Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
na našem seznamu. Dejmo punce. Držim pesti!!! 
Ker vidim, da se tukaj kar skače iz teme na temo znotraj ene teme (jaz pa hodim gledat na temo, kjer se je prej govorilo o tem in po možnsoti sploh ni več "in").
. Zdaj ga jemljem že več kot en teden in ne vem ali ima še katera podobne težave. In sicer, opazila sem, da imam ves čas malo krčev in da me skoz nekaj pika. Pa O šele pričakujem ta vikend, tako da ne gre za težave ob O ali pa morebitno
. Ima še katera podobno izkušnjo
A bi bilo mogoče bolje da zaključim s kuro
, tako da bo Katte vse barvala v roza
Sliši se odlično.
Upam, da je res to to. Bomo videli jutri zjutraj. Amon saj imam še en BC mini. Saj ne vem ali naj ga kar že jutri pokurim ali naj raje počakam ponedeljek. Strgalo se mi bo od neučakanosti.
Dva dni prekmalu so se pojavili rjavi izdedki. Pa špikanje. Zelo zelo slab znak in se že psihično pripravljam na rdečo in posledično žalost. Upam samo, da je še ne bo jutri, ko bom imela polno hišo. Nebi blo ravno lepo...
odhaja.
Sem se odločila mal pomagat pa zdej študijo delam
.
v pomembnih dneh našla svoj cilj in da se selimo skupaj na drugo temo