|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra...
4.3.2011 9:01:48   
Majuska
Jutro,

evo me, končno ... sem bila že takoj zjutraj v laboratoriju, šele zdaj sem prišla do spodobnega zajtrka. In takoj veselo da delo.

Drž'te se!

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
   [Brisano sporočilo]
4.3.2011 9:08:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2752
4.3.2011 9:32:20   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: populis

majuska a je tole breakfast in Rome ?

Ne vem, če je glih Rim ... lahko je pa kak Madrid, Valletta, kaj grškega - nisem zbirčna user posted image

A v laboratorij si šla še za zadnjič ko si bila bolna ?

ne ne, neke preiskave mi delajo. Če bo sploh kaj pokazalo. Itak so se mi žile spet skrile, so me moral 2x piknit.

< Sporočilo je popravil Majuska -- 4.3.2011 9:33:08 >

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2753
4.3.2011 10:25:10   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

user posted image

ene druge slike mi nikakor ni hotl objavt...

je bil preveč pomanjkljivo oblečen maybe?user posted image

keanu je tud meni blazno všeč

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2754
4.3.2011 10:34:10   
metuljcek321
Majuška, ful zoprno, da ti morajo žile iskat - grrr. Upam, da bo vse ok z izvidi.

operacija - mandlji, žrelnica, pa še ušeska (tekočino ven, poetm neko mini slamico vstavijo, da se ušeska preluftajo, v letu in pol naj bi sama odpadla, če ne, je treba nazaj - je pa to mini, mini, se nič ne vidi) -- potem bo baje lahko končno normalno dihala (ponoči vedno diha čez usta, sploh ne more čez nos, ne glede na to, kolk pucamo), pa slišala ... tud jaz sem bla na istem, po opperaciji sem pa tipi-topiuser posted image  Se še nekje nažždaleč spomnim, kako smo otroci čakali v eni sobi z igračami, potem so jih pa hodili iskat enega po enega, pa kako so mi dali masko gor iz začeli s štetjem, pa sem se pogreznila v globok spanec ... najboljše je pa blo, da sem potem šla na sladoled - a lot of it - in neko roza-vijola oblekico sem imela gor z rožicami ... 29 let nazaj, dio miouser posted image

sanje - ej, tko poredko se mi sanja zadnje čase, da prav ni res ... oz. sanja se nam baje vedno, samo spomnimo se ne ... hm .. a to pomeni, da je moj spomin šel po gobe?

Keanu - še tole: a veste, kaj pomeni njegovo ime? Cool breeze over the mountains - lahni vetrčič, ki piha čez goro ... sexy, a ne?

pomembno: kolegica ne more na komedijo SVOBODNI ZAKON - danes zvečer, Špas teater, Mengeš, gre katera druga z mano ... 20.30 je predstava ...

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
4.3.2011 11:11:51   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Majuška, ful zoprno, da ti morajo žile iskat - grrr. Upam, da bo vse ok z izvidi.

Ma saj sem že vajena ... itak da bo v redu user posted image

operacija - mandlji, žrelnica, pa še ušeska (tekočino ven, poetm neko mini slamico vstavijo, da se ušeska preluftajo, v letu in pol naj bi sama odpadla, če ne, je treba nazaj - je pa to mini, mini, se nič ne vidi) -- potem bo baje lahko končno normalno dihala (ponoči vedno diha čez usta, sploh ne more čez nos, ne glede na to, kolk pucamo), pa slišala ... tud jaz sem bla na istem, po opperaciji sem pa tipi-topiuser posted image  Se še nekje nažždaleč spomnim, kako smo otroci čakali v eni sobi z igračami, potem so jih pa hodili iskat enega po enega, pa kako so mi dali masko gor iz začeli s štetjem, pa sem se pogreznila v globok spanec ... najboljše je pa blo, da sem potem šla na sladoled - a lot of it - in neko roza-vijola oblekico sem imela gor z rožicami ... 29 let nazaj, dio miouser posted image

sodeč po opisu so nečaku delali nekaj podobnega, samo da je imel z ušesi težave. pa je zdaj vse ok user posted image  

sanje - ej, tko poredko se mi sanja zadnje čase, da prav ni res ... oz. sanja se nam baje vedno, samo spomnimo se ne ... hm .. a to pomeni, da je moj spomin šel po gobe?

Ne user posted image   zagotovo sanjaš, samo spomniš se ne. Nič nenavadnega.

Keanu - še tole: a veste, kaj pomeni njegovo ime? Cool breeze over the mountains - lahni vetrčič, ki piha čez goro ... sexy, a ne?

Jaz vem samo za mojega sina in bližnje, kaj pomeni ime ... no, morda še za koga user posted image

pomembno: kolegica ne more na komedijo SVOBODNI ZAKON - danes zvečer, Špas teater, Mengeš, gre katera druga z mano ... 20.30 je predstava ...

