sjmm
|
čer! jz mam dost štacun!!!!!!!!!!!!!! sva pršla okol pol 8h domov, so bli fantje dol, Maj tud pod razno ni hotel dol večerjat, je bil lačen kot volk.....sem ga sam hitr gor nesla in hitr en čokolinček nardila, je pojedu celo skodelco, pa še eno skodelco mleko in kruha, ki naj bi bla moja večerja...za spat pa še AM aja k sva hotla popoldne na Rudnik...tak zastoj...da je moj že skor čist popiz......pa sva kr do BTC produžila...sva nabavla...za Jana kavbojke, bundo, en puloverček in eno adidas jopco, pa za Saško ene par majkč in likalnik za lase...k sm pršla pa domov ...k so bli gospodična doma...živa bomba....tud posode ni mogla do konca v stroj nabasat, pa sm mislila, da bo še kaj malega pospravla k je že dons in ju3 frej....dons so mel žurko, ju3 je dan šole...pa so frej..tak d gre popoldne sam na lepš po Lublani...seveda, da ne bo treba pomagat smrekico postavit, pa kaj malega postorit...en dan mi bo glede nje pokrov odnesl...pol pa še pravi, da če za njenga čoko princa pa nisva nč kupla...ja, pa jade...sam še to se mi manjka, da bom v nigerijo enmu darilo pošiljala, če ima namen, naj to kar sama s svojimi evrčki počne..ah, ja v glavnem pol sm še enga prjatlčka spekla, pa linšče oči, pa juhco sm prstavla za ju3, se že hladi na okenski polici kva sem si zapomnila k sm brala aja...tamika ..ČESTITKE ZA OBLETNICO, SEJ ISKRICE ITAK ŠE ŠVIGAJO, TAK D LE TKO NAPREJ čebelc@...ti si imela pa pestro popoldne...ej s tvojim ti pa nikol ni dolgcajt...n, važn d se je vse dobr končalo... ...vau, za ju3 imaš pa še pestrejši urnik k jz