|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: a bi se odločile za še enega otroka?
26.1.2011 19:34:53   
ljupka
Jaz sem začela delati pri 15 letih!Po 4 letih sem jo zamenala in delala skoz za določen čas !Pri 22h sem spoznala moža ki je 7 let starejši, oba sva vedela kaj bi rada,da je to družina!Pri 24 sem rodila prvič sinkota,ki bo letos star 8 let!Seveda sem ostala brez šihta ko je potekla pogodba,sam sem imela polno porodniško,in dokler mi je potekla porodniška sem že najdla novo službo!Delala sem eno leto,ko sem ponovno zanosila,ker nisem hotela prevelike razlike,mlad človek že najde službo.Ko je bila punčka stara 10 mesecev sem dobila isto službo nazaj,ker sem bila pridna so me bili veseli!Stara sem bila 28 let!Ker pa mi je bilo dovolj negotovosti sem pa pol počakala ,da sem dobila pogodbo za nedoločen čas,ko sem spet zanosila v tretje in doživela presenečenje kr dva dojenčka,sedaj sta stara 10 mesecev,moje veliko veselje!
Službo imam,in otroke imam,nič nam ne manjka!Hrano pridelamo na kmetiji,gremo na morje ,občasno v toplice,imava kredit za hišo,ampak preživiva,da otroco sploh ne vedo,da nimamo veliko denarja!Sin hodi k karateju,in dobita vse kar si zaželita.
Meni se je vse lepo izteklo,s tem da me je bilo bolj strah,kaj če ne bom mogla imet otrok,ker imam samo trikrat na leto menstruacijo,lani so mi šele zaupali da imam PCO!Poskusi zanositve so bili dolgi ni bilo takoj,sploh je čudež da imam 4 otroke imela sem srečo!

Mnoge poznam ki so čakale službo ,pa hiša,pa krediti,pa so pršle vleta,vse mata uštimano otrok pa ne morta imet,sedaj pa jokata in jima je žal!
Sestrična od mojga moža,je konkreten primer,in prav ona dva sta nam to svetovala,otroci drugo bo že ko si mlad,otrok pa ni ko si star!

To je moja zgodba,če ti bo kaj v pomoč,predvsem poslušaj svoje srce!
Jaz sem vsag dan imela občutek ,da mi negdo manjka,da nismo popolni,kot bi me ena dušica prosila da bi rada bila moja,no bile so dve,in sedaj sem presrečna,ko smo le vsi skupaj!

Srečno,saj ni lahko,se pa da če je volja,in če znaš pri sebi uzet,pa dat otrokom!

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: a bi se odločile za še enega otroka?
27.1.2011 10:22:51   
spelca82
Js bi se kar malo strinjala s predhodnicami. Itaq boš na koncu naredila, kot boš ti čutila da je prav. Kljub temu pa mislim, da bo veliko podjetij raje zaposlilo mamico dveh otrok, kot tisto, ki je še brez otrok - pri njej ponavadi pričakujejo, da bo šla na porodniško, kar je pa za podjetje stroček, pa še nekoga mora na novo zaposliti za nadomeščanje.

V kolikor sta se navadila na malo bolj skromno življenje, se da tudi samo z eno plačo, seveda boš pa tudi ti lahko pomagala s svojim prispevkom, s kakimi priložnostnimi deli. nikoli ne veš....morda pa te potem v eni taki službi zaposlijo za NDČ. Pa dandaes to, da pozno iščejo mladi prvo službo, niti ni več takak kriza.

Poglej, js bom mela letos 29 let, imela bom 7 let delovne dobe, plače imava oba redne (ne sicer visoke), stanovanje tudi, za user posted image  se pa trudiva sedaj že 3 leta in pol.

Odločitev je samo vajina!

< Sporočilo je popravil spelca82 -- 27.1.2011 10:26:29 >


_____________________________

Carpe diem!

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: a bi se odločile za še enega otroka?
30.1.2011 22:29:29   
NiNiBo
Jaz sem koncala podiplomca v tujini in dobila ponudbo za sluzbo doma za NDC. Ob enem sem pa hotela tudi zanositi saj sem bila 31 let. Dilema. Klinc pa kariera in sluzba, odlocila sem se za otroka. Na koncu sva dobila krasnega sinka, iz tiste ponudbe za sluzbo pa ni bilo nic, ker niso dobili financiranja. Torej ce ne bi naredila, tako kot sem cutila bi zvisela na polni crti ne bi bilo otroka, ne tiste sluzbe za NDC. By the way sedaj je 1 leto kasneje, sinko ima 4 mesece pa sem spet dobila ponudbo za sluzbo za NDC - izgleda, da nisem nic zamudila.

Se pa tudi strinjam, da ce bi bila jaz npr. podjetnik bi raje zaposlila mamico z 2 otrokoma (ne glede na leta), kot pa nekoga svezega iz faksa brez otrok. Ce vidva mislita, da lahko prezivita potem bosta in potem naredit tako kot cutis. Meni se zdi cist BZ razmisljat ce sem prestara, ker to je itak cest relativna zadeva. Meni doma vsi pravijo, da imam pozno prevega otroka. V Svici, kjer sem pa zanosila mi je pa G rekla, da sem mlada mamica user posted image user posted image user posted image

In se nazadnje, kdo ti pa garantira da bos takoj zanosila. Od srca ti proviscim, da bos ampak ni receno, tako da ti lepo isci sluzbo, vmes pa veselouser posted image  .

(odgovor članu spelca82)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: a bi se odločile za še enega otroka?
23.2.2011 14:33:09   
soncipunci
če si želiš še enega otroka, ga imej! službo boš že še dobila in delala do daske... srečno!

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?