|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.1.2011 10:23:53
|
|
|
|
TAMIKA3
|
kolumbo... Jutri, v soboto 15.1. med 12 in 16 uro, bom v trgovini SVET METRAŽE na Rudniku, kjer vam bom svetovala pri izbiri blaga in sprejemala naročila za vaša nova oblačila. DOBRODOŠLI!!! Za več informacij sem dosegljiva na 041 768 278 če / ko boš hodila na Rudniku, mi hočeš pogledat za blago ... pliiiiiiiiiiiiisss
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.1.2011 10:24:36
|
|
|
|
birdy
|
Sem klicala na metelkovo in je 24 vdihov na minuto ok. Baki, sej jst drgač vem da na gor ne sme prekoračit, za tok stare je meja 60. Sam tak dojenček naj bi imel frekvenco med 40-60. In 24 je res mal in me je zaskrbel, Sej če bi bil Lev zdrav me ne bi, k je pa prehlajenček me je pa mučl. Skratka, dons se mi zdi pa že kr boljši. Se je pa včer ful hitro slabšal, zjutri je mel mal zamašen nos pa ke pa sem je mal pokašljal, zvečer pa je že kr fejst kašlju pa čist zabasan. Zdej se greva pa na inhalator priklopit...
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.1.2011 10:49:07
|
|
|
|
brkn83
|
Včeraj sva s kolegico, ki se letos konec julija poroči šle gledat oblekce v Maribor in sem našla eno dobro obleko. Kakšna se vam zdi??? A mislite, da bi mi jo katera šivilja naredila takšno???? Če ima katera kakšne predloge bi bila seveda zelo vesela.
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.1.2011 11:00:46
|
|
|
|
birdy
|
Pa še... Čebela, drži se! Pa kr nej ti dajo buscopan, ne bo nič škodovalo. Se ne spomnim, a so v prejšni nosečnosti kej povedal zakaj se je to zgodilo? Evo pa še Pa super za fajn pogovor Brkn, men je obleka zgoraj in zadaj super. Sprednji spodnji del pa mi čudno zgleda, ni enega lepega prehoda, kot da bi jo en sam odrezal. Tko da če bi jst mela plan dat obleko šivat bi rekla da naj tist spredaj mal drugač nardi. Ker drgač je pa ful huda, sploh zgornji del je vau! Za šiviljo ti pa ne vem pomagat. Aja, pa jst sem za obleke čisti trot, tko da moj mnenje ne preveč upoštevat, bojo že večje profice kej napisale, pa se raj na njih zanaši
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.1.2011 11:05:10
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ KATJUŠA: se kr podpipem pod tule. Vse najboljše in najlepše ti želim. Pa upam, da se čez vikend lemalo psočiješ Tudi jst podpis! Vse najboljše in najlepše. Da bi imela pridne otroke pa zdrave. Pa da te bo mož bolj ubogal
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.1.2011 11:09:52
|
|
|
|
brkn83
|
birdy - sej js sem tud za obleke trrot, sej zato pa tle mal za mnenja sprašujem. Obleka mi je sicer res ful lepa, bi pa rada da bi bilo nekaj posebnega predvsem zato ker bom priča.
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.1.2011 11:17:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.1.2011 11:18:45
|
|
|
|
Čebel@
|
brkn....zamisel sama mi je všeč(obleka)...zgornji del kot kombinacija topa in korzeta,čez ramena le kakšnen tanek šal ali pa bolero,spodnji del(lahko bi se držal s topom) pa bolj na postran odprto(nebi imela tok kolen ven in lažje bi sedela)-pa za spodnji del bi jaz definitivno bolj lahek material izbrala....barvno le lepa(črno bela je vedno elegantna),če pa boš dala šivat po meri pa se pozanimaj kakšne barve bojo v šopku ali pa ženinova kravata in si magari krilo izberi v tisti barvi,da boste usklajeni moje mnenje
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.1.2011 11:21:10
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 kolumbo... Jutri, v soboto 15.1. med 12 in 16 uro, bom v trgovini SVET METRAŽE na Rudniku, kjer vam bom svetovala pri izbiri blaga in sprejemala naročila za vaša nova oblačila. DOBRODOŠLI!!! Za več informacij sem dosegljiva na 041 768 278 če / ko boš hodila na Rudniku, mi hočeš pogledat za blago ... pliiiiiiiiiiiiisss Sm Karmen zdele klicala in sm jo še za tvjo oblekco oz blago vprašala....ta blago je iz Sveta metraž, samo ga nimajo več ...imajo pa še zelo veliko temu podobnih.....če maš jutr cajt pejt na Rudnik in ti ona pomaga izbrati kaj podobnega. BRKN če maš fotke bi ti jo marsikatera šivilja naredila.....če se maš jutri čas priletet v Ljubljano na Rudnik ( za super Novo) ti predlagam "mojo" novo stilisko, ki ti pomaga izbrati blago, ti zriše, ukroji, njena šivilja pa pol to sešije. In kakšne so kaj cene, ker pojma nimam kolk bi me takšna obleka prišla???? Kakšna pa se ti zdi ta obleka ki sem si jo nagledala - pa po pravici povej svoje mnenje. Joj če bi mela varstvo za nika bi pa z veseljem prišla - sam je sobota in gre moj dopoldan v službo.
