Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
a mi lahko kdo pove, do kdaj je treba te podatke vpisat oz. preverit? Nimam glih pojma o tem davku, pa se v SLO me ni...
ce mi lahko kdo na kratko mal razlozi, bi bla zlo hvalezna, da se pol vem naprej obnasat. Lastnica nepremicnine je babi ampak ona o teh zadevah ne ve kaj prevec, bom morala sama urejat.
dobila je informativni izračun. Mora preverit če je vse tako kot mora bit (vse nepremičnine, točni podatki o kvadraturi, namembnosti in podatki o priključkih, ogrevanji...) In če bo ugotovila da stvar ne štima, se lahko da pritoi na geodetski preko obrazcev ali na spletu. Dobila je pa na izpisu zraven geslo, pa njeno emšo moraš vedeti za vstop.