišču 3x cenejši in sploh, ker bi lahko naučili ljudi jest "normalno" hrano.... :)

(odgovor članu ančkica)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: še 1x herbalife
27.12.2010 22:25:06   
NatyTaja
Oh Jagoda - ko bi si ljudje dali dopovedat določene stvari, bi vsi topshopi pa to propadli. Je pa nekaj - jaz imam o tehle stvareh, ki se jih ne da kr v vsaki trgovini dobit dost boljše mnenje... po izkušnjah...
Pa kar se tiče tempa življenja tudi... marskdo od nas si enostavno ne more utrgat urico časa na dan zase, niti za dostojno zaužitje obroka... tu pa pridejo zadevice ala herbelife, vitamini, minerali, vlaknine ... še kako prav! Sama sem mamica treh otročkov (vsi predšolski), do nedavnega polno zaposlena... uh, ni za govorit! Bi mi zelo prav prišlo, da bi dobila nekaj resnično hranilnega v sebe na hitrico.... Pa vitaminčki tudi dajo energijo, pa ko vidiš izkušnje ljudi... sej ni vse samo v tistih šejkih... jaz imam občutek, da je tu tisto tapravo, energija, ki jo dobiš v krogu teh ljudi na srečanjih!!! Energija, sprejetost, pohvala, opažanje... Ej, ravno zdaj sem iz zumbe, pa ti povem, da ni takega učinka, kot en seminar... Tu na teh skupinskih vadbah, v fitnesu... kvečjemu čutiš kako nevoščljivost, privoščljivost, ignoranco... moraš bit kr karakter da greš, še posebej sam...
No tako pa jaz mislim o herbalifu... tudi sama trenutno ekspirimentiram z njim... vitaminčki že delajo svoje! user posted image
Pa lep pozdravček in čimveč uspeho z ali brez HL!

(odgovor članu jagoda77)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: še 1x herbalife
2.1.2011 12:50:39   
Barbara_L
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: Soncek

IZVIRNO SPOROČILO: Poka
Prosim da se obnšaš forumu primerno in ne pluješ po nečem če nisi poskusila.Ne meči slabe luči ,ker nikoli ne veš kdaj boš potrebovala pomoč od herbalifa. Zato previdno.


Super-izjava leta 2011!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image





(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 48
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?