Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 20.12.2010 21:31:28
|
|
|
|
sami0804
|
Evo mene-nazaj preden pa kaj komentiram me pa zanima samo ena stvar-A se bo bambixxx končno opogumila in kaj napisala??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 20.12.2010 21:33:29
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ sami, čestitam za obletnico danes pa bo luštno v pojstli ne? verjetno ne več,ker polovica slavljencev že spi-nas že emšo malo daje,pa mamo enkrat dnevno dovolj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 20.12.2010 21:35:10
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ sami, čestitam za obletnico danes pa bo luštno v pojstli ne? verjetno ne več,ker polovica slavljencev že spi-nas že emšo malo daje,pa mamo enkrat dnevno dovolj dobri ste če vsaj to dobite
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 20.12.2010 21:35:57
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Večer! Kaj sem zamudla???? Pri nas novega: M. ima novi zob. Od takrat spimo bolje. Celo po 6 ur skupaj. Aleluja . Bana menjana. Sem se skopala in več ne smrdim . Včeraj smo naredili smrekico in obesli lučke. iiiii . V ned. se gremo smučat v avstrijo za 3 dni. Jeeeeeee, komaj čakam! Žalostna novica - moj je danes ostal brez službe. Dobra stran tega - da bo zdaj, ko grem jaz očitno prej delat, on čuval Marušo. Kaj čemo. Bo že našel drugo! za zobek in bano , za izgubljeno službo,ampak kot si že sama ugotovila,ni vse tako črno kot zgleda-imaš varstvo,služba pa se tudi najde slej kot prej Aja pa še za smučanje
< Sporočilo je popravil sami0804 -- 20.12.2010 21:38:17 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 20.12.2010 21:36:31
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ sami, čestitam za obletnico danes pa bo luštno v pojstli ne? verjetno ne več,ker polovica slavljencev že spi-nas že emšo malo daje,pa mamo enkrat dnevno dovolj dobri ste če vsaj to dobite če pa je obletnica
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 20.12.2010 21:37:39
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Sicer pa imama z danes 9 skupnih let-sma popoldan malo spomine obujala leta bežijo...nenormalno... kaj nič ne dobiš za obletnico... dobim ja-mir pri rr-ju
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 20.12.2010 21:39:52
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Tudi moje cestitke hvala ...zaj pa letim Kursađije gledat sem pogrešala AJDEMIJA POPUŠI in črnogorca (miličnika) tapravi so,ja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 20.12.2010 21:41:01
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Dete spi, ata spi, mama pa je spala zdaj pa mora it na šiht. Mater mi ni. No pa bom že vzdržala danes in jutri pol pa do novega leta sem doma. Dalje pa še bomo vidli. ojej da bi zdaj mogla še v nočno it ... adijo pamet... naj ti hitro mine Ly! podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 20.12.2010 21:41:05
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Sacherca kdaj dobimo ono nagrado od vegete? Ja na mail je bilo treba poslati nase podatke..Zdaj pa cakaj postarja Nimam pojma kdaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 20.12.2010 21:43:05
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: majakla 2) Pojstle imajo zasedene, miza? al pa sušilni stroj, ko dela je baje tud fajn! Sam bog ve, kak se bota odločla! Se je že odločil...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 20.12.2010 21:43:11
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ sami, čestitam za obletnico danes pa bo luštno v pojstli ne? verjetno ne več,ker polovica slavljencev že spi-nas že emšo malo daje,pa mamo enkrat dnevno dovolj dobri ste če vsaj to dobite če pa je obletnica eje*i ga... mi tud te ne dobimo (če mali tak če) T. mislim
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 20.12.2010 21:43:35
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: botrca Sacherca kdaj dobimo ono nagrado od vegete? Ja na mail je bilo treba poslati nase podatke..Zdaj pa cakaj postarja Nimam pojma kdaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 20.12.2010 21:44:50
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: botrca Sacherca kdaj dobimo ono nagrado od vegete? Ja na mail je bilo treba poslati nase podatke..Zdaj pa cakaj postarja Nimam pojma kdaj aja?? nobenega maila nisem poslala.... torej ne bo nobene nagrade??? NIČ NOVEGA KDAJ SEM PA ŠE JAZ KAJ PAMETNEGA DOBILA?
