|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
14.1.2011 10:23:53   
TAMIKA3
kolumbo... Jutri, v soboto 15.1. med 12 in 16 uro, bom v trgovini SVET METRAŽE na Rudniku, kjer vam bom svetovala pri izbiri blaga in sprejemala naročila za vaša nova oblačila.
DOBRODOŠLI!!! Za več informacij sem dosegljiva na 041 768 278

user posted image

če / ko boš hodila na Rudniku, mi hočeš pogledat za blago user posted image ... pliiiiiiiiiiiiisss user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
14.1.2011 10:24:36   
birdy
Sem klicala na metelkovo in je 24 vdihov na minuto ok. Baki, sej jst drgač vem da na gor ne sme prekoračit, za tok stare je meja 60. Sam tak dojenček naj bi imel frekvenco med 40-60. In 24 je res mal in me je zaskrbel, Sej če bi bil Lev zdrav me ne bi, k je pa prehlajenček me je pa mučl. Skratka, dons se mi zdi pa že kr boljši. Se je pa včer ful hitro slabšal, zjutri je mel mal zamašen nos pa ke pa sem je mal pokašljal, zvečer pa je že kr fejst kašlju pa čist zabasan. Zdej se greva pa na inhalator priklopit...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
14.1.2011 10:25:09   
TAMIKA3
pri nas na sporedu

http://www.youtube.com/watch?v=ZlO9tVIQGnY&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=R50AfXgyXQU&feature=related

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
14.1.2011 10:49:07   
brkn83
user posted image

user posted image

user posted image

Včeraj sva s kolegico, ki se letos konec julija poroči šle gledat oblekce v Maribor in sem našla eno dobro obleko.

Kakšna se vam zdi??? A mislite, da bi mi jo katera šivilja naredila takšno???? Če ima katera kakšne predloge bi bila seveda zelo vesela.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
14.1.2011 11:00:46   
birdy
Pa še...
Čebela, drži se! Pa kr nej ti dajo buscopan, ne bo nič škodovalo. Se ne spomnim, a so v prejšni nosečnosti kej povedal zakaj se je to zgodilo? Evo pa še user posted image user posted image user posted image  Pa super za fajn pogovoruser posted image
Brkn, men je obleka zgoraj in zadaj super. Sprednji spodnji del pa mi čudno zgleda, ni enega lepega prehoda, kot da bi jo en sam odrezal. Tko da če bi jst mela plan dat obleko šivat bi rekla da naj tist spredaj mal drugač nardi. Ker drgač je pa ful huda, sploh zgornji del je vau! Za šiviljo ti pa ne vem pomagat. Aja, pa jst sem za obleke čisti trot, tko da moj mnenje ne preveč upoštevat, bojo že večje profice kej napisale, pa se raj na njih zanašiuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
14.1.2011 11:05:10   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

KATJUŠA:
user posted image
user posted image

se kr podpipem pod tule.

Vse najboljše in najlepše ti želim. Pa upam, da se čez vikend lemalo psočiješ

Tudi jst podpis!
Vse najboljše in najlepše. Da bi imela pridne otroke pa zdrave. Pa da te bo mož bolj ubogaluser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
14.1.2011 11:09:52   
brkn83
birdy - sej js sem tud za obleke trrot, sej zato pa tle mal za mnenja sprašujem. Obleka mi je sicer res ful lepa, bi pa rada da bi bilo nekaj posebnega predvsem zato ker bom priča.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
   [Brisano sporočilo]
14.1.2011 11:17:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TAMIKA3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3258
14.1.2011 11:18:45   
Čebel@
brkn....zamisel sama mi je všeč(obleka)...zgornji del kot kombinacija topa in korzeta,čez ramena le kakšnen tanek šal ali pa bolero,spodnji del(lahko bi se držal s topom) pa bolj na postran odprto(nebi imela tok kolen ven in lažje bi sedela)-pa za spodnji del bi jaz definitivno bolj lahek material izbrala....barvno le lepa(črno bela je vedno elegantna),če pa boš dala šivat po meri pa se pozanimaj kakšne barve bojo v šopku ali pa ženinova kravata in si magari krilo izberi v tisti barvi,da boste usklajeni

moje mnenje

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
14.1.2011 11:21:10   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

kolumbo... Jutri, v soboto 15.1. med 12 in 16 uro, bom v trgovini SVET METRAŽE na Rudniku, kjer vam bom svetovala pri izbiri blaga in sprejemala naročila za vaša nova oblačila.

user posted image

če / ko boš hodila na Rudniku, mi hočeš pogledat za blago user posted image ... pliiiiiiiiiiiiisss user posted image

Sm Karmen zdele klicala in sm jo še za tvjo oblekco oz blago vprašala....ta blago je iz Sveta metraž, samo ga nimajo večuser posted image ...imajo pa še zelo veliko temu podobnih.....če maš jutr cajt pejt na Rudnik in ti ona pomaga izbrati kaj podobnega.

