|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
31.10.2010 13:14:46   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29
katjuša-pa dej že nared ta test no...jest bi ga pomoje že vsak dan delalauser posted image ..če ne pa potrkaj na vrata od ginekologa...sej adijo ti ne more rečt

grema zdej iskat, če boma kje dobla kak test......

čakam rezultatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
31.10.2010 13:22:10   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

user posted image user posted image user posted image user posted image Tanci danes je tvoj dan. Vse najboljše za tvoj praznik, bodi srečna, vesela taka kot do sedaj. Uživaj s svojima sončkoma in možem, naj družinska sreča traja ter bodi zdrava. Danes pa lepo praznuj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Tanci vse naj naj, sreče zdravja in veliko lepih trenutkov s svojo družinico in seveda veliko veliko ljubezniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišem tud jst kr pod tole....vse vse vse naj naj....in pridno družinicouser posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
31.10.2010 13:24:13   
Čebel@

čebela-kje pa ti letaš

po FB eno bejbo učim risat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....sem sem na tekočem,vas berem,ampak danes sem grozna....celo noč mi je bilo slabo in v trebuhu me je tiščalo,tko da nisem skoraj nič spala....danes počivam na kavču,možek mi streže,Hana me pa tudi crklja

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
31.10.2010 13:45:13   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

čebela-kje pa ti letaš

po FB eno bejbo učim risat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....sem sem na tekočem,vas berem,ampak danes sem grozna....celo noč mi je bilo slabo in v trebuhu me je tiščalo,tko da nisem skoraj nič spala....danes počivam na kavču,možek mi streže,Hana me pa tudi crklja

hehe sem vidla da si jo naučilauser posted image
o boščka..pusti se strežt danes in počivčkaj ter si naberi nove močiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
31.10.2010 13:51:52   
Urša08
Evo midva sva doma. Sva nesla ikebano na grobek, potem sva šla pa na Rudnik. Sva spet v mullerju par igračk nakupla za bližajoče praznike, pa potem en kompletek v C&A za našo pikico. Itak sva šla pa tudi na kosilo v mehiško - noro sem se tok najedla ampak je pasalo v miru pojest neki tok dobregauser posted image user posted image user posted image .

Sončka sta bla pridna, Žiga itak prej omagal tko da sta sedaj oba že pokonci. Študiramo če gremo do stare mame in ata ampak smo kr lenkoti.

Tanci kako si zadovoljna z vlakci?

vas morm mal prebrat

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
31.10.2010 13:57:42   
Urša08
Baki zjutraj sem se likat spravla, potem sva pa že šla proti Lj.

Tanci sem vesela da ste meli super nočko user posted image user posted image user posted image To najbrž pomeni da ste iz ta hudga vn user posted image user posted image user posted image

čebela pusti se razvajati in počivajuser posted image

Kolumbo uživaj v crklanju z Juretom user posted image user posted image user posted image   zvečer pa še z drugima sončkomauser posted image user posted image

Pikica sem vesela da je Aleks boljši user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
31.10.2010 19:23:43   
Katjusa
evo mi spet vsi v kompletu..... florjan spi k klada je zaspal med vožnjouser posted image user posted image user posted image user posted image je imel nore počitnice.....

test sma dobla neki v DM... upam, da bo prav kazal.... včasih so imel baby check mini zdej imajo pa neki frst..... ju3 zjutraj bom delala test.....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
31.10.2010 19:35:16   
Urša08
čer

Mi smo se popoldan kar napokali in šli na obisk do strica in tete od mojga k mata dva sončka podobno stara k sta najina. Mulčki so uživali, mi smo pa lepo kavico popili in mal čvekali. Ful je blo luštno. Ju pa tale ura malce bega tko da sta že ob 7 omagala. Kolk je fino k ni treba nč kuhinjo pospravljat razen par krožnikov in šalčkuser posted image user posted image user posted image .

Mojedva sta prišla s križarjenja in jutri prideta k nam, komi čakamuser posted image .

