Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Radi imajo vse vrste manjših škatlic, tulce od wc papirja, papirnatih brisač, razne večje ravne liste kartona, plastične kozarčke od probiotičnih napitkov,...
. Še za domov dobimo malico, ker navadno pridem takoj po spanju in še pred pop. malico. Plenic ne uporabljata, vendar tudi drugim, ki jih uporabljajo, ni treba nosit nič s sabo, razen če hočejo kake bolj fensi plenice (v vrtcu majo lumipjeve, če se ne motim).
. Pa Lejla je prejšnji teden prinesla jesensko listje (smo ga še sušili doma zato, hehe). Potem pri Ronji imajo razne teme in si takrat sposodijo od vseh vse na to temo: recimo mi smo za temo polžev prinesli knjigo, pa eno polžjo hišico od morskega polža (zelo velikega in z veliko sentimentalno vrednostjo - mi ga je lubi stauhal na absolventskem izletu
). Prejšnji teden so imeli kostanjev piknik, ampak mi nismo uspeli nabrat kostanja, pa ga je bilo vseeno dovolj (so ga pač drugi - kot pravim: to je prostovoljno, vsak pomaga, kolikor želi in večinoma je zelo dober odziv).