Zveni vabljivo, ampak me doma čaka pospravljanje, jutri dobim obiske user posted image

< Sporočilo je popravil Majuska -- 4.3.2011 11:13:32 >

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2756
4.3.2011 11:14:09   
Majuska
Jao, kako sem quotala ... sej se boste znašle, ne? user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
4.3.2011 11:27:46   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Jao, kako sem quotala ... sej se boste znašle, ne? user posted image

nimaš pojma, stara user posted image

p.s. spet bo rekla, da jo zajeb........... user posted image

metuljcek... bo alles OK user posted image ... pri naših sosedih sta dva fanta imela tako operacijo... zdaj vse OK... po operaciji so jima naredili čepke za ušesa (prav ulitek, take ornk), ker je treba bit previden pri umivanju, kopanju itd.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
4.3.2011 11:32:59   
3jeMi
joj, dons je pa res en čudn dan, me je zdele tale moj prvi pustni krof k seb spravil, en mejčkan... verjetno bo potreben še eden...

sanje... ta teden je vse nekaj razštelano, nič porednega, same čudne sanje... danes sem sanjala, da je moj imel kačo in se je Lovro veselo z njo igral... saj je bila prijazna in videti ljubka... samo jaz ne maram kač... kr neki... za grande finale, pa še sanjam hudo prometno nesrečo na AC izvoz za center lj. smer dolenjska... kr neki... user posted image

nč, moram se sestavt, danes je bowling time, moram prosit sodelavce, da mi dovolijo otroško ograjco imet... imam občutek, da bo šla danes kugla malce vikl vakl... user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
4.3.2011 11:43:06   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

p.s. spet bo rekla, da jo zajeb........... user posted image

itak user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
   [Brisano sporočilo]
4.3.2011 12:11:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2761
   [Brisano sporočilo]
4.3.2011 13:33:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2762
4.3.2011 14:18:52   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

populis..kdaj so pa polne lune letos? da vidim kdaj bom rodila

tule si lahko preveriš: http://www.koledarcek.com/

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2763
4.3.2011 21:54:31   
Majuska
Tole je pa že mal sumljivo ... user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
4.3.2011 21:59:10   
Cuba Libre

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Tole je pa že mal sumljivo ... user posted image

ja kje ste vse? user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
5.3.2011 8:16:43   
Majuska
Juuuutrooooo!

Takole, uspelo nam je vstati, Aleksander se je zataknil v škatli z igračami - dobesedno! Prav nasmejala sem se mu ...

Grem še kaj naredit!

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
   [Brisano sporočilo]
5.3.2011 8:45:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2767
5.3.2011 12:54:16   
Majuska
Takole,

obiski so (mal kmalu, no) odšli, kosilo je za nami, otrok pančka - jaz pa sem zalaufala stroj in malo sedla k računalu. S sončkom na dvorišču in kavico v roki ... user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2768
   [Brisano sporočilo]
5.3.2011 13:12:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2769
5.3.2011 14:15:18   
metuljcek321
Čau, punce.

Svobodni zakon v Špasteatruuser posted image  (tud karto sem dala eni frendici, tko da vse OK). Nataša & Tadej sta user posted image , sploh Tadej ima odlično igralsko žilico v sebi. Ene parkrat se tud ona dva nista mogla zadržat in sta se vmes režala drug drugemu - sta čist not padla. Priporočam!

Hvala za tolažilne besede, 3jemi, upam, da bo res vse ok. Thanks tudi ostalim ...

populisuser posted image , ma, drek, no, pa tko si se lepo potrudila, še posebej, k si rekla, da tebi pust ni kul, naredila vse, da bi ga Lara vzljubila, potem pa tkole. Držim pesti, da se nekako skoordinira vse skupaj in postavi na pravo mesto. Čas je pa itak še jutri in potem v torek. Drži se! Tetka pa tko k je prišla, tko bo šla. Soon.

flower, naj Lanu tale vročina gre hitro dol na normalno. Me je kar mal presenetilo, k si napisala, da je zanj že 37,5 ful visoka temperatura, ker mu sicer redko naraste. Naša je mela že 2 stopinji več, tko da 37+ se mi zdi tko čist mal - je pa res, da če je sicer nima, je to glih tko bad. user posted image  user posted image  user posted image

Majuška, kdo je pa bil na obisku? Je blo luštno? A maš kakšno fotko?user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2770
5.3.2011 14:34:03   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: populis

tale prazna luna nas pa tako daje da je sam še za popenit. Lara sitkasta,driskastaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ni da ni, moje potrpljenje je pa tud čist na nuli.

Cel teden smo se pogovarjali o pustu kaj in kako, zakaj, maškare gor maškare dol, je bila čist navdušena da bo ona tudi. Kupili smo ji kostumček za pikapolonico, lep ko strela. In danes ko bi se bil otreba oblečt jooooooooooooook do nezavesti da noče za noben denar. Ne z lepa ne z grda ni šlo, sem razočarana, ker sem se res trudial in naredila vse da bi jo razložila da bi ji bilo všeč :(.

tud jaz sem ena prazna luna tečna pa še na ta redečo se mi prpravlja tako da sem skoz lačna, naj gre v se skupi tri krasneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pridi do mene, imam še vedno ene 2 porciji testenin z bolognese omako ... user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2771
5.3.2011 14:40:57   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Majuška, kdo je pa bil na obisku? Je blo luštno? A maš kakšno fotko?user posted image

obiski so zmeri zakon, sploh če Aleksander čist notr pade ... o ti lisica, a fotke bi rada? Ja prav no ... user posted image

user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2772
   [Brisano sporočilo]
5.3.2011 14:42:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2773
   [Brisano sporočilo]
5.3.2011 14:44:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2774
   [Brisano sporočilo]
5.3.2011 15:46:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?