|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: internetni nakup,ste kupili kdaj v tujini? 31.10.2010 18:36:07
|
|
|
|
livia
|
www.pramworld.co.uk www.babycare.nl Jaz sem otroško opremo naročala na zgornjih naslovih. Vedno dobre izkušnje. Tudi običajno veliko kupujem iz tujine, pa še nikoli nisem imela problemov.
|
|
|
|
|
RE: internetni nakup,ste kupili kdaj v tujini? 31.10.2010 18:38:34
|
|
|
|
sobrate
|
Jst sm tud že naročala: www.ebay.de www.pramworld.co.uk Obakrat dobila pošiljko v manj kot enem tednu
|
|
|
|
|
RE: internetni nakup,ste kupili kdaj v tujini? 31.10.2010 20:36:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo narpčili otroški sedež v www.pramworld.co.uk cote za tamalo pa v www.next.co.uk pa smo bili z obojim super zadovoljni, pošiljke so vedno prišle v manj kot 10ih dneh, da o nizkih cenah niti ne razpravljam.
|
|
|
|
|
RE: internetni nakup,ste kupili kdaj v tujini? 31.10.2010 20:44:38
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: sobrate www.pramworld.co.uk Mi smo tudi tule naročili že 2 sedeža in bili zadovoljni z njihovimi storitvami.
|
|
|
RE: internetni nakup,ste kupili kdaj v tujini? 31.10.2010 20:50:33
|
|
|
|
Buhteljcek
|
Jaz sem kupila tu, sem zelo zadovoljna. Ful so bli prjazni, hitro sem dobila in poštnina je bila samo 17 ali 19 eur (mi ze mal pesa spomin:) http://www.babyland-online.com/Autositze/
|
|
|
|
|
RE: internetni nakup,ste kupili kdaj v tujini? 3.11.2010 22:34:10
|
|
|
|
nikita 33
|
Jaz pa na www.babyprofi.de in je prišel sedež še prej kot v enem tednu.
|
|
|
|
|
RE: internetni nakup,ste kupili kdaj v tujini? 16.11.2010 14:17:20
|
|
|
|
soncek78
|
Hello! Jaz kupujem preko strani : http://www.babyartikel.de/ Naročeno dobim domov v manj kot tednu dni, poštnina pa je 9 EUR. Lep pozdrav...
|
|
|
RE: internetni nakup,ste kupili kdaj v tujini? 17.11.2010 7:59:45
|
|
|
|
seya
|
Prejšnji teden sem kupila avtosedež na http://www.babysmobile.de/ . Zelo zadovoljna, na maile hitro odgovorijo (sem imela še nekaj dodatnih vprašanj), plačala v ponedeljek, v torek so dali na GSL, v petek sem ga dobila. Sem ga v štartu nameravala kupiti pri www.mytoys.de , ampak mi ni hotelo sprejeti kartice - sem par dni poskušala, ampak mi je stalno javljaalo neko sistemsko napako (oni so mi zagotovili, da z njihove strani vse štima, moja banka mi je tudi rekla, da z moje strani ni nič narobe... potem sem pa obupala...)
< Sporočilo je popravil seya -- 17.11.2010 8:01:52 >
|
|
|
|
|
RE: internetni nakup,ste kupili kdaj v tujini? 25.11.2010 20:19:10
|
|
|
|
lunka1
|
jaz sem preko mytoys.de želela naročit gugalnega konjička, pa mi je kljub temu, da piše, da pošiljajo v slo, pri zaključku naročila oz. pri plačilu napisalo, da NE pošiljajo,,, zdaj pa vedi
|
|
|
|
|
RE: internetni nakup,ste kupili kdaj v tujini? 9.12.2010 16:15:17
|
|
|
|
Barbara_L
|
mytoys.de je spremenil pogoje poslovanja in kar je težje od 30 kg oz. velik paket, ne pošiljajo drugam kot v DE. Danes sem jih klicala, ker sem želela kupit romerja king plus in so mi takole razložili: imamo novea dobavitelja, ki je postavil nove pogoje in dvignil cene. To je to.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiPravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Nova soba za novo šolsko letoZačetek novega šolskega leta je čas novih rutin, obveznosti in sprememb. Z njimi se spreminjajo tudi otrokove potrebe do...
Zadnje s foruma
Glasbeni vrtiljakecklitiaMorda ste kupili ali so vam podarili glasbeni vrtiljakec za vašega dojenčka. Ste zadovoljni z njim? otrok lepše zaspi in se umiri?Da (
50%)

Ne (
26%)

Včasih (
24%)
Število vseh glasov: 42Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!