Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
! 
Ker me je v nedeljo tako začel boleti križ, da je bilo za razjokat. počasi je malo bolje.
.
. Najedli smo se , samo v mejah normale
. Včeraj sva z dragim belila spalnico , res sm navdušena nad barvo in spalnico
. Prov pazit sm se morala v kakšnem položaju sem bila , ampak mi je uspelo.
. Nevem al sm prov vidla ali pač
,
Kako ve skrbite za vaše popke?
Še danes me vse boli, se posebej hrbet. Sem se ful ustrasla in sva z mojim takoj oddirjala v porodnišnico in je nasrečo z dojenčkom vse ok. Je pa mali razgrajač ze prav velik, saj so ga namerili na 730 gramov
Pa še pred časom sem vas spremljala na temo kil (ne sledim ravno vsak dan ) in me je bilo kar groza ... do sedaj sem jih namreč dobila že 10 ... ampak se tolažim, da je to vseeno druga nosečnost in da že na začetku nisem bila preveč podložena. Pa saj ni bistveno, glavno da je malček zdrav! Aja pa se to, ko bo konec praznikov, grem nazaj v sluzbo ... no ja na sreco samo za dober mecsec in pol. Božajte trebuščke
in se čitamo.
2 uri!!!!
pa bo vse ok!
ja men tud včasih noge fajn zasrbijo, me pa zadnje dni kar ppnoč krč zagrabi v podplat, a saj bo