|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberski biseri 2009
5.4.2011 23:02:15   
Tincy90
Ojla!

Dans sm mela pregled in je biu kr pester. Najprej na CTGju cela žurka z našim bejbijem, smo mogle s sestro skoz iskat srčka k je tamal tok razgrajov.user posted image pol me je G presenetla še z UZ in je vse suprca, težak naj bi biu okol 3860g in lahko pričakujem, da bo tud mal težji kot je bla Alisa ob rojstvu. Hmm, ok, sm naj bo porod u izi.user posted image kupila sm si še un Dianatal gel za vsak slučaj, bomo vidl, če ga bomo sploh rabil, al bom tko ekspresno rodila, da ne bo časa za to.user posted image

Še zmer čakam na postlco za tamalga, dobila naj bi jo v četrtek (bi jo mogla že met pa so pr Lip Poljčane neki zaje*bal), komi čakam, da še postlco obečem in uredim za našga fantka.user posted image

Naša tamala spi sm še 1x na dan in to od 1-2 ure, če ne je sitna ko hudič.user posted image sm pa vesela, da se ponoči ne vstajam več, ji flaško naštimam nekje blizu nje, da ko si zaželi pit sama poišče in prime in pije, brez da bi se mogla js ustajat pa ji jo dat v usta.user posted image

Sm zmatrana, letim pod tuš pol pa u mižule. Fajn bodte in poopsy srečno, če boš slučajno si upala mene prehitet.user posted image user posted image user posted image



_____________________________

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 226
   RE: Decemberski biseri 2009
7.4.2011 8:50:15   
Puffy
To je pa dobra ideja, da ji daš flaško v posteljo user posted image Bom danes ponoči tudi jst probala, mogoče mi pa res ne bo treba več ustajat user posted image Je zdej "že" drugi dan zdržala celo noč brez mleka, sm ji dajala samo sok, pa ni nič protestirala - je malo popila in spala naprej brez kričanja user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 227
   RE: Decemberski biseri 2009
8.4.2011 18:14:46   
Poopsy
tintara, glih teh trenutkov po obiskih se najbolj bojim ... user posted image  user posted image  user posted image

Tincy90, že zdaj ima 3860 g??? Jaz sem tudi imela UZ v torek, ampak naša tehta "šele" 3400 g, pa mi je že čisto dovolj. user posted image  Naslednji pregled imam spet v torek.  

(odgovor članu Puffy)
Neposredna povezava do sporočila: 228
   RE: Decemberski biseri 2009
8.4.2011 18:26:48   
Tincy90
Jooj, sm res tile obiski, ko bodo v P...men se bo tud srce trgalo, ko bo pikica mogla it z očijem domov.user posted image zihr bom jokala k sm tud drgač tak bol cmerav človek.user posted image

Ja, tolk je namerla v torek ja.user posted image js mam tud v torek pred PDP-jem še CTG pol bom pa vidla, če me bo poslala v P al kaj bo. To čakanje me že ubija.user posted image


< Sporočilo je popravil Tincy90 -- 8.4.2011 18:28:08 >


_____________________________

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Poopsy)
Neposredna povezava do sporočila: 229
   RE: Decemberski biseri 2009
8.4.2011 22:40:33   
tintara
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, kar zbrisalo je.

V glavnem, tudi po obiskih se zdrži. Ti je hudo, ampak moraš biti močan zaradi otroka. Če bo videl tebe v solzah, bo jokal tudi on. Zdaj moji so bili večji (3 leta), ampak morda je za premislit tudi varianto, da otrok sploh ne pride v P. Odvisno kako računata, da bo prenesel. Morda je zanj lažje, če pač izgineš in se vrneš nazaj po 3 dneh. Saj vem, slišati je ful grozno, samo ne vem, jaz raje vidim, da trpim jaz, kot pa da mešam otroka z vsem.
ali so obiski otrok sploh dovoljeni? V letu 2009 in 2010 so bili večinoma prepovedani.
Ne vem, naš prvi je prišel 2x na obisk (6 dni v P), dokler sme bila v intenzivni (dva dni) ga nisem hotela, ker bi me videl na kablih in se ziher ustrašil. Pri Vanetu je bilo drugače, ker je bil on anintenzivni. Sta prišla ta velik dvakrat, ta mala enkrat, in tisti dan se mi je ob odhodu utrgalo (no, kako uro kasneje) in sem jokala.... Grozno je, če nimaš dojenčka pri sebi, če imaš dojenčka zarven, potem ni tako hudo.

Pa še nekaj: zraven pripeljite še koga, ki vam bo starejšega otroka odpeljal naokrog, v sobi ne bo zdržal dolgo, vam pa bo manjkal tudi oči.

