Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Likat se mi sploh ne da, saj ostalo pa nekako je. kosilo mam pa še od včerej
. Sem po netu brskala in našla za lego vlak - vlakce tomažka in mislim da bo pri nas to božiček prinesel. Smo še vedno v fazi vlakcov. Ja sej vem sem se zgodi začela s prazniki ubadat sam jaz morm do roka nakupit po večini kar vsa darila, ker ne mislim z
po trgovinah hodit. Mpj bo pa ves obupan če bo vse na njem - za tamaledva bo že kej kupil sam za ostale pa boljš da jaz.
Pol je blo pa treba seveda še dvakrat belit strop, je mene tašča peljala po barvo, po tisto ki najbolj prekriva. Tko da strop je pač mal grš, ampak ni kej... Pol sva šla tri stene belit z rdečo... In sva ugotovila da bo treba kr dva nanosa dat ker ne prekrije zadost. Se prav da sva mogla dat tud dva nanosa rumene, no, sej stene sva pol bolj v soboto belila. Pa v soboto dnevno... Nedelja je bla pa namenjena pospravljanju... pa je vseen čist malo ostal še za DONS, NO,Sej sam mal za po omarah znosit... Delala sva pa vsakič do dveh zjutri... Jedla bolj malo, moj je pa tud pozabu opazit da sem noseča očitno... Pejt na lojtro, prines mi to,... Ma najtežji mi je blo pa res na lojtro lezt...
daj se čuvaj prosim. Kdaj pa pohištvo pride za otroško sobico?