Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Zraven je še vreča za noge, ki pride prav, če te kak dež ujame. Se ti splača pogledati, kateri je trenutno cenejši.
zaradi lažje vodljivosti ,če imaš kaj v drugi roki. Je tudi fino pralen-samo malo podrgneš in je kot nov. imamo svetlomodrega. Letos mo ga na morju vozili skoraj po skalah. Gre kot kakšen terenc. Pa notri smo imeli 12 kg težkega otroka
. Je pa v Baby centru vsak mesec v akciji...ali 3 ali 4 kolesnik. Kolegica ima 3- pa ni tako zelo stabilen kot 4-kolesnik. Drugače ima pa quiny zdej zappa da se mu podre naslonjalo. Kar je tudi fajn.
Edino kar me mal moti je, da se hrbtišče nastavlja s trakom, ma kolkr mi je znano so skorej vse marele narjene na tak sistem??
Ker mi z bugaboojem gremo na letalo, pa nikoli nič ne plačamo. Gremo pa vedno z vozičkom do vrat aviona, pa ga tam oddamo. Prvič slišim, da moraš plačat voziček