Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: javni sektor - potni stroški 8.10.2010 16:54:21
|
|
|
|
marsovcek
|
Če je javni prevoz, plačajo karto, drugače pa je kilometrina. Plačajo tudi mestni promet po Lj in pa če si oddaljena več kot 1 km (nisem čisto sigurna ali je 1 km) od postaje kilometrino od doma do postaje.
|
|
|
RE: javni sektor - potni stroški 8.10.2010 17:41:49
|
|
|
|
ronja
|
jaz ne dobim niti za mesečno vozovnico (živim in delam v Lj.), mislim da je cca 1 E na dan (torej za tja in nazaj) pri nas - s tem ni šans, da pridem do tja. Zato se pa vozim z biciklom, hehe.
< Sporočilo je popravil ronja -- 8.10.2010 17:42:06 >
|
|
|
|
|
RE: javni sektor - potni stroški 8.10.2010 19:39:18
|
|
|
|
lukec
|
Tkole je pri nas v šolstvu: 107. člen Delavcu se nadomestijo stroški prevoza na delo in z dela v višini stroškov javnega prevoznega sredstva. Do povračila so upravičeni vsi delavci, katerih bivališče je oddaljeno od delovnega mesta 1 km po najkrajši poti. Če prevoz z javnim sredstvom ni možen, se delavcu prizna znižana kilometrina v višini 15% cene super bencina. Delavcu se priznajo stroški za prevoz na delo in z dela za vsak dan prisotnosti na delu.
|
|
|
RE: javni sektor - potni stroški 8.10.2010 19:47:02
|
|
|
|
Aja1
|
dobila boš toliko, kolikor je karta za vlak.
|
|
RE: javni sektor - potni stroški 8.10.2010 20:16:30
|
|
|
|
Freya88
|
Js sm mela za cca. 10km okrog 60€... kje so dobil nevem... vem pa da sem mogla na zacetku dat podatek kolko je enosmerna karta... avtobus...
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
Kje živite?Lilitapri starših (
26%)

v lastnem stanovanju (
49%)

v tržno-najemniškem stanovanju (
11%)

v neprofitnem stanovanju (
4%)

drugo (
10%)
Število vseh glasov: 570Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!