BRKN če maš fotke bi ti jo marsikatera šivilja naredila.....če se maš jutri čas priletet v Ljubljano na Rudnik ( za super Novo) ti predlagam "mojo" novo stilisko, ki ti pomaga izbrati blago, ti zriše, ukroji, njena šivilja pa pol to sešije.

In kakšne so kaj cene, ker pojma nimam kolk bi me takšna obleka prišla???? Kakšna pa se ti zdi ta obleka ki sem si jo nagledala - pa po pravici povej svoje mnenje.
Joj če bi mela varstvo za nika bi pa z veseljem prišla - sam je sobota in gre moj dopoldan v službo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
14.1.2011 11:22:40   
brkn83

brkn....zamisel sama mi je všeč(obleka)...zgornji del kot kombinacija topa in korzeta,čez ramena le kakšnen tanek šal ali pa bolero,spodnji del(lahko bi se držal s topom) pa bolj na postran odprto(nebi imela tok kolen ven in lažje bi sedela)-pa za spodnji del bi jaz definitivno bolj lahek material izbrala....barvno le lepa(črno bela je vedno elegantna),če pa boš dala šivat po meri pa se pozanimaj kakšne barve bojo v šopku ali pa ženinova kravata in si magari krilo izberi v tisti barvi,da boste usklajeni

moje mnenje

Ja ženin bo imel črno obleko in belo srajco, priča tudi, nevesta bo pa bela. Barva kombinacija v šopku pa vijolično bela. Takšna bo tudi celotna poroka - vse dekoracije bodo v takšni barvi

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
14.1.2011 11:23:14   
Čebel@
birdy....takrat so mi dali flašo buskopana in sem bila takoj ko pušelc,ampak so me v četrtem štuku obdržali par dni....takrat so mislili da je slepič,na koncu pa da je verjetno kakšna mišica ali pa živec prišipnjen oz. vnet.....moja dohtarca je pa danes frej-če bo kriza bomo šli pa k dežurnemu...sej zdele me ne boli......pa še preventivne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Leva

tamika....pri nas je pa samo poslušamo:mami daj roko,mami plidiuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
14.1.2011 11:24:47   
Čebel@

moje mnenje

Ja ženin bo imel črno obleko in belo srajco, priča tudi, nevesta bo pa bela. Barva kombinacija v šopku pa vijolično bela. Takšna bo tudi celotna poroka - vse dekoracije bodo v takšni barvi

aha pol bosta obe priči čno beliuser posted image .....sej pravim,zgornji del mi je všeč,spodnji pa ne čist

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
14.1.2011 11:26:20   
brkn83

birdy....takrat so mi dali flašo buskopana in sem bila takoj ko pušelc,ampak so me v četrtem štuku obdržali par dni....takrat so mislili da je slepič,na koncu pa da je verjetno kakšna mišica ali pa živec prišipnjen oz. vnet.....moja dohtarca je pa danes frej-če bo kriza bomo šli pa k dežurnemu...sej zdele me ne boli......pa še preventivne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Leva

tamika....pri nas je pa samo poslušamo:mami daj roko,mami plidiuser posted image

če te kakšna mišica boli, potem si v lekarni kupi ice power - hladi in ful pomaga, js ga uporabljam v saonu pri terapevtski masaži in športni, drugače se pa ta gel uporablja tudi v fizioterapiji in ima res super učinek. Nekje dvakrat do trikrat se namažeš in je uredu

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
14.1.2011 11:27:17   
brkn83

moje mnenje

aha pol bosta obe priči čno beliuser posted image .....sej pravim,zgornji del mi je všeč,spodnji pa ne čist

ja sej pri spodnjem bi raje imela krilo spredaj do kolen ali pa malo čez

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
14.1.2011 11:31:20   
birdy
Ej, čebela mi gremo v Domžale jutri zjutraj, mam pa še buscopan, če boš rabila povej... Je pa rok ziher še vredu. Vsaj tok da do svoje dohtarce prideš.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
14.1.2011 12:46:00   
petrušk_
hejjj...
glih iz cukr testa...povišane vrednosti....
prva 5,3....druga 10,1....tretja 10

?!!!!????!!!!