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 20.12.2010 21:48:33
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ sami, čestitam za obletnico danes pa bo luštno v pojstli ne? verjetno ne več,ker polovica slavljencev že spi-nas že emšo malo daje,pa mamo enkrat dnevno dovolj dobri ste če vsaj to dobite ja ma res...pri nas je božič bolj pogosto kot sex
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 20.12.2010 21:49:41
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: botrca Sacherca kdaj dobimo ono nagrado od vegete? Ja na mail je bilo treba poslati nase podatke..Zdaj pa cakaj postarja Nimam pojma kdaj sem poslala
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 20.12.2010 21:50:45
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ sami, čestitam za obletnico danes pa bo luštno v pojstli ne? verjetno ne več,ker polovica slavljencev že spi-nas že emšo malo daje,pa mamo enkrat dnevno dovolj dobri ste če vsaj to dobite ja ma res...pri nas je božič bolj pogosto kot sex no vswaj nisem edina ... ni čuda da smo pol tečne pa to...
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 20.12.2010 21:51:28
|
|
|
|
elevitka
|
nič moje ure so vun! grem pančat NOČKO!
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 20.12.2010 21:54:23
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ sami, čestitam za obletnico danes pa bo luštno v pojstli ne? verjetno ne več,ker polovica slavljencev že spi-nas že emšo malo daje,pa mamo enkrat dnevno dovolj dobri ste če vsaj to dobite ja ma res...pri nas je božič bolj pogosto kot sex no vswaj nisem edina ... ni čuda da smo pol tečne pa to...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 20.12.2010 21:55:08
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka nič moje ure so vun! grem pančat NOČKO! nočko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 20.12.2010 22:01:25
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ sami, čestitam za obletnico danes pa bo luštno v pojstli ne? verjetno ne več,ker polovica slavljencev že spi-nas že emšo malo daje,pa mamo enkrat dnevno dovolj dobri ste če vsaj to dobite ja ma res...pri nas je božič bolj pogosto kot sex no vswaj nisem edina ... ni čuda da smo pol tečne pa to... aham... raziskave so tako pokazale. Bo treba nekaj ukrenit!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 20.12.2010 22:04:30
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ sami, čestitam za obletnico danes pa bo luštno v pojstli ne? verjetno ne več,ker polovica slavljencev že spi-nas že emšo malo daje,pa mamo enkrat dnevno dovolj dobri ste če vsaj to dobite ja ma res...pri nas je božič bolj pogosto kot sex no vswaj nisem edina ... ni čuda da smo pol tečne pa to... aham... raziskave so tako pokazale. Bo treba nekaj ukrenit! Jaaaa...klonirat božič
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 20.12.2010 22:12:34
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ sami, čestitam za obletnico danes pa bo luštno v pojstli ne? verjetno ne več,ker polovica slavljencev že spi-nas že emšo malo daje,pa mamo enkrat dnevno dovolj dobri ste če vsaj to dobite ja ma res...pri nas je božič bolj pogosto kot sex no vswaj nisem edina ... ni čuda da smo pol tečne pa to... ma to meni ni merilo za tečnarjenje... pa dobrodošla v klub
< Sporočilo je popravil botrca -- 20.12.2010 22:13:13 >
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 20.12.2010 22:14:20
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Jaaaa...klonirat božič kaj si nora...
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 20.12.2010 22:14:50
|
|
|
|
botrca
|
Elevitka nočko ...pa počakaj do božiča
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 20.12.2010 22:19:33
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Jaaaa...klonirat božič kaj si nora...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Nosečnost.
пеперутка16
Kdaj se ti je začel kazati trebuh? Kdaj so te začeli gledati, kot da si noseča, in te spraševati o nosečnosti?