Oh, sam sem vama pa fovš. In predvsem, želim vama res en fajn fajn porod.

Aja, še nekaj: glede moje službe izgleda trenutno veliko bolje, kot sem mislila. Se zna zgodit, da maja že delam. 

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 230
   RE: Decemberski biseri 2009
11.4.2011 12:33:35   
araz
Ojla punce. Da se še tukaj po zelooo dolgem času mal javim.

TInchy90 in Poopsy a vidve pa bosta že kar rodile, če že nista. Super!
Jest sem pa zdej že na polovici. Danes imam morfologijo. Zaenkrat pravijo, da bosta obe punčki. In danes prvič čutim ,ad me obe brcata user posted image .

Tintara, super za službo. Držim pesti, da se izteče vse dobro. Kako Vane?

Zoja je pridna, vedno bolj navihana punčka in zaenkrat zdrava. Se vidi, da ni v vrtcu. Ampak slej ko prej bo tudi ona pokasirala razne bolezni, tega se zavedam.

Zaenkrat toliko.
Moram še mal prebrat kaj ste se kaj pogovarjale pa se jutri še kaj javim. Imam v službi čas tako ,da bom lahko kaj komentirala.


(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 231
   RE: Decemberski biseri 2009
11.4.2011 12:34:56   
araz
Tinchy a veš da meni je že sedaj hudo, ko bom mogla it v porodnišnico in Zojo doma pustiti. Sploh ne vem kako bom to prenesla, da jo tolk časa ne bom imela ob sebi. Ko pomislim, na to se mi kar solze ulijejo. ampak bomo tud to preživel.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 232
   RE: Decemberski biseri 2009
13.4.2011 15:54:23   
Tincy90
Olaa!

Js sm še kr tle... mela učer pregled in mi je CTG že risov popadke, ki sm jih tud čutila, ampak to za mojo G še ni to to. tko da še kr doma čepim in čakam, da se bo začelo kej bolj konkretno dogajat... me je sicr naročila še v pondelk na pregled in resnično upam, da me bo takrat poslala v P al pa neki bol konkretnega pove, mislm prov na živce mi gre že, res! In, ko/če se bova z mojim odločila za tretjega otroka definitivno menjam G! Drgač pa me že zna orng špikat, cukat, zategovat, trebuh mi otrdeva tko da komi predihavam, nimam pa nobenih bolečin v križu, se prav, da se resno ne dogaja še nič. skoz čakam, če mi bo mogoče voda odtekla pa nič. sm res že prov nestrpna in ko se na forumu z aprilčicami pogovarjamo mi je tko hudoo in bi kr jokala, ker so ene že rodile in se majo tko lepo doma. KDaj bom js spet to dočakala... vrjamm, da sm že sitna, ampak nekomu moram povedat.

Tintara super, da kaže na bolje za službo, upam, da ti je/bo uspelo kot si sama želiš!user posted image

Poopsy upam, da si vsaj ti že rešena teh "muk" čakanja na dan D.user posted image

Araz lepo, da si se javla in le sporočaj sproti kako so kaj tvoji dvojčki oz dvojčici.user posted image user posted image

Nivea upam, da že pridno telovadite in se bo kmalu pokazau plusek.user posted image user posted image


_____________________________

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 233
   RE: Decemberski biseri 2009
13.4.2011 17:48:24   
Puffy
Tincy se malo in bo mimo dej user posted image Držimo pesti pa srečno user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 234
   RE: Decemberski biseri 2009
13.4.2011 21:35:27   
tintara
Ah, Tincy, to se lepo na pocasi doma odpiras, zato da bos potem samo prisla, rodila, zmagala in hopa domov k Alisi.

Drzim pesti, da bo do konca tedna.
Ja, hvala punce za dobre zelje glede slu
zbe. Sefek ni nic klicala, moram rect, da nisem presenecena. Pocakam do konca tedna, potem pa jaz klicem. Če ga pa dobim, to je pa druga zgodba. Tak da za prvomajske bom se doma, to mi je tudi vsec, tako da zaenkrat gre vse po planu.

Vane si je pa vceraj glavo razbil zadaj. No, saj ni hujsega, vsaj mislim. Je stopil s pločnika, pa je bil pesek tam in mu je zdrsnilo, pa je padel vznak, direkt z glavo na robnik. sem ga hotla sam mal pomasirat, pa sme ugotovila, da imam krvavo roko. Sam je takoj nehal tečt, morda je teklo kako minuto. Sva sla kar naprej po hčerko v vrtec (se mu je to zgodilo pred vrtcem), pa ga je potem vzgojiteljica mal pokrpala, pa prej mu mal razkužla...

