|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberski biseri 2009
9.1.2011 21:33:05   
Elly79
IZVIRNO SPOROČILO: Puffy

IZVIRNO SPOROČILO: Elly79
Punce, ful vam svetujem, da če niste cepile svojih otrok za rota virus (tako kot tega nisem naredila jaz), dajte to naredit, ker je ta virus res nekaj najhujšega za male dojenčke!


A ni cepljenje za rotavirus do 6. meseca?



Puffy, baje da od 6. meseca naprej. Tako sem se pogovarjala z mamicami, ki so dale cepit male bejbike. Čeprav je baje kar drago - 150 EUR...

(odgovor članu Puffy)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Decemberski biseri 2009
9.1.2011 21:40:31   
*nivea
ojla

me je enkrat ven vrglo, tak da samo na kratko

jaz tudi tak znam,da je cepljenje za rotavirus samo do 6.meseca
ene ste dale cepiti otroke,tak da veste to ve najbolje

za vse bolančke pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evangelie, sožalje tudi z moje strani user posted image user posted image user posted image

mi smo okej. Taja pridno koraka. vztaja se ob vsaki opori, naj bo to ograjica, stol al pa žoga. hodi in se smeška, ter si ploska. najraje pleše.

razume vse, tako v slovenskem kot v madžarskem jeziku, ki ga doma govorimo. če jo vprašamo po mamici, atiju, babici, pokaže na tisto osebo. če pa osebe ni poleg, pa samo odkimava z glavo, da tistega pa ni tuki. user posted image user posted image user posted image

dosti se tudi zunaj sprehajava, jo držim za rokico pa gremo. v petih minutah celo uspeva narditi dva metra. bravo midve user posted image user posted image user posted image

ja, po novem se zna zamotiti z gledanjem knjig. obožuje reklame. tv-ja drugače ne gleda, samo ko je kakšna pesem, al kakšna zanimiva reklama, te pa se samo smeška ko gleda.

tolko od naju. uživajte

(odgovor članu Elly79)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Decemberski biseri 2009
9.1.2011 21:41:49   
*nivea
aja, pa trmasta je naša tudi fejst.

če že ima videz po atiju, je od mamice tudi nekaj dobila. trmo user posted image sicer je pa mala moj karakter. svaki je nekaj prispeval. user posted image

nosečke, vi pa uživajte v nosečnosti in božajte svoje bušije. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Puffy)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Decemberski biseri 2009
9.1.2011 21:58:51   
blondy_81
Živjo, kako ste kaj?
Evo zdej pa končno tudi mi hodimo. Sicer še ne ful dolgih razdalj, ampak hodimo pa. Je malce dlje trajalo kot pri ostalih, ampak uspelo nam je pa le.
Dejte mi nekaj povedat. A ve kravje mleko 3,5% maščobe, ki ni alpsko, redčite z vodo? Jaz ga včeraj nisem, pa še mal banane je pojedla in je danes ful zaprta in zdej ne vem ali zaradi mleka ali zaradi banane...ali pa zaradi obojega?


_____________________________

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Decemberski biseri 2009
9.1.2011 22:08:29   
Puffy
IZVIRNO SPOROČILO: Elly79

Puffy, baje da od 6. meseca naprej. Tako sem se pogovarjala z mamicami, ki so dale cepit male bejbike. Čeprav je baje kar drago - 150 EUR...



Sem hotela zdej pogledat v cepilno knjižico kdaj točno je bila Kaja cepljena (prvih par mesecev če se prav spomnim) pa je moj zalepil predal...le zaradi koga user posted image , kjer imamo bolj pomembne papirje in vse...Cena je bila pa 3x po 53 euru ali nekaj takega.

Danes smo si šli ogledat eno 4sobno stanovanje, v mojem bivšem bloku (tam še vedno živijo moji starši) in nam je ful všeč. Pa upam da nam ga uspe kupit, ker zdej v enosobnem je bolj težko - moj skoz dela do 7. zjutraj in ko spi, smo midve s Kajo v kuhinji, da ma on mir v sobi. In se mi že kar malo user posted image  od enega in istega prostora...sploh pa zdej, k je sam dež.

Blondy, jaz mleka ne redčim, ga pa uporabljam za čokolinote in podobne kašice. Drugače za pit ji še vedno dajem DM babylove mleko. Pomojem je bolj banana kriva, vsaj tako sem slišala že od večih ljudi, da je njihove otroke banana zaprla ali pa jim delala kake prebavne probleme.

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Decemberski biseri 2009
10.1.2011 11:27:11   
Ninča77
Naš Matevž je bil cepljen proti rotavirusu in sicer 2x v prvih 6mesecev. Plačali smo 150 evrov. 2x 75€.

Trma je pri nas izredno velika(najbrž po meni). Malo pa so krive babice, ki mu vse pustita, da doseže vse kar si želi.
Hodimo še vedno sam ob opori in večinoma tako prehodi celo stanovanje, da se drži al stene alomare al sedežne al česarkoli, edino roka ne pali, je takoj na riti. Ampak je rekel ortoped da hvala bogu, da sploh že stoji na nogici.

