petrušk_
|
hej bejbe moje.... zbita k norc...nism nč brala, pa jutr bom tud bl tko tko...mogoče v sredo kaj nadoknadim, zj mi moj noge masira, pol pa šibam spančkat....da ulovim mal energije zjutri sm bla že 7:00 v postojni, sm kri dala za rh- pol šibala dam, prpravla zajtrk za vse 3, oči je kavico skuhal, smo pojedl, sm pospravla, pa se mal v kuhinjske predale zapodila, k je bil oči dam, da malčica ni bla zapostavljena pol pa kosilo, malčka spat, mami pa po inekcijo nazaj v postojno.... tašča je poslušala po baby fonu....pa sm kr izkoristla in šopnla še u šoping mal...2 luštne majčke, 1 jopco in bunda brezrokavnik za marca, aprila, k zgleda da bo zima itak kmal spustila...mogoč še clo za februar zvečer as usual,,,inhalacije, masiranje nogic, umivanje zobkov in via mižule.... no zj se grem pa mal stisnt....pol pa pančkat , jutr pa u lj predavanje o prehrani sladkornega bolnika, pol pa u MC šiška boniteto zapravit...pride pa moja mami merkat, da bom v miru lahko šopingirala brez slabe vesti...... tolk zaenkrat.....več kak drug dan..mam kr mal gužvice... eva...hmmm...kašlja k mali slonček....jutr takoj ob 7h kontrola pri P...aja sj res še to sm pozabla napisat.... tale kašelj je ratu tko zloooo grozen...vročina pa 1 dan je, 2 dni je ni.l...pa tko naprej..... za vse k jih rabte.....se mi zdi da sm zjutri zasledila, da ma kolumbo spet ludo kučo....pa naj hudič vzame že enkrat te bacile!!!!