Katjuša super da si kupila test, jutri zjutraj pa poročaj user posted image user posted image user posted image Navijam za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kje pa je bil Florjan na počitnicah?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
31.10.2010 19:41:11   
Čebel@
čer

Hana v postelji......jaz sem malenkost bolje,ampak grem kar v posteljo....user posted image  ima že kar konkretne brce,malo se je celo že dvigniluser posted image

katjuša.....upam,da test pokaže tko kot si želiteuser posted image user posted image user posted image

lep večer,ČAROVNICEuser posted image

user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
31.10.2010 19:46:41   
Urša08
čebela spočij si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
   [Brisano sporočilo]
31.10.2010 20:09:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2911
31.10.2010 20:12:07   
sjmm
en čarovniški helov!

smo doma...drgač šli mau po Litiji, pa na grobove, pa k naši mami na kosilo...joj, kok smo se napokal...aua..sploh rajš ne mislmuser posted image user posted image

zdej se Majči kopa...itak bomo dons mau ritem zmeštrali...k je prej spal u autu...sam ob pol10h bova vseen šla...ker drgač bo ritem res čist adijo

joj, smo ves dan mau posedal in neki grickal...sm 100x bol zmatrana k če bi doma skoz neki rihtala

no, fajn večer vsem skupaj...zdej grem še Janu pomagat neki s plakatom zrihtat...d bo do ju3 končanuser posted image

sej še kej prečekiram če bo kera še tle okol hodilauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
31.10.2010 20:15:00   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Čer

tudi mi spet kompletni in tudi moji so že vsi omagal pred pol urce.

URŠA kje sta bla tvojedva na kruzanju...sm firbčna k sm že cel mesec u bajti zaprta, pa bi kr odjadrala nekamuser posted image

Katjuša čaaaaamaaaaoooooooo

Čebela dej me mal potolaži, mati me še kr nč ne kličeuser posted image

SJMM kje ste dons?

TANCY ma ziher PATRY TIMEEEEE
user posted image

pri nas je zmer party k ns je velik.....dons bomo sigurn do pol10h žural...kr k nam se povabi...mamo še mau zalog futra k vse pa nismo mogl pojest...naša mami je čist nora..mi doma res velik kuhamo...sam ne tok količinsko kot raznoliko...jz pri njej v enem dnevu morm pojest tok k doma u celem tednu...jaojao

PA SUPER D STE U POPOLNI ZASEDBI...TO JE TOOOK LEPO SLIŠATuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
1.11.2010 0:50:18   
Ajvy
oi.....vidim  da vse uživate v čarovniški nedelji....super da je jutri nedelavni ponedeljek...da smo lahko še malo skupaj...drgač mi je itak dolgčas.....

Lepo pančkajte ....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
1.11.2010 7:56:32   
baki
jutro...nik je imel ponoči vročinouser posted image .ko sem mu zjutraj merila je imel še 39.pa jst sploh nisem vedla da ma vročino.zvečer se mi je zdel sumljiv je mel mrzle roke pa toplo čelo.sam ni blo krize.sem mislila da je zato ker je prišel glih iz bane pa flaško je spil.sem mu dala 1 žličko calpola,pa spat.pol je pa začel jamrat ob 4.15,pa sem mislila da bo zaspal nazaj,in pol tisti jok ko ga vsaka mama pozna pri svojemu otroku(o šit vročino ima)grem v sobo nik ni imel vročega čela,je pa švical,je bil moker po laskah,pa tople roke je mel,to pomeni da vročina ne narašča več in da se telo ohlaja.nč mu zmerim vročino je mel 39 pa kr svečko v rito pa nazaj spat.spal je do zdaj.bomo vidli kaj bo dons če bo še kr fejst kuhal jutr grema do P.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
1.11.2010 8:08:32   
baki
kje ste?še dobro da smo šli včeraj sveče prižgat na pokopališče,ker dons sploh ni šansuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
1.11.2010 8:16:53   
Katjusa
jutro....
test negatovenuser posted image
hja po tiho sem si malo želela user posted image ampak se mi zdi da je tako prav in vem, da bo prišel čas zauser posted image .... očitno bom mogla do G..... no tole operacijo dam čez in pol grem k G.

