Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Aja pa nobene igrače ni bilo notri (samo knjiga in nekaj za ustvarjat)-to je on rekel. In eni fajn nagravžni bonboni. Njemu so bili sicer všeč in se je nama režal, ker sva se pačila kot opice. 
pa mrzlo k hudič....
za vas, drage moje...
kolk bo le to trajalo???
Ob štirih se je zbudil in nikakor nazaj zaspat...ne vem, kdaj ga je pol končno odneslo spet v deželo sanj...men se je zdelo, da sem lih za pet minut zatisnila oči, pa je bla ura 6
Pa je do takrat čist lepo spal...tko da ga bom pustila malo dlje spat, da ne bo prevelika kriza v vrtcu. Je blo smrklja včeri popoldne ful manj, tut zelen ni bil več tok včeraj, kašljal je pa tut že ful manj. V službi je itak norišnica in bojo pomoje čist veseli, če nazaj pridem. Upam samo, da zdej mene kej ne popade, ker tako malo spim...nos mam že itak čist zaštopan.
... Je pa tako pri malih, ko so bolani in čisto bogi itak, da mu v vsem ustrežeš samo da vsaj malo poje, popije. Pikicepokice.