Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Zraven je še vreča za noge, ki pride prav, če te kak dež ujame. Se ti splača pogledati, kateri je trenutno cenejši.
zaradi lažje vodljivosti ,če imaš kaj v drugi roki. Je tudi fino pralen-samo malo podrgneš in je kot nov. imamo svetlomodrega. Letos mo ga na morju vozili skoraj po skalah. Gre kot kakšen terenc. Pa notri smo imeli 12 kg težkega otroka
. Je pa v Baby centru vsak mesec v akciji...ali 3 ali 4 kolesnik. Kolegica ima 3- pa ni tako zelo stabilen kot 4-kolesnik. Drugače ima pa quiny zdej zappa da se mu podre naslonjalo. Kar je tudi fajn.
Edino kar me mal moti je, da se hrbtišče nastavlja s trakom, ma kolkr mi je znano so skorej vse marele narjene na tak sistem??
Ker mi z bugaboojem gremo na letalo, pa nikoli nič ne plačamo. Gremo pa vedno z vozičkom do vrat aviona, pa ga tam oddamo. Prvič slišim, da moraš plačat voziček