Danes mu spet piska. Ne vem, kako da tako hitro zacne v pljučih mu piskat. Spet smo ga namazali s svinsko mastjo, pa upam, da bo tudi tokrat pomagalo.

Še kaj? Nič, Poopsy in Tincy, želim vama, da bi cim prej rodili.

In se nekaj: vesela sem, da se spet vsaj malo oglasamo. Naj ena lepo pozdravi v mojem imenu vse decembrke na FB.

(odgovor članu Puffy)
Neposredna povezava do sporočila: 235
   RE: Decemberski biseri 2009
13.4.2011 23:45:12   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: tintara


In se nekaj: vesela sem, da se spet vsaj malo oglasamo. Naj ena lepo pozdravi v mojem imenu vse decembrke na FB.


Se pridružujem tem pozdravom!user posted image

Hvala za lepe želje in pozitivne misli!user posted image

Uh, dobr se je tole končalo s padcem Vaneta, sm d ni nč hujšga. Naša se tud zna že tko potoučt, 2x je mela že take velike modre buške, da sm sm čakala, da mi skup pade reva.user posted image ampak je že mal bol previdna, čeprov na momente je tko smešna k kr neki opleta pa se vrti in sploh ne gleda kje hodi/stoji.user posted image ah, ti naši sončki.<3



_____________________________

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 236
   RE: Decemberski biseri 2009
14.4.2011 8:24:00   
polho3006
Ojla punce!

Da se vam še jaz malo javim. Mi tudi pridno nabiramo buške, ena je bila celo takšna da smo pristali v bolnišnici, ker je bil fant po padcu nenormalno zaspan. K sreči je bilo z njegovo glavo vse o.k.

Mi smo že prišli v fazo NE - NE...za znoreti je. Vse kar mu rečem je ne. In to samo ponavljanje besede ne, ampak on to misli čisto zares. In če njegov NEE ne dosže namena je jok, kričanje...v glavnem kravžlja živce 100 na uro. Si full želiva še enega otročka, ampak...da bi imala dva takšna protestnika...me kar mine!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 237
   RE: Decemberski biseri 2009
14.4.2011 14:07:44   
Puffy
Včasih se prav sprašujem kdo vse čuva te naše otroke, da jih večinoma odnesejo brez kakih hujših težav. Tako kot zadnjič k je padla dol pečica in je Kaja sedela direkt spodaj, pa ji ni bilo nič hvala bogu, sem pa jaz dobila par šivov po komolcu in bolečo mišico user posted image

Tincy moja je ful nerodna, kar na ravnem se zvrne, pa hodi "že" 4 mesece user posted image

Danes zjutraj je Kaja prvič lulala v kahlico, je nisem prav pogosto dajala gor, ker nimamo prav toplo v kopalnici, gret se mi je pa ne da zaradi tistih dveh minutk k ponavadi sedi na kahli user posted image Tako da jutri zjutraj probam spet, bomo videli če ji bo spet uspelo.

Zdej se morem it pa učit, dokler mala spi. Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 238
   RE: Decemberski biseri 2009
15.4.2011 16:07:54   
*nivea
ojla

punce, Poopsy že carta. Danes, ob 13.18 se je družinica povečala, saj se jim je pridruzila deklica LARA (3470 g, 50 cm) user posted image user posted image user posted image

Čestitke še tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Puffy)
Neposredna povezava do sporočila: 239
   RE: Decemberski biseri 2009
15.4.2011 22:39:10   
tintara
O, čestitke Poopsy! Zdaj se pa fajn pocartajta, potem pa hitro domov. Vaju že nestrpno čakajo, kajne!

Tincy, zdaj pa še ti!


(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 240
   RE: Decemberski biseri 2009
16.4.2011 18:02:09   
Tincy90
Čestitkeee Poopsy!!user posted image user posted image user posted image Lepo se crklajte!user posted image user posted image user posted image

Evo, pa me je prehitela, js pa še kr čakam.user posted image dans mam PDP, ampak mislm d nism te sreče, da bo kej, bom šla še v pondelk lahko na pregled k G.



_____________________________

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 241
   RE: Decemberski biseri 2009
18.4.2011 19:30:51   
Tincy90
Evo mene... mela dans pregled, nč posebnga, CTG je kazov neki, ampak to še zmer ni to...dete naj bi melo že 4033g in obseg glavce 35,3cm...bravo za junaka, ampak ne vem kako bo to mami vn spravla... no, sm da bo z bebo vse ok, js bom že preživela. v sredo mam spet pregled in CTG in če se do petka ne bo nč zgodilo grem potem v petek lepo via Brežice...pol se bomo pa na prej menil kako in kdaj...sm jih pa že dans klicala in oni sprožjo porod, ko si en tedn čez rok, tko da potem bom najkasnej v soboto rodila oz naj bi se takrat začela akcija, kdaj bo pa končana pa noben ne ve... tolk od mene, pismo sm neki zaspana zadne dni...pa ni se mi nosečnost zamerla, je pa obupno tole čez rok it, se ti dnevi še bolj vlečejo kot drgač...

