Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

pa ga noče bit in me že 3 dni po malem zvija pa še nič..... priznam sem mal narvozna..... sicer težko da naju kej preseneti k pr nas pač to ne gre tak ampak glede na to, da trenutno ni pravi čas se zna zgodit.... čeprav po tiho si pa oba želima in k mojmu kej omenim se sam smeje celo test mi je že ponudil sam ne jst se ne dam...... vem da lahko
.
sam da mi možek ne bo hodu v službo zmečkan..... sej pomoje lahko dam tud kako oddejo na mizo pa kako debelo podlogo iz bombaža k se lahko drugače pere na 90 mislim, da imam nekaj takšnega v dramljah.....
Pa še bolj super da sem mela jst prov glede ceste
Pa tebi tud hvala za cunce, ampak jst sem ti rekla da ne rabiš nič štimat, ti lahko uporabiš od tvojih dveh, jst pa tistih ne morem. No ja, lahko ampak nimam želje po tem, kaj če bo bogi revež na kaki sliki videl kako je v kak roza bodi oblečen
Madona, bom huda če je ne boš
Očitno bo spet kak zobek, kako je to občutljiv otrok na zobe... Moj je pa dons dopoldne tko da bo popoldne naše, morva pa še rože iz balkona skenslat. Naslednji teden pa balkon v nulo pomit.