Tak da smo kar veseli, saj smo mobilni.


lep danuser posted image

(odgovor članu Puffy)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Decemberski biseri 2009
10.1.2011 12:11:16   
Lenč.i
No, pa smo tudi mi prispeli na antibiotiku. Prehlad je bil prehud, da bi ga kar tako prebolela. Kašelj je povzročil, da je izbruhala vse kar je pojedla in popila. Smo šli v soboto kar na urgenco. Vročino je imela še 4 dan. Zdaj je malo bolje, ampak je danes zjutraj spet vse zbruhala. Jutri imamo kontrolo, upam, da bo kmalu bolje.
Za rotavirusom smo tudi mi cepili 2x in to pred 6. mesecem. Je pa tudi stalo menda 2x po 75€.
Trma pri nas še ni tako izrazita. Če ji kaj ne damo, najprej malo protestira, tako kot mora, ampak se kmalu potolaži. Samo damo ji pa tudi vse, predvsem takrat kadar je, ker tako vsaj malo poje. Flikne pa tudi vse na tla, tako da kakšno stvar, ki se razbije, ne dobi.  
Hodimo tudi mi še le ob opori. Pa saj smo dva meseca za vami, imamo še čas, kaj ne? Matevž user posted image  za tvojo hojo.
Evangelie, tudi meni je žal za tvojega nečaka. Res morajo biti močne mamice, ki kaj takega doživijo. Osebno poznam tri mamice, ki so doživela nekaj podobnegauser posted image . Zdaj imajo vse otroke-sigurno ni pozabljeno, sčasoma je pa vseeno lažje. Držite se še pogumno naprej.  
Nosečke, čuvajte in božajte svoje bušije.

(odgovor članu Ninča77)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Decemberski biseri 2009
10.1.2011 12:22:14   
marusi
upam, da me tokrat ne vrže ven!

EVANGELIE - sožalje!

ARAZ: sem ti kar fovž za dva:) to so prav posebne vezi med dvojčki. bo pa itak naporno. pa če ti finančno znese, si privošči skrajšan delovnik - zdaj si ga res zaslužiš!!!!

VRTEC - smo na 64 mestu, bili smo na 86. brezupno! imamo že dogovorjeno privat. začnemo februarja.

TRMA - KATASTROFA PRI NAS: meče se nazaj, grize (druge in sebe), puli lase (svoje in tuje)... kar je pa meni najhujše: sili se na bruhanje, če ne dobi pozornosti! a ima katera kaj izkušenj s tem... to traja pri nas že par mesecev!

no, bodite lepo. zdaj spi in vsaj lahko kaj naredim!

lpm

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Decemberski biseri 2009
10.1.2011 12:24:10   
marusi
a, ja: ELLY - kako je z gašperčkom? kaj je pa sploh bilo? kam se je butnil. jaz sem tako panična, ves čas hodim za malim, pa imamo vseno buške, pa kri iz ustnic in nosa, pa priprte prstke... samo verjetno to sodi zraven k temu obdobju?????

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Decemberski biseri 2009
10.1.2011 21:02:28   
Elly79
Evangelie - moje sožalje!!! Kako žalostno!!! Sploh si ne predstavljam, kako mora biti to težko!!!

Marusi - oh ja... me je še sedaj groza, ko se spomnim... Gašper je laufal po stanovanju, tako kot ponavadi... Tako je pritekel k meni v kuhinjo, kjer je imel tudi razstavljene svoje igračke... Pa se je zataknil v stol in padel na igračko. V tistem je ful zajokal in ko sem ga pogledala, je imel čist krvavo učko in okol njega je bilo polno krvi. Tolk sem se ustrašla, da ne znam povedat... Sem samo klicala na 112, ker sem mislila, da si je zadel učko... Hvala Bogu je bila samo razbita arkada!!! Samo, naš Gašper je bil tak cukr... Ko smo prišli na urgenco in je bil čist krvav, se je kar smejal in skušal očarat vsakega, ki je tam z nami čakal... On je res tako posrečen otrok... Navdušen nad čisto vsem... user posted image - še nad urgenco... user posted image

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Decemberski biseri 2009
10.1.2011 23:43:24   
bugimajstr
da se še mi oglasimo.vidim da ni samo naš trmica..:)se zna tako jezit pa protestirat.če hoče kdo stran od njega ga mora negdo drug motivirat da pozabi da je eden manj z njim..je pa naš mali zelo previden.ve da je pečica vroča pa utičnica od elektrike je tut ajsa..pa jo pol pustu pri miru.predalov in omaric pa ne odpira kej dost ker ve da je tam tut ajsa..:)boli če daš prste umes..:)pol pa rajš pusti pri meru.njegova hoja je pa tako kakor njemu paše.najrajš pa sam mašira po celi bajti..in ga je tko hecno gledat k se ziba ko kak pijanček in vozi ovinke..je pa najbol faca če kdo nov pride pa ga tko postrani gleda pa se smeška in skriva..:)uglavnem moraš se mu nasmejat tut če nočeš.:)

(odgovor članu Elly79)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Decemberski biseri 2009
11.1.2011 11:51:14   
Puffy
IZVIRNO SPOROČILO: bugimajstr

predalov in omaric pa ne odpira kej dost ker ve da je tam tut ajsa..:)boli če daš prste umes..:)pol pa rajš pusti pri meru.


Sej tudi moja se je že uščipnila v predal in od takrat naprej se je navadila skrit