Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 31.10.2010 13:14:46
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 katjuša-pa dej že nared ta test no...jest bi ga pomoje že vsak dan delala ..če ne pa potrkaj na vrata od ginekologa...sej adijo ti ne more rečt grema zdej iskat, če boma kje dobla kak test...... čakam rezultat
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 31.10.2010 13:22:10
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tanci danes je tvoj dan. Vse najboljše za tvoj praznik, bodi srečna, vesela taka kot do sedaj. Uživaj s svojima sončkoma in možem, naj družinska sreča traja ter bodi zdrava. Danes pa lepo praznuj. Tanci vse naj naj, sreče zdravja in veliko lepih trenutkov s svojo družinico in seveda veliko veliko ljubezni se podpišem tud jst kr pod tole....vse vse vse naj naj....in pridno družinico
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 31.10.2010 13:24:13
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 čebela-kje pa ti letaš po FB eno bejbo učim risat .....sem sem na tekočem,vas berem,ampak danes sem grozna....celo noč mi je bilo slabo in v trebuhu me je tiščalo,tko da nisem skoraj nič spala....danes počivam na kavču,možek mi streže,Hana me pa tudi crklja
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 31.10.2010 13:45:13
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 čebela-kje pa ti letaš po FB eno bejbo učim risat .....sem sem na tekočem,vas berem,ampak danes sem grozna....celo noč mi je bilo slabo in v trebuhu me je tiščalo,tko da nisem skoraj nič spala....danes počivam na kavču,možek mi streže,Hana me pa tudi crklja hehe sem vidla da si jo naučila o boščka..pusti se strežt danes in počivčkaj ter si naberi nove moči
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 31.10.2010 13:51:52
|
|
|
|
Urša08
|
Evo midva sva doma. Sva nesla ikebano na grobek, potem sva šla pa na Rudnik. Sva spet v mullerju par igračk nakupla za bližajoče praznike, pa potem en kompletek v C&A za našo pikico. Itak sva šla pa tudi na kosilo v mehiško - noro sem se tok najedla ampak je pasalo v miru pojest neki tok dobrega . Sončka sta bla pridna, Žiga itak prej omagal tko da sta sedaj oba že pokonci. Študiramo če gremo do stare mame in ata ampak smo kr lenkoti. Tanci kako si zadovoljna z vlakci? vas morm mal prebrat
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 31.10.2010 13:57:42
|
|
|
|
Urša08
|
Baki zjutraj sem se likat spravla, potem sva pa že šla proti Lj. Tanci sem vesela da ste meli super nočko To najbrž pomeni da ste iz ta hudga vn čebela pusti se razvajati in počivaj Kolumbo uživaj v crklanju z Juretom zvečer pa še z drugima sončkoma Pikica sem vesela da je Aleks boljši
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 31.10.2010 19:23:43
|
|
|
|
Katjusa
|
evo mi spet vsi v kompletu..... florjan spi k klada je zaspal med vožnjo je imel nore počitnice..... test sma dobla neki v DM... upam, da bo prav kazal.... včasih so imel baby check mini zdej imajo pa neki frst..... ju3 zjutraj bom delala test.....
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 31.10.2010 19:35:16
|
|
|
|
Urša08
|
čer Mi smo se popoldan kar napokali in šli na obisk do strica in tete od mojga k mata dva sončka podobno stara k sta najina. Mulčki so uživali, mi smo pa lepo kavico popili in mal čvekali. Ful je blo luštno. Ju pa tale ura malce bega tko da sta že ob 7 omagala. Kolk je fino k ni treba nč kuhinjo pospravljat razen par krožnikov in šalčk . Mojedva sta prišla s križarjenja in jutri prideta k nam, komi čakam . Katjuša super da si kupila test, jutri zjutraj pa poročaj Navijam za Kje pa je bil Florjan na počitnicah?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 31.10.2010 19:41:11
|
|
|
|
Čebel@
|
čer Hana v postelji......jaz sem malenkost bolje,ampak grem kar v posteljo.... ima že kar konkretne brce,malo se je celo že dvignil katjuša.....upam,da test pokaže tko kot si želite lep večer,ČAROVNICE
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 31.10.2010 19:46:41
|
|
|
|
Urša08
|
čebela spočij si
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.10.2010 20:09:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 31.10.2010 20:12:07
|
|
|
|
sjmm
|
en čarovniški helov! smo doma...drgač šli mau po Litiji, pa na grobove, pa k naši mami na kosilo...joj, kok smo se napokal...aua..sploh rajš ne mislm zdej se Majči kopa...itak bomo dons mau ritem zmeštrali...k je prej spal u autu...sam ob pol10h bova vseen šla...ker drgač bo ritem res čist adijo joj, smo ves dan mau posedal in neki grickal...sm 100x bol zmatrana k če bi doma skoz neki rihtala no, fajn večer vsem skupaj...zdej grem še Janu pomagat neki s plakatom zrihtat...d bo do ju3 končan sej še kej prečekiram če bo kera še tle okol hodila
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 31.10.2010 20:15:00
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Čer tudi mi spet kompletni in tudi moji so že vsi omagal pred pol urce. URŠA kje sta bla tvojedva na kruzanju...sm firbčna k sm že cel mesec u bajti zaprta, pa bi kr odjadrala nekam Katjuša čaaaaamaaaaoooooooo Čebela dej me mal potolaži, mati me še kr nč ne kliče SJMM kje ste dons? TANCY ma ziher PATRY TIMEEEEE pri nas je zmer party k ns je velik.....dons bomo sigurn do pol10h žural...kr k nam se povabi...mamo še mau zalog futra k vse pa nismo mogl pojest...naša mami je čist nora..mi doma res velik kuhamo...sam ne tok količinsko kot raznoliko...jz pri njej v enem dnevu morm pojest tok k doma u celem tednu...jaojao PA SUPER D STE U POPOLNI ZASEDBI...TO JE TOOOK LEPO SLIŠAT
