|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2010
8.11.2010 19:49:36   
jeanitte
Še js sm prišla k vam, v upanju, da bo december letos še posebej vesel.
Ne vem pa, kdaj točno je moj datum nepričakovanja, tk da bi prosla kr za x.
user posted image user posted image user posted image za vse nas

_____________________________

... in vse najlepše že prihaja :)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: II pričakujemo decembra 2010
8.11.2010 20:30:24   
Anonimen
Tkole je zdej. Js sem se odločla, da bom 9.12., malo po mojem rojstnem dnevu, v veselem decembru, po 10 mesecih minusov in enojnih črtic, v živo vidla kako zgleda user posted image PLUSuser posted image na nosečniškem testu. In potem bomo dobili levčka/levinjico, kar je pa že itak od nekdaj moja skrita želja.

Dejmo decembrke, ta mesec bo rooozaaa!
Prosim, dodajte me na ta res lepo okrancljan seznam.

Pepa

(odgovor članu jeanitte)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: II pričakujemo decembra 2010
9.11.2010 20:29:12   
fiala
Joj, punce, še mene prosim gor na seznam! Pravkar sem se poslovila od novembra, se fejst zjokala in zagledala decembrke in mi je malo lažje pri srcu. Decembra bo 3 leta najinega truda, tako da rezervirajte eno štručko še za mene prosim! Tam okrog 6.12., za Miklavža. Lep večer!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: II pričakujemo decembra 2010
10.11.2010 10:41:15   
tejchy*
fiala - želim ti, da bi decembra že končno ugledala user posted image . Če smem vprašati, sta bila že na kakšnih pregledih ali čem podobnem?
Naj vsi 3 dobri možje v decembru združijo moči in nam podarijo user posted image !! Počutje je itak kakor vreme, OBUP, ampak dejmo si mal popestrit tale november da bo čimprej minil user posted image in da bo na vrsti december!! user posted image user posted image
meni je to eden izmed najklepših mesecev leta user posted image user posted image , tako praznično vzdušje, lučke, kuhančki user posted image tud to ja!!

(odgovor članu fiala)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: II pričakujemo decembra 2010
10.11.2010 10:44:05   
Anonimen
Ampak me kuhanega vina ne bomo deležne letos, ker bomo user posted image , ane? user posted image

auser posted image

(odgovor članu tejchy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: II pričakujemo decembra 2010
10.11.2010 10:53:40   
tejchy*
Ga imam sicer kar rada in paše na kakšen mrzel večer, ampaaaaak [img]smileys/smiley36.gif[/img] [img]smileys/smiley36.gif[/img] , za [img]smileys/duda.gif[/img] se mu odpovem!!! [img]smileys/smiley36.gif[/img] [img]smileys/smiley36.gif[/img]

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: II pričakujemo decembra 2010
10.11.2010 11:04:15   
Anonimen
Pa za Silvestrovo bomo nazdravljale z jagodnim šampanjcem... user posted image

Tudi jaz imam zelo rada december. Najlepše je, če je po tleh že (vsaj malo) belo, ampak tud od tega odstopim, če dobim user posted image user posted image . user posted image

Pepa

(odgovor članu tejchy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: II pričakujemo decembra 2010
10.11.2010 12:11:46   
fiala
Tejchy, dala sva skozi kar nekaj preiskav in je vse OK. Doma imava že 12 let staro punco, drugega pa ne gre pa ne gre. Zadnjič mi je ena rekla na to temo, da si mogoče otroka podzavestno ne želiva, oz. nanj nisva pripravljena. Kaj pa vem?!?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: II pričakujemo decembra 2010
10.11.2010 12:15:29   
tejchy*
user posted image meni je lepo gledat kako zunaj pada sneg, kako je vse belo user posted image , ampak ko moram it ven, ali pa kam z avtom - se končajo te lepe misli user posted image !!!! user posted image Tolk ene brozge po tleh da si potem ves moker, ampak saj pravim, ko sem še noter mi ni lepšega kot pogled ven na zasneženo okolico user posted image user posted image no je pa tako, da so vsi letni časi po svoje lepi, za vsakega se nekaj dobrega najde in slabega.. user posted image user posted image
Odpovemo se vsemu za tisti user posted image !! - kuhančki, šampanjček za novo leto itd .. bo toliko večje veselje za user posted image da ni primerjave .....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: II pričakujemo decembra 2010
10.11.2010 12:28:25   
Anonimen
Jst sem trenutno v takem obdobju, da mi nekaj manjka... Na šihtu je katastrofa, plače nizke in ne vem, koliko časa bo lahko šef sploh še vztrajal, če ne gre... Pa še tisti SS pred meseci, ko sem se res ful veselila dojenčka in nosečnosti. Upam vsaj, da bo user posted image kmalu, da bo spet vse lepo in me ne bo brigalo za službo, ker mi bo pri srčku toplo. user posted image Se mi zdi, da čakam na user posted image že celo večnost, ker sem bila že aprila pripravljena na še enega dojenčka. Pa itak ni nikoli tako, kot si zamislimo... Tale december bo res veseli, če bom že začetek meseca zagledala pozitiven testek. Tist vikend, ko bo treba najbolj user posted image sem si že rezervirala, da bom imela dosti časa. user posted image

