|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
glivična vnetja v nosečnosti 27.11.2010 11:08:24
|
|
|
|
tanjusi
|
Vem da je bilo o tem že veliko napisanega, tudi pri Pušenjaku sem že brala , mogoče pa vseeno izvem kaj novega V glavnem sem v 27. tednu , vnetja pa me spremljajo že od začetka nosečnosti, izcedek, že z krvavimi nitkami, pekoč občutek , zdravnica ne reče druga kot canesten ali pa Vitagync si kupite .... vmes je kak teden bolje potem pa spet od začetka ... za znoret je!! S čim si še ve pomagate ??
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2010 11:23:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: glivična vnetja v nosečnosti 27.11.2010 11:46:25
|
|
|
|
bibla
|
Jaz sem si vnetja skozi celo nosečnost blažila s svečkami Gyno Daktarin. Nič druga mi ni pomagalo!
|
|
|
|
|
RE: glivična vnetja v nosečnosti 27.11.2010 15:25:05
|
|
|
|
nusi
|
vagisan - po tanovem rabiš recept, spiranje z vodo v kateri si pokuhala hrastovo lubje (mi je G priporočila). Predvsem pa pazi na prehrano, če ješ veliko bele moke in sladkarij si podreš ph tudi v nožnici in te napadejo vnetja - mogoče se ti zdi nesmiselno ampak res še najbolj pomaga to.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKoliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nežno okrevanje po poroduNosečnost in porod močno vplivata na telo, zato je okrevanje ključno. Od uhajanja urina do poporodne čišče in nege dojk ...
Zadnje s foruma
ime za punčkomala mamaKaja (
15%)

Klara (
21%)

Lara (
38%)

Tija (
26%)
Število vseh glasov: 244Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!