|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
dabroston oz. duphaston 6.11.2010 17:48:33
|
|
|
|
krisv
|
Pozdravljene! Imam eno vprašanje, in upam da se vam ne bo zdelo neumno. Od G sem dobila recept za Dabroston, in juhu, pri nas se ga ne da dobil, in prav tako ne na Hrvaškem, kamor so me poslali. V glavnem, prek vez sem na recept Dabroston dobila tablete Duphaston. Le-te vsebujejo enako količino dydrogesterona, torej 10mg. G mi je rekel, naj vzamem dve na dan, v lekarni nisem dobila nobenih navodil, kako jih naj jemljem, ker jih tudi sama nisem šla iskat. In sledi moje vprašanje: Kaj pomeni dve na dan? Ena na dvanajst ur ali dve na enkrat? Prosim za pomoč in hvala vsem.
|
|
|
|
|
RE: dabroston oz. duphaston 7.11.2010 7:04:37
|
|
|
|
lana38
|
2 na dan pomeni ena zjutraj ena zvečer, lahko točno na 12 ur, ni pa nujno, ker ni AB. LP
|
|
|
RE: dabroston oz. duphaston 7.11.2010 13:54:47
|
|
|
|
krisv
|
Hvala.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.