Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Tako si želim, da bi končno bilo... in strah me je tiste žalosti, če ne bo. Hecno, kako se naučiš živeti v nekakih ciklih... začnejo se z žalostjo in obupom, nadaljujejo z načrtovanjem, kaj vse bom/ne bom storila ta mesec, veselje in
ob ovulaciji, nato pričakovanje in optimizem do nekaj dni pred rezultatom.. POtem pa strah, žalost in jovo na novo. Ampak presneto, da bomo prekinile to, a je prav?! Konec tega cikla želim takoj za strahom občutiti veselje in jokati od sreče... Katera je z mano?

in to poemni, da se bom kar pod deceember selila
Ful imam izcedka in se bojem da imam komaj zdaj 36. dan O
Upam, da nas bom vse začarala, da bo cel november ROZA
hmmm 14 dni pa ni kar tako.... A si šla k dežurnemu? Upam, da se bo vse dobro končalo
ta podaljšan vikend. Punce, ne kar obupati. Znaki nosečnosti so lahko identični PMS-u. Tako da, dokler ne pride
v vsej svoji veličini, je še vedno upanje, kot pogosto slišimo tukaj na forumu. In to je čisto res.
. Pa tudi to je super, da vsak mesec res hitro mine. Tudi jaz ne bom zaupala nobenim znakom več. Čeprav se vedno pojavi kak novi
solit se naj gre.
( s tem mislim tudi tvoj
!!
ko boš imela čas in malo manj obremenitev na faksu mi piši