auser posted image

(odgovor članu tejchy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: II pričakujemo decembra 2010
10.11.2010 12:28:50   
tejchy*
fiala - ne rečem, da tudi to ne more biti res, ampak se mi zdi da če vama res ne bi bilo do 2 otroka, bi potem tudi že zdavnaj odnehala .. vsaj pomoje, no user posted image .. Je pa res mučno, takole čakati, sploh ko se gre že za leta user posted image .
Ne glede na vse je pa tako, da se vsak trud obrestuje .. Trud, želje - mora se user posted image user posted image !! Verjamem, da se bo tudi tebi. Vem da se bo!
Midva sva pa še kar mlada, brez zdravstvenih problemov, nobenih drugih problemov, stvari do sedaj ˝pošlihtane˝ kot morajo biti - PA NE GRE.. Jaz sem že na splošno tak človek, da imam že od majhnega veliko otrok okoli sebe (mlajšega brata, sestrico) in je to moja velika želja, sedaj ko je pa napočil čas in bi tudi moj user posted image rad user posted image (njegova želja je bila malo poznejša - logično, fantje pač user posted image user posted image ) pa enostavno NE GRE user posted image . Ne morem reči da poskušava že celo večnost, se bo kaj kmalu obrnilo 1 leto .. Je pa res, da sva vsak mesec skrbno načrtovala kdaj bova user posted image , kaj bova jedla da bo čim bolj zdravo - in odkrito rečeno, do sedaj, samo zaradi user posted image , kar NI PRAV!! Izgubilo se je tisto spontano, zato sem si rekla, da tale mesec ki prihaja, odpade štetje dni, štetje O (v glavi pač še vseeno vem in čutim kdaj jo imam user posted image ) in user posted image ko nama bo do tega (prejšnje mesece bi to počela ne glede na to če sva utrujena do konca - je blo treba!!) pa bomo videli..
Sem pa tale vikend izjokala dušo ven ko je prišla user posted image , me je res prizadelo bolj kot katere koli druge mesece..
user posted image DECEMBER naj bo naš mesec - hope so!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: II pričakujemo decembra 2010
10.11.2010 12:41:22   
Anonimen
Joj, punce, veste kako bi bilo lepo, če bi bil decembrski seznam cel roza! user posted image

auser posted image

(odgovor članu tejchy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: II pričakujemo decembra 2010
10.11.2010 16:13:02   
camino79
A me vzamete tudi tokrat? Sicer malo skačem po IUI temi, samo je ta seznam tako pozitiven pa čeden, da bi reees rada bila tukaj tudi.
Če bo IUI uspel, potem je ne pričakujemo 10.12.2010!
user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: II pričakujemo decembra 2010
10.11.2010 18:14:57   
tejchy*
camino79 - seveda, kakšno je to vprašanje .. user posted image več nas bo, lepše in krajše bo počakati na december. Držim pesti da ti uspe tokrat  user posted image user posted image . Pa še tok ˝fletn˝ datum imaš user posted image !

(odgovor članu camino79)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: II pričakujemo decembra 2010
10.11.2010 18:58:31   
Lineta
mogoče se vam bom tudi jaz pridružla...m sicer še ni, ampak na testu je - tako da mislim da ne bo nič v novembru...

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: II pričakujemo decembra 2010
10.11.2010 22:07:34   
sashy
Hoj še  z moje strani. Tukaj je vzdušje res praznično, sploh zaradi tako lepega seznamčka.
Tudi midva z user posted image  sva se odločila, da bova imela še enega user posted image . V torek grem odstranit mireno in sva nameravala kar takoj začeti, ker itak vedno traja preden dejansko zanosimo. user posted image  je bila kljub mireni šibka, nazadnje je prišla pred nekaj dnevi tako, da upam, da že kar hitro uspe, zato je ne pričakujem v decembru, vendar ne vem kdaj.
Upam, da se vam lahko pridružim na seznamčkuuser posted image

Drugače pa vsem želim čim prej, da postanete user posted image !

_____________________________

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011


(odgovor članu Lineta)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: II pričakujemo decembra 2010
11.11.2010 7:28:04   
Katte
Čao punce. Še jaz se vam pridružujem v veselem decembru user posted image  user posted image  user posted image . Ste tako super in seznam je tako lep, da mi (skoraj) ni hudo, da sem se prestavila sem user posted image . No, začenjam šesti krog, user posted image  pričakujem pa po 9.12.

