Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
....aaaaah potem si ti profesionalka...ce bi jaz se delala voscilnice...potem bi jih delala pol leta...najmanj.... 
Zaj do te Zmajčice vijdle, ka tou pomejni, gda nikaj ne razmijo
Nevem zakaj ne.... Ja jaz bi ga z veseljem še pocrkljala, ampak je tečka da dol padeš, ko je doma in sva sam znervirana če sva sama
ampak se zadržujem, kolikor se lahko... grem sama sebi že tako pošteno na živce, da se pol še težje zadržujem
Čez slabo uro se greva pokazat dohtarju, da oceni, pri čem smo. Vročine ni več, ostaja nam samo še grozen kašelj in vse več smrkljev. Hvalabogu si zdaj pusti fiziološko špricat v nos, se kar nastavi
Pa noro priden je danes, nič zatežen, se trenutno nekaj v svoji sobici igra. Sem včeraj šipo v njegovi sobici okrasila s snežkoti pa snežinkami - je babica zadnjič kupila v babycentru take gumijaste, ki jih daš na šipo, ne rabiš nič limat...pa luštno zgleda. V petek nej bi šla pa z babami ven žurat po doooolgem času. Sem rekla mojemu, da grem zdej kar vsak vkend ven, ker bom pol itak noseča, pa dve let nikamor ne morem
Se bom malo spočila pa kej celo naredila,vsaj upam.