je to ful kruza menda....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
14.1.2011 12:53:36   
Čebel@
brkn....pol ti naj pa zgornji del naredi tak kot je pri dej obleki,spodnji pa podoben le dolžino ti naj zrihta....v vsakem primeru boš ziher full lepauser posted image .....ma tašča eno žavbo,k baje full nuca-pa bomo probaliuser posted image

birdy....hvala za ponudbo...če bo treba bom šla itak k dežurnemu

petrušk.....nimam pojma kako grejo te številke pri cuker testu....pri nas je tko da če te naslednji dan pokličejo,pol greš še na 3urnega,če pa ne kličejo je pa ok.....a ti v ambulanti niso nič povedal če je to povečano?

zunaj tak lep sončekuser posted image .....luftam že celo dopoldneuser posted image ......mi pa paše počivat-praznamuser posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 14.1.2011 12:54:12 >

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
   [Brisano sporočilo]
14.1.2011 13:00:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu brkn83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3269
14.1.2011 13:07:38   
TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

hejjj...
glih iz cukr testa...povišane vrednosti....
prva 5,3....druga 10,1....tretja 10

?!!!!????!!!!

je to ful kruza menda....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sama ti ne znam svetovat, sem pa malo googlala user posted image user posted image
http://www.diabetiki-mb.si/index.php?option=com_content&task=view&id=25&Itemid=29

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
   [Brisano sporočilo]
14.1.2011 13:07:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3271
14.1.2011 13:09:28   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

user posted image

Sm Karmen zdele klicala in sm jo še za tvjo oblekco oz blago vprašala....ta blago je iz Sveta metraž, samo ga nimajo večuser posted image ...imajo pa še zelo veliko temu podobnih.....če maš jutr cajt pejt na Rudnik in ti ona pomaga izbrati kaj podobnega.

BRKN če maš fotke bi ti jo marsikatera šivilja naredila.....če se maš jutri čas priletet v Ljubljano na Rudnik ( za super Novo) ti predlagam "mojo" novo stilisko, ki ti pomaga izbrati blago, ti zriše, ukroji, njena šivilja pa pol to sešije.

In kakšne so kaj cene, ker pojma nimam kolk bi me takšna obleka prišla???? Kakšna pa se ti zdi ta obleka ki sem si jo nagledala - pa po pravici povej svoje mnenje.
Joj če bi mela varstvo za nika bi pa z veseljem prišla - sam je sobota in gre moj dopoldan v službo.

BRKN cena je odvisna od cene blaga.....jst ti težko povem, ker nimam pojma...sklepam lahko samo na osnovi mojga kostma, ki me bo prišel cca 500 ojro, tko d za obleko mislm d bi blo več....pomoje vsaj 700-1000 ojro.

OBLEKA mi je ful lepa, ampak mi deluje preveč za nevesto in če bi ti mela točno tako bi zasenčila nevestouser posted image ......moški so ponavadi itak v temnih- oz črnih oblekah....ampak ti moraš pasat na nevesto in njen šopek eventuelno na kravato od moške priče...sam če bo črna pol NE....mene ta črna mal moti.......glede na to da maš blont lase bi ti kakšna vijola ful pristajala.....predvsem pa naj bo obleka bolj ozka, da se že na pogled loči od nevestine. Pol poskrbiš še za tvojega moža, ki je komot v črni obleki beli srajci in vijola kravati, če ne nosi kravate pa samo vijola srajco recimo takole:
http://www.modam.si/srajce/princ-2.html

evo tok od meneuser posted image
tukaj zraven bi jaz le dodala,da se posvetuj z nevesto glede barv,ker lahko da ji kakšna neusklajenost ne bo všeč,pa še zasenčit jo ne smeš.....zraven pomisli tudi na torbico,ker boš verjetno vso njeno kozmetiko in dokumente ti nosila(moja priča je imela v iber mejhno torbico in je bil problem)... za primer si lahko moje fotke(na FB ),kok smo bili neusklajeni(barvno) tako s pričami kot s starši in smo bili za moje pojme zlo šekasti

Neposredna povezava do sporočila: 3272
14.1.2011 13:11:18   
Čebel@

user posted image  

tale ne,ker je preveč poročna in jo lahko zasenčiš

Neposredna povezava do sporočila: 3273
14.1.2011 13:15:16   
Čebel@
user posted image
user posted image
user posted image

moj izboruser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
14.1.2011 13:17:47   
Čebel@
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
6 značilnosti avgustovskih mamic
Mamice, rojene v zadnjem povsem poletnem mesecu, so posebni ljudje, za katere je težko, da jih ne bi imel rad. Kljub tem...

Trikolesnik vs. klasika?
Jaka RR

Kakšen voziček priporočate: trikolesnik ali klasiko na štirih?

Klasika. (50%)

Zoom-zoom trikolesnik. (45%)

Bo že oči nesel. (5%)

Število vseh glasov: 339

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!