Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
upam, da je vsaj kavica prijela

mah sem kr žalostna. Tako lepo splaniraš potem pa v vodo pade
drži se, počivaj in čajčke pij
, potem bomo pa mal se z igračkami igrali. En dan imam pa plan mal piškotke pečt. Sem dons že čist v veseli december padla. Sem poslušala božične pesmi in mi je Jelenček Rudolf ful všeč
..no, sej se bomo šli mau k moji mami pocrkljat....sam jz bi rada doma kej pospravla, pa kej miklavževega spekla d ne rečem d nimava razn za majkija še nobenih darilc, pa še Janko ima Rd drug teden...tko d upam, da mi ju3 uspe kar največ posoriti in nabaviti...sicer bi moral moj spet na Kras...sam šele zju3 okol 8h izve, če so tlaki dost suhi d nebo zastojn dol lezel...po eni strani upam, da še niso in bova šla kr u šoping že dopoldne
, sej ne mormo zmerej z glavo skos zid.......jst morm tut moji mamici zahvalt, k je že 2 dni pr men, js pa tečna ko dreeek- egoistično sej veš
... za vse bolančke pošiljamo