Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

).
      ).  

svaka čast res
  svaka čast res  

in iskreno mislim, da vam v takem stanju nisem prav koristna - zato se bom malo manj oglašala, dokler se ne poberem.
  in iskreno mislim, da vam v takem stanju nisem prav koristna - zato se bom malo manj oglašala, dokler se ne poberem.  

. Včasih je trajalo kar 2-3 dni,m da mi je uspelo koga priklicati.
 . Včasih je trajalo kar 2-3 dni,m da mi je uspelo koga priklicati. 

so mi prihajale na 10 dni pa sem hotela preveriti kaj naj bi to pomenilo. dala sem kri za hormone, eno cisto imam, drugač nič posebnega. Sem se pa pogovarjala z njo - pač povedala, da sem dala skozi šest postopkov ipd. Da želja da bi imela še otroka seveda še je. Pa malo sem se menila o Lj. pa o Mb pa še o Pragi. Nekako me je malce vzpodbudila, da bi vseeno še enkrat poizkusila v Mariboru, saj vse lepo o Lj. in Tom tomu itak - ampak no, zakaj ne bi preverila. Kaj pravite pa ve? Zdaj šesti postopkov sem skurila in septembra bom 43? Tiste ki ste v Mb verjetno veste - ali je to sploh mogoče, verjetno se plača (koliko) ipd ipd...
  so mi prihajale na 10 dni pa sem hotela preveriti kaj naj bi to pomenilo. dala sem kri za hormone, eno cisto imam, drugač nič posebnega. Sem se pa pogovarjala z njo - pač povedala, da sem dala skozi šest postopkov ipd. Da želja da bi imela še otroka seveda še je. Pa malo sem se menila o Lj. pa o Mb pa še o Pragi. Nekako me je malce vzpodbudila, da bi vseeno še enkrat poizkusila v Mariboru, saj vse lepo o Lj. in Tom tomu itak - ampak no, zakaj ne bi preverila. Kaj pravite pa ve? Zdaj šesti postopkov sem skurila in septembra bom 43? Tiste ki ste v Mb verjetno veste - ali je to sploh mogoče, verjetno se plača (koliko) ipd ipd...   , 15 celic, kaj si nor
 , 15 celic, kaj si nor  
   ) ni uspelo. Poznam pa tkole iz glave na hitro vsaj šest dojenčkov od tam...tolk od statistke.
 ) ni uspelo. Poznam pa tkole iz glave na hitro vsaj šest dojenčkov od tam...tolk od statistke.