Lepo se mejte!


_____________________________

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 242
   RE: Decemberski biseri 2009
19.4.2011 13:12:40   
natasa28
Pozdravljene, ringarajevke, sem še sem prišla po doooooooooolgem času malo pogledat, Fb še sicer preletim, tukaj pa res že nisem bla celo večnost. Ja novi dojenčki prihajajo in prav je tako, včasih me še malo prime bemti, če ne bi moj bivši bil taki hepan, bi jaz tudi zdaj že počasi bila v novi porodniški, ampak kaj čmo, se ni izšlo, mogoče pa le še kdaj. Zdaj pač Danajo bolj razvajam jaz pa babica pa deda, pa tudi gre. Že zna lepo izsiljevat sploh pri dedeju ji dobro uspeva, pri meni malo manj kar ve kaj lahko in kaj ne sme. Samo kaj ko se kar hitro omehčam, ko tak velike solze toči ko se ji zgodi po njenem kaka huda krivica. Po drugi strani pa koga bom razvajala če ne njo, samo upam da se ne bom pol čez par let tolkla po glavi zakaj smo ji vse pustili.
Tincy 90 fajn opravi, naj bo čim lažje pa čimveč srečnih trenutkov ob cartanju z malo pikico.

_____________________________

"Cvetovi prihodnosti so skriti v semenih sedanjosti"

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 243
   RE: Decemberski biseri 2009
21.4.2011 14:46:15   
*nivea
ku-ku

Tincy kako si? že cartaš? upam da ja...

mala spi, sem zlikala, kosilo je skuhano.. čakam da se zbudi. te pa pride botrica po njo, pa gre z njo malo na potep. bomo videli kako bo to izgledalo user posted image

uživajte babe žabe

(odgovor članu natasa28)
Neposredna povezava do sporočila: 244
   RE: Decemberski biseri 2009
21.4.2011 17:45:05   
Tincy90
Ku ku, še sm tu!user posted image grem jutr v bolnico na pregled pa bomo vidl kaj bodo oni rekl, kdaj bodo sprožil. Tko da se, upam, tipkamo, ko pridem domov s sinkotom.user posted image

< Sporočilo je popravil Tincy90 -- 21.4.2011 17:46:00 >


_____________________________

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 245
   RE: Decemberski biseri 2009
21.4.2011 20:01:39   
Puffy
Srečno jutri Tinčy, al pa že danes če te kaj slučajno zagrabi user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 246
   RE: Decemberski biseri 2009
21.4.2011 22:29:17   
tintara
Tincy, srečno jutri!

(odgovor članu Puffy)
Neposredna povezava do sporočila: 247
   RE: Decemberski biseri 2009
21.4.2011 22:34:47   
tintara
Tincy, zdele sem pomislila, a vidva pa sam na ta velike praznike (plus minus par dni) otroke dobivata? enega za Božič, enega za Veliko nočuser posted image .  Ja, saj en sistem je treba imet, kajne. Recimo, jaz ga imam, skoraj točno na tri letauser posted image

Ajde, punce držte se vse. Pa velik pirhov

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 248
   RE: Decemberski biseri 2009
22.4.2011 0:26:22   
Tincy90
Puffy težka bo tale, da bi se samo začelo kej, al bodo otroc tko trmasti- no tamala je že!user posted image , al je pa moje telo čudno.user posted image

Tintara ja ja, midva mava to use preštudirano vnaprej.user posted image hecam, je pa res zanimivo, js tega nism pogruntala.user posted image je pa fajn, če maš nek sistem, recimo.user posted image

Hvala za lepe želje in upam, da res čim prej mine in s čim manj bolečinami.user posted image


p.s.zvedle boste lahk novičko na forumu Dolenjke 4.del al pa na mladih mamicah, ker od nobene tukej nimam številke, tko da...se pa tipkamo, ko pridm domov.user posted image


Bodite fajn čez praznike in velik pirhov!


_____________________________

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 249
   RE: Decemberski biseri 2009
22.4.2011 21:29:00   
Lenč.i
Tincy90, še jaz ti želim hiter, lahek porod pa čeprav na velik praznik.
Vsem ostalim pa tako ali drugače vesele praznike.

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?