Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: joj a je bla to Čepinka :S 23.10.2010 22:34:53
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika čist zatečena je v fris ... al pa je to normalno Taka je kot čebelarski vajenec....
|
|
|
RE: joj a je bla to Čepinka :S 24.10.2010 1:39:27
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: barika čist zatečena je v fris ... al pa je to normalno Taka je kot čebelarski vajenec.... , njo je po moje kak sršen kam piknil
|
|
|
|
|
RE: joj a je bla to Čepinka :S 24.10.2010 9:05:32
|
|
|
|
liliana
|
No, tako grozna pa spet ni......na pinkovi televiziji so vse estradnice take....
|
|
|
|
|
RE: joj a je bla to Čepinka :S 24.10.2010 9:16:15
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana No, tako grozna pa spet ni......na pinkovi televiziji so vse estradnice take.... Ma dej , kaj ni !!! Ej , da se zjutraj zbudim poleg take babe , po moje bi me še dolgo tlačila mora !!!
|
|
|
|
|
RE: joj a je bla to Čepinka :S 24.10.2010 9:19:00
|
|
|
|
alda
|
muco a ne bi bila dobra na kakih zaslišanjih., pa za ustrahovanje ?
|
|
|
RE: joj a je bla to Čepinka :S 24.10.2010 12:14:23
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška stara 25 let, zgleda pa 35 še več kot 35 zgleda
|
|
|
RE: joj a je bla to Čepinka :S 24.10.2010 12:33:50
|
|
|
|
ZARA
|
A 25 let ima ona šele? Res je malo zgarbana, mater.
< Sporočilo je popravil ZARA -- 24.10.2010 12:34:01 >
|
|
|
RE: joj a je bla to Čepinka :S 24.10.2010 12:48:57
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: liliana No, tako grozna pa spet ni......na pinkovi televiziji so vse estradnice take.... Ma dej , kaj ni !!! Ej , da se zjutraj zbudim poleg take babe , po moje bi me še dolgo tlačila mora !!! Itak nimaš šans, da se poleg take babe zbudiš.......
|
|
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Cista.
пеперутка16
Ste imeli med nosečnostjo veliko/e cisto/e na jajčniku in kaj se je z njo/njimi zgodilo?