Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

),...gremo v najem
)
) pol smo sli pa se v McDonalds (jupiiii)
.
. To pomeni da ga res zmanjkuje, saj sem v prvem mesecu še polno dojila, zdaj pa 3 krat na dan dodajam po 60 ml, očitno bo potrebno dodajati še več, kmalu pa tudi mojega mleka nič več ne bo
Naša jih je jemala kake 3 tedne, pa jo je matralo in sem nehala...malo tudi zaradi sebe, ker nisem bila sposobna sama prenašat njenega joka zvečer...z mojo depresijo to no go! Verjetno jih bom spet začela dajat ko bo dopolnila 3 mesece. Glede doziranja je pa naša pediatrinja rekla da sta 2 kapljici popolnoma dovolj, medtem ko v lekarni rečejo 3 kapljice, pediatrinja v porodnišnici je pa rekla da se jih daje 5! Jaz bom kar 2 dajala.
: katere plenice uporabljate? Mi smo imeli že vse mogoče, pa sedaj ne vem katere bi bilo najboljše imeti Sem se že odločila za hoferjeve, pa se mi zdi da dobi mala okoli pasu ene pike od njih...no moram še stestirat...trenutno imamo pamperske, ki jih je božiček prinesel. Sem pa kar zadovoljna z DM-ovimi plenicami...ima katera kaj več izkušenj z njimi?
,
,
,...jap sm bla pridna. No ati pa Nija sta se pa sprehajala, sončla in kofetkala
, prej pa sam po 5 min