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.1.2011 11:22:40
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ brkn....zamisel sama mi je všeč(obleka)...zgornji del kot kombinacija topa in korzeta,čez ramena le kakšnen tanek šal ali pa bolero,spodnji del(lahko bi se držal s topom) pa bolj na postran odprto(nebi imela tok kolen ven in lažje bi sedela)-pa za spodnji del bi jaz definitivno bolj lahek material izbrala....barvno le lepa(črno bela je vedno elegantna),če pa boš dala šivat po meri pa se pozanimaj kakšne barve bojo v šopku ali pa ženinova kravata in si magari krilo izberi v tisti barvi,da boste usklajeni moje mnenje Ja ženin bo imel črno obleko in belo srajco, priča tudi, nevesta bo pa bela. Barva kombinacija v šopku pa vijolično bela. Takšna bo tudi celotna poroka - vse dekoracije bodo v takšni barvi
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.1.2011 11:23:14
|
|
|
|
Čebel@
|
birdy....takrat so mi dali flašo buskopana in sem bila takoj ko pušelc,ampak so me v četrtem štuku obdržali par dni....takrat so mislili da je slepič,na koncu pa da je verjetno kakšna mišica ali pa živec prišipnjen oz. vnet.....moja dohtarca je pa danes frej-če bo kriza bomo šli pa k dežurnemu...sej zdele me ne boli......pa še preventivne za Leva tamika....pri nas je pa samo poslušamo:mami daj roko,mami plidi
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.1.2011 11:24:47
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ brkn....zamisel sama mi je všeč(obleka)...zgornji del kot kombinacija topa in korzeta,čez ramena le kakšnen tanek šal ali pa bolero,spodnji del(lahko bi se držal s topom) pa bolj na postran odprto(nebi imela tok kolen ven in lažje bi sedela)-pa za spodnji del bi jaz definitivno bolj lahek material izbrala....barvno le lepa(črno bela je vedno elegantna),če pa boš dala šivat po meri pa se pozanimaj kakšne barve bojo v šopku ali pa ženinova kravata in si magari krilo izberi v tisti barvi,da boste usklajeni moje mnenje Ja ženin bo imel črno obleko in belo srajco, priča tudi, nevesta bo pa bela. Barva kombinacija v šopku pa vijolično bela. Takšna bo tudi celotna poroka - vse dekoracije bodo v takšni barvi aha pol bosta obe priči čno beli .....sej pravim,zgornji del mi je všeč,spodnji pa ne čist
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.1.2011 11:26:20
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ birdy....takrat so mi dali flašo buskopana in sem bila takoj ko pušelc,ampak so me v četrtem štuku obdržali par dni....takrat so mislili da je slepič,na koncu pa da je verjetno kakšna mišica ali pa živec prišipnjen oz. vnet.....moja dohtarca je pa danes frej-če bo kriza bomo šli pa k dežurnemu...sej zdele me ne boli......pa še preventivne za Leva tamika....pri nas je pa samo poslušamo:mami daj roko,mami plidi če te kakšna mišica boli, potem si v lekarni kupi ice power - hladi in ful pomaga, js ga uporabljam v saonu pri terapevtski masaži in športni, drugače se pa ta gel uporablja tudi v fizioterapiji in ima res super učinek. Nekje dvakrat do trikrat se namažeš in je uredu
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.1.2011 11:27:17
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ brkn....zamisel sama mi je všeč(obleka)...zgornji del kot kombinacija topa in korzeta,čez ramena le kakšnen tanek šal ali pa bolero,spodnji del(lahko bi se držal s topom) pa bolj na postran odprto(nebi imela tok kolen ven in lažje bi sedela)-pa za spodnji del bi jaz definitivno bolj lahek material izbrala....barvno le lepa(črno bela je vedno elegantna),če pa boš dala šivat po meri pa se pozanimaj kakšne barve bojo v šopku ali pa ženinova kravata in si magari krilo izberi v tisti barvi,da boste usklajeni moje mnenje Ja ženin bo imel črno obleko in belo srajco, priča tudi, nevesta bo pa bela. Barva kombinacija v šopku pa vijolično bela. Takšna bo tudi celotna poroka - vse dekoracije bodo v takšni barvi aha pol bosta obe priči čno beli .....sej pravim,zgornji del mi je všeč,spodnji pa ne čist ja sej pri spodnjem bi raje imela krilo spredaj do kolen ali pa malo čez
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.1.2011 11:31:20
|
|
|
|
birdy
|
Ej, čebela mi gremo v Domžale jutri zjutraj, mam pa še buscopan, če boš rabila povej... Je pa rok ziher še vredu. Vsaj tok da do svoje dohtarce prideš.
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.1.2011 12:46:00
|
|
|
|
petrušk_
|
hejjj... glih iz cukr testa...povišane vrednosti.... prva 5,3....druga 10,1....tretja 10 ?!!!!????!!!! je to ful kruza menda....