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: II pričakujemo decembra 2010
11.11.2010 8:03:53   
Katte



user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

03.12.
anonimna user posted image (2. krog)
jasminčika (x. krog)

05.12.
thanchyka (x. krog)
smeška83 (11. krog)

06.12.
xoxox (18. krog)
fiala (x. krog)
 
9.12.
Pepa (11. krog)
Katte (6. krog)
 
10.12.
camino79 (x. krog)
 
12.12.
tejchy* (x. krog)

x.12.
anonimna user posted image (x. krog)
jeanitte (x. krog)
sashy (1. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 13

user posted image

NOSEČK: ______





NAVIJAČICE:
witch, Luna*, Lineta,
lananai, tejchy*,nadka30


user posted image  


(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: II pričakujemo decembra 2010
11.11.2010 9:41:20   
tejchy*
Katte -žal mi je user posted image user posted image upam da bo december tvoj mesec!!
Je res tako lep seznam, da se vse hočemo sem prestavit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: II pričakujemo decembra 2010
11.11.2010 9:48:50   
Anonimen
Mene imate 2x gor... Al so se kaki znakci zamenjali in je to druga anonimna?

auser posted image

(odgovor članu tejchy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: II pričakujemo decembra 2010
11.11.2010 16:34:55   
XoXo
Hojla punce! Po dolgem času se javljam. Me je RR malo zafrkavala in se sploh ne morem več prijavit s svojim nickom.  Sem probavala in probavala pa nič. No tako sem sedaj našla drugo rešitev. Na novo sem se registrirala tako, da sem po tanovem enako kot prej samo brez enega x.  Da ne bo kateri čudno.

Tako je lepi seznamček. Še bolj pa bo konec decembra, ko bo ves rozaaaaaaaaaaaaaaaaa.. No počasi bomo pa začeli intenzivno . Iskreno povedano do sedaj sploh nisem imela volje, saj se mi vse skupaj že malo preveč vleče. No ampak mislim pozitivno in verjamem, da bo december prečudovit mesec poln roza barve. user posted image


_____________________________

..An angel in the book of life wrote down my baby's birth.. Then whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth"..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: II pričakujemo decembra 2010
11.11.2010 17:09:47   
tejchy*
xoxo - v kateri krog pa gresta? user posted image user posted image da te decembra barvamo roza user posted image !!

(odgovor članu XoXo)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: II pričakujemo decembra 2010
11.11.2010 17:50:29   
XoXo
tejchy* midva greva v 18. krog če se ne motim. Ne vem več. Sploh ne štejem, ker se mi že predolgo vleče. Pa vmes SS. Kaj pa vidva?
 
Ja vse bomo rozaaaaaaaaaaaaa še letos.. anede? user posted image user posted image user posted image  Komaj čakam.

_____________________________

..An angel in the book of life wrote down my baby's birth.. Then whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth"..

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: II pričakujemo decembra 2010
11.11.2010 19:22:27   
Katte





user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

03.12.
anonimna user posted image (2. krog)
jasminčika (x. krog)

05.12.
thanchyka (x. krog)
smeška83 (11. krog)

06.12.
xoxo (18. krog)
fiala (x. krog)
 
9.12.
Pepa (11. krog)
Katte (6. krog)
 
10.12.
camino79 (x. krog)
 
12.12.
tejchy* (x. krog)

x.12.
anonimna (x. krog)
jeanitte (x. krog)
sashy (1. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 13

user posted image

NOSEČK: ______





NAVIJAČICE:
witch, Luna*, Lineta,
lananai, tejchy*,nadka30


user posted image  



(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: II pričakujemo decembra 2010
11.11.2010 19:52:09   
tejchy*
xoxo - iz tvojih ust v božja ušesa user posted image user posted image da bi le bile decembra vse rozike!!! user posted image
pri nama bo to sedaj že 9 krog, ampak sem od decembra naprej brez KT, vmes pa 2 meseca nisva imela možnosti delati na user posted image . me je sedaj kar malo šokiralo ker bo kmalu skoraj 1 leto od tega kar sva se odločila za user posted image pa še kar nič user posted image . No, pa brez negativnosti!!! user posted image user posted image Upam da nam dobri trije možje v decembru prinesejo za vsako en lep močen + na testku!!!
Svojemu user posted image sem v hecu rekla, da glede na to da si vsako leto nekaj podariva, letos ne rabim NIČ drugega, kot en pozitiven testek da lahko najbolj srečno, kot user posted image , zaključim leto 2010 user posted image user posted image ( od njega dobim vsako leto parfum user posted image po možnosti hiti to kupovat zadnji dan, in mu moram naročit katerega si želim da ne kupi potem nekaj **** user posted image do tam sežejo njegove zmogljivosti kupovanja daril ja user posted image - ampak po pravici, se nič ne branim takih daril, si takrat zaželim kakšnega malo dražjega, ker pač sama si jih čez leto ne privoščim - darilo je pa le darilo user posted image ).

Punce, lep večer, jutri pa je že petek in potem HB vikeeeeeeeeeeeend user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?