Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

Mene je ena zadnjič na FB popljuvala, ker sem naredila kopijo od Jagod in dinozavrov. Res, da nisem vedela, da je od Sneguljčice, ker mi jo je kolegica na naši temi septembrke 2005 prilimala, da bi tako imela. In seveda jaz ustrežem željam. Pol sem jih pa mal slišala.
  Mene je ena zadnjič na FB popljuvala, ker sem naredila kopijo od Jagod in dinozavrov. Res, da nisem vedela, da je od Sneguljčice, ker mi jo je kolegica na naši temi septembrke 2005 prilimala, da bi tako imela. In seveda jaz ustrežem željam. Pol sem jih pa mal slišala.  

.
 .  . V glavi mam samo blog jagode zavri ali neki takega, ap so čist druge torte gor. Dajte mi razjasnit mojo blontnost ali je blaža ali ne.
  . V glavi mam samo blog jagode zavri ali neki takega, ap so čist druge torte gor. Dajte mi razjasnit mojo blontnost ali je blaža ali ne.  carica!
  carica!