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.1.2011 12:53:36
|
|
|
|
Čebel@
|
brkn....pol ti naj pa zgornji del naredi tak kot je pri dej obleki,spodnji pa podoben le dolžino ti naj zrihta....v vsakem primeru boš ziher full lepa .....ma tašča eno žavbo,k baje full nuca-pa bomo probali birdy....hvala za ponudbo...če bo treba bom šla itak k dežurnemu petrušk.....nimam pojma kako grejo te številke pri cuker testu....pri nas je tko da če te naslednji dan pokličejo,pol greš še na 3urnega,če pa ne kličejo je pa ok.....a ti v ambulanti niso nič povedal če je to povečano? zunaj tak lep sonček .....luftam že celo dopoldne ......mi pa paše počivat-praznam
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 14.1.2011 12:54:12 >
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.1.2011 13:00:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.1.2011 13:07:38
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ hejjj... glih iz cukr testa...povišane vrednosti.... prva 5,3....druga 10,1....tretja 10 ?!!!!????!!!! je to ful kruza menda.... sama ti ne znam svetovat, sem pa malo googlala http://www.diabetiki-mb.si/index.php?option=com_content&task=view&id=25&Itemid=29
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.1.2011 13:07:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.1.2011 13:09:28
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 kolumbo... Jutri, v soboto 15.1. med 12 in 16 uro, bom v trgovini SVET METRAŽE na Rudniku, kjer vam bom svetovala pri izbiri blaga in sprejemala naročila za vaša nova oblačila. DOBRODOŠLI!!! Za več informacij sem dosegljiva na 041 768 278 če / ko boš hodila na Rudniku, mi hočeš pogledat za blago ... pliiiiiiiiiiiiisss Sm Karmen zdele klicala in sm jo še za tvjo oblekco oz blago vprašala....ta blago je iz Sveta metraž, samo ga nimajo več ...imajo pa še zelo veliko temu podobnih.....če maš jutr cajt pejt na Rudnik in ti ona pomaga izbrati kaj podobnega. BRKN če maš fotke bi ti jo marsikatera šivilja naredila.....če se maš jutri čas priletet v Ljubljano na Rudnik ( za super Novo) ti predlagam "mojo" novo stilisko, ki ti pomaga izbrati blago, ti zriše, ukroji, njena šivilja pa pol to sešije. In kakšne so kaj cene, ker pojma nimam kolk bi me takšna obleka prišla???? Kakšna pa se ti zdi ta obleka ki sem si jo nagledala - pa po pravici povej svoje mnenje. Joj če bi mela varstvo za nika bi pa z veseljem prišla - sam je sobota in gre moj dopoldan v službo. BRKN cena je odvisna od cene blaga.....jst ti težko povem, ker nimam pojma...sklepam lahko samo na osnovi mojga kostma, ki me bo prišel cca 500 ojro, tko d za obleko mislm d bi blo več....pomoje vsaj 700-1000 ojro. OBLEKA mi je ful lepa, ampak mi deluje preveč za nevesto in če bi ti mela točno tako bi zasenčila nevesto ......moški so ponavadi itak v temnih- oz črnih oblekah....ampak ti moraš pasat na nevesto in njen šopek eventuelno na kravato od moške priče...sam če bo črna pol NE....mene ta črna mal moti.......glede na to da maš blont lase bi ti kakšna vijola ful pristajala.....predvsem pa naj bo obleka bolj ozka, da se že na pogled loči od nevestine. Pol poskrbiš še za tvojega moža, ki je komot v črni obleki beli srajci in vijola kravati, če ne nosi kravate pa samo vijola srajco recimo takole: http://www.modam.si/srajce/princ-2.html evo tok od mene tukaj zraven bi jaz le dodala,da se posvetuj z nevesto glede barv,ker lahko da ji kakšna neusklajenost ne bo všeč,pa še zasenčit jo ne smeš.....zraven pomisli tudi na torbico,ker boš verjetno vso njeno kozmetiko in dokumente ti nosila(moja priča je imela v iber mejhno torbico in je bil problem)... za primer si lahko moje fotke(na FB ),kok smo bili neusklajeni(barvno) tako s pričami kot s starši in smo bili za moje pojme zlo šekasti
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.1.2011 13:11:18
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo tale ne,ker je preveč poročna in jo lahko zasenčiš
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.1.2011 13:15:16
|
|
|
|
Čebel@
|
moj izbor
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.1.2011 13:17:47
|
|
|
|
Čebel@
|
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiVarno in učinkovito odpravljanje zaprtosti Macrobalans je varno in učinkovito odvajalo finskega podjetja Vitabalans, primerno za otroke in odrasle. Deluje naravno,...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Vegetarijanski vrtecMedeja75Ali bi želeli svojega otroka vpisati v vegetarijanski vrtec?Da, a ne najdem prostega mesta (
20%)

Da, je že v vegetarijanskem vrtcu (
5%)

Ne, me ne zanima (
69%)

Vseeno mi je (
6%)
Število vseh glasov: 427Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!