Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Zadnje tri mesece opažam neke spremembe glede dolžine ciklusa in menstruacije. Prej sem (tudi pred KT) sem imela redne
, bi lahko rekli na uro, sedaj pa en dan, dva dni pred ali po predvidenim datumom. Dva, tri dni pred menstruacijo se mi pojavi rjav izcede, kar se mi še v življenju ni. Pa še to... sem predvidevala, da se mi bo krvavitev ojačala po prenehanju jemanja KT, pa je še vedno šibka, glih tolko da je, in traja le dva dni. A se še katere srečuje s podobnimi problemi po prenehanju jemanja KT? Po kolikem času so se vam hormoni poštimali po dolgoletnem jemanju KT? Zanima me, po kolikem času vam je uspelo zanositi, če ste jemale tako dolgo KT. Malo me že skrbi. Kaj ve mislite?

po treh mesecih jemanja mace... Vglavnem moje mnenje je, da so KT katastrofa... in da preden se uredi ciklus traja... za ginekologe je pa itq vse normalno...
Najbolje da se pomeniš pri ginekologu in boš videla kaj se dogaja pa srečno
in mi ne more nobeden reči da KT ne vplivajo na splošno na telo in da ne pustijo posledic. Mogoče te novejše tabletke (sama sem jemala Logest), tega pa ne bi upala trditi..
. Upam, da se mi telo čimprej spuca in se spet vzpostavi pravo hormonsko ravnovesje. Pričakovala sem, da bo
.
da bomo čimprej zagledale
končnoooo
pa javi rezultat
!! Kako je šlo hitro.. Želim ti čim bolj čilo in zdravo pikico