Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: sprememba dohodnega letališča ko je aranž... 4.10.2010 20:21:13
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnik jaz mislim da so me oni dolžni transferirat iz Dunaja do mojga avta na letaliscu v Grazu ne njihove stroške, pa še kakšen gutschein mi lahk zraven dajo za komplokacije Se strinjam. Pokliči na inšpektorat za varstvo potrošnikov in mal povprašaj o tem. Potem samo omeniš tole in bo vse tako kot je treba . No, tako si mislim, vem pa dejansko ne 100%.
|
|
|
RE: sprememba dohodnega letališča ko je aranž... 4.10.2010 20:28:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Po napisanem so dolžni poskrbeti za transfer nazaj do letališča Graz. Vendar jim to očitno ni v interesu, da organizirajo - zato so ti tudi ponudili dobropis 80€.
|
|
|
|
|
RE: sprememba dohodnega letališča ko je aranž... 4.10.2010 20:40:50
|
|
|
|
resnik
|
no sem pogledal na www.takeataxi.de relacijo graz-wien znese prevoz približno 300€ avtobus bi bil verjetno dosti ceneje samo si ne predstavljam prestopanj Dunaj letališče-Dunaj-Graz-Graz letališče s težko prtljago mogoče nekdo, ki eksaktno ve kaj so mi dolžni ponudit?
|
|
|
|
|
RE: sprememba dohodnega letališča ko je aranž... 4.10.2010 20:48:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Agencija ti je dolžna ponuditi transfer do odhodnega letališča. V takšnih primerih se običajno organizira avtobus za celo skupino. Ne razumem, zakaj rešujejo individualno?
|
|
|
|
|
RE: sprememba dohodnega letališča ko je aranž... 4.10.2010 21:11:06
|
|
|
|
resnik
|
saj .. najbolj neprofesionalno pa je izpadlo, ko mi je uslužnebec poslal še email, v katerem mi je pripopal dopis nemškega alltoursa v nemščini..kako 'pojasnilo' saj nebi potoval s sončkom ker se mi zdi drag, sam sem moral izkoristiti bon, ki sem ga dobil za ro. dan...
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Materinski dan v prvem nadstropjuMedtem ko številne mame danes prejemajo objeme in risbice, nekatere materinski dan preživljajo ob inkubatorjih. V prvem ...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
"Prepih."
пеперутка16
Ali verjamete v 'prepih' in ali sebe in svojega otroka zaščitite pred njim? Zanima me, koliko smo v Sloveniji obremenjeni z osnutki, medtem ko na primer v nekaterih delih sveta sploh ne vedo, kaj prepih je?