Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Smo včeraj praznovali rojstni dan od mojga pa njegovga brata in sem bla cel dan na nogah pa kaj pomagala, da sem zvečer sam še padla v posteljo in še kar sem zaspana. Je bilo pa (z izjemo dežne plohe) prav luštno, mulci so uživali...Upam samo,da mulček ne stakne prehlada zdaj, ker mu je bil cel žur stat pod drevesom, ko je dedi tresel drevo, da so dežne kapljice padale dol. Posledično je bil ves moker...ampak upamo na najboljše. Pa mislim, da ni več alergičen na kravje mleko
moj je imel neko delo pa bi sicer bila kar doma. je pa M čist znorel za psom, pes pa nanj
), neke stvarce smo po stanovanju zmontirali
(za mene je to bla ena velka avantura!). pa sli na sprehodcke in se igrat zuni...gospocina je vsakic koncala "panirano" v pesku
.
al bi jo komu podarila? meni se ne zdi lih kej preveč uporabna, ko so že tako veliki, pa kuhaš jim tut dobro (vsaj kolikor sem lahko razbrala)