Urša Florjan je bil za eno noč na počitnicah pri sosedih v Dramljah. (ima prijatelja k sta isto stara in sta uživala na polno..... sta oba jokala k dež k smo rekli da je treba it)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Super za lep danuser posted image user posted image user posted image

Čebela izkoristi čas in počivaj

Kolumbouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za kompletekuser posted image user posted image user posted image .  Mama te bo že poklicala verjetno more premislt o vsem...... ni kej če ti kdo resnico pove v obraz pač boli. zate pauser posted image user posted image user posted image user posted image
sjmm moja mama tud na ful in potem še tist joj tako dober štrudl mam a ga res noben ne bo pa sme posebi za vas dala brez cimeta..... tak da ti vzbuja slabo vset k ne moreš več jest.....
Ajvy kako je z grlom?
Bakiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a so kaki zobki?

lep dan in uživajte

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
1.11.2010 8:19:27   
Urša08
jutro

Jaz sem danes malce pospala, moj je pa  s tamalima že ob pol šestih vstal. Res sta zgodnja user posted image . Sedaj smo pojedli zajtrk - smo meli žemljice in pašteto, pa mleko oz. kakavuser posted image . Je pa danes tok temačen dan in deževen ravno pravi za počivanje na kavčkuuser posted image user posted image user posted image .
Današnji dan bo bolj na izi, pa mojedva prideta na kosilo tko da bo luštnouser posted image . Za kosilo bom pa kr obarco in šmoren oz. palačinke naredila. Da bo hitro in dobrouser posted image .

Baki bogi Nik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čim prej pozdravi in gre činca papa.

Sjmm super za razvajanje pri tvoji mami user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo
mojedva sta šla na špasno križarjenje z Alenko Godec in Javšnikom. Je bilo baje enkratno, cel kup razvajanja, pester program, veliko ogledom,... sem vesela da sta uživalauser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
1.11.2010 8:21:38   
Urša08
Kolumbo eto s to ladjo sta šlauser posted image
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
1.11.2010 8:24:03   
Urša08
Katjuša kok te heca tale user posted image , boš očitno mogla res do ginekologinje da malce preveri kaj se dogaja. Super da je Florjan užival s prijatelčkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
1.11.2010 8:24:50   
Urša08
Kolumbo uvau vse tri ptičke maš doma user posted image user posted image user posted image user posted image Uživajte danes v 5, pa ne sekiraj se zarad mami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
1.11.2010 8:31:50   
baki
nik še ni mel kdaj vročine od zobov.zdej grejo pa zadaj vn sploh ne vem keri so.a je možno da so tile stalni(5ke)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
1.11.2010 8:44:22   
baki
kolumbo-zakaj te mama ne pokliče?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
1.11.2010 8:50:46   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Čebela dej me mal potolaži, mati me še kr nč ne kličeuser posted image

kok časa že?naj bi bo v tolažbo,da jaz svoje nisem vidla in slišala že 3 mesece......evo en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
1.11.2010 8:57:06   
Čebel@
jutro

mi že šibamo okrog...Hana z atijem še zajterkuje,mami pa itak najprej na RRuser posted image

kolumbo...uživajte v kompletuuser posted image user posted image user posted image

sjmm....user posted image user posted image user posted image  za mamino razvajanje

ajvy.....ne moreš spati?...jaz grem ob 1h 1. na WCuser posted image

baki...user posted image user posted image user posted image user posted image  za Nika

katjuša....meni ni nič jasno s tole tvojo user posted image user posted image .....a greš po operaciji takoj domov?

urša....lep družinski dan ti želimuser posted image user posted image user posted image ....zdej je pa november,se boš mogla pa redno javljat,da ne bomo vsak dan mislile da si šla v Rimuser posted image user posted image user posted image

gremo zlezt iz pižamuser posted image .....lep danuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

6 idej za najlepši konec šole in vrtca
Preverite šest idej, kako otroku organizirati poseben zaključek vrtčevskega/šolskega leta, da bo septembra lažje vstopil...
Vsak sedmi mlad odrasel Slovenec okužen z ...
Zdravstveni dom Ljubljana in NIJZ izvajata testiranje na bakterijo Helicobacter pylori med 30–34-letniki. Okužba brez si...

Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16

Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?