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 1.11.2010 0:50:18
|
|
|
|
Ajvy
|
oi.....vidim da vse uživate v čarovniški nedelji....super da je jutri nedelavni ponedeljek...da smo lahko še malo skupaj...drgač mi je itak dolgčas..... Lepo pančkajte ....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 1.11.2010 7:56:32
|
|
|
|
baki
|
jutro...nik je imel ponoči vročino .ko sem mu zjutraj merila je imel še 39.pa jst sploh nisem vedla da ma vročino.zvečer se mi je zdel sumljiv je mel mrzle roke pa toplo čelo.sam ni blo krize.sem mislila da je zato ker je prišel glih iz bane pa flaško je spil.sem mu dala 1 žličko calpola,pa spat.pol je pa začel jamrat ob 4.15,pa sem mislila da bo zaspal nazaj,in pol tisti jok ko ga vsaka mama pozna pri svojemu otroku(o šit vročino ima)grem v sobo nik ni imel vročega čela,je pa švical,je bil moker po laskah,pa tople roke je mel,to pomeni da vročina ne narašča več in da se telo ohlaja.nč mu zmerim vročino je mel 39 pa kr svečko v rito pa nazaj spat.spal je do zdaj.bomo vidli kaj bo dons če bo še kr fejst kuhal jutr grema do P.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 1.11.2010 8:08:32
|
|
|
|
baki
|
kje ste?še dobro da smo šli včeraj sveče prižgat na pokopališče,ker dons sploh ni šans
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 1.11.2010 8:16:53
|
|
|
|
Katjusa
|
jutro.... test negatoven hja po tiho sem si malo želela ampak se mi zdi da je tako prav in vem, da bo prišel čas za .... očitno bom mogla do G..... no tole operacijo dam čez in pol grem k G. Urša Florjan je bil za eno noč na počitnicah pri sosedih v Dramljah. (ima prijatelja k sta isto stara in sta uživala na polno..... sta oba jokala k dež k smo rekli da je treba it) Super za lep dan Čebela izkoristi čas in počivaj Kolumbo za kompletek . Mama te bo že poklicala verjetno more premislt o vsem...... ni kej če ti kdo resnico pove v obraz pač boli. zate pa sjmm moja mama tud na ful in potem še tist joj tako dober štrudl mam a ga res noben ne bo pa sme posebi za vas dala brez cimeta..... tak da ti vzbuja slabo vset k ne moreš več jest..... Ajvy kako je z grlom? Baki a so kaki zobki? lep dan in uživajte
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 1.11.2010 8:19:27
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Jaz sem danes malce pospala, moj je pa s tamalima že ob pol šestih vstal. Res sta zgodnja . Sedaj smo pojedli zajtrk - smo meli žemljice in pašteto, pa mleko oz. kakav . Je pa danes tok temačen dan in deževen ravno pravi za počivanje na kavčku . Današnji dan bo bolj na izi, pa mojedva prideta na kosilo tko da bo luštno . Za kosilo bom pa kr obarco in šmoren oz. palačinke naredila. Da bo hitro in dobro . Baki bogi Nik , da se čim prej pozdravi in gre činca papa. Sjmm super za razvajanje pri tvoji mami Kolumbo mojedva sta šla na špasno križarjenje z Alenko Godec in Javšnikom. Je bilo baje enkratno, cel kup razvajanja, pester program, veliko ogledom,... sem vesela da sta uživala
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 1.11.2010 8:21:38
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo eto s to ladjo sta šla
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 1.11.2010 8:24:03
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša kok te heca tale , boš očitno mogla res do ginekologinje da malce preveri kaj se dogaja. Super da je Florjan užival s prijatelčkom
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 1.11.2010 8:24:50
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo uvau vse tri ptičke maš doma Uživajte danes v 5, pa ne sekiraj se zarad mami
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 1.11.2010 8:31:50
|
|
|
|
baki
|
nik še ni mel kdaj vročine od zobov.zdej grejo pa zadaj vn sploh ne vem keri so.a je možno da so tile stalni(5ke)
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 1.11.2010 8:44:22
|
|
|
|
baki
|
kolumbo-zakaj te mama ne pokliče?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 1.11.2010 8:50:46
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Čebela dej me mal potolaži, mati me še kr nč ne kliče kok časa že?naj bi bo v tolažbo,da jaz svoje nisem vidla in slišala že 3 mesece......evo en kup zate
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 1.11.2010 8:57:06
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro mi že šibamo okrog...Hana z atijem še zajterkuje,mami pa itak najprej na RR kolumbo...uživajte v kompletu sjmm.... za mamino razvajanje ajvy.....ne moreš spati?...jaz grem ob 1h 1. na WC baki... za Nika katjuša....meni ni nič jasno s tole tvojo .....a greš po operaciji takoj domov? urša....lep družinski dan ti želim ....zdej je pa november,se boš mogla pa redno javljat,da ne bomo vsak dan mislile da si šla v Rim gremo zlezt iz pižam .....lep dan
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki6 idej za najlepši konec šole in vrtcaPreverite šest idej, kako otroku organizirati poseben zaključek vrtčevskega/šolskega leta, da bo septembra lažje vstopil...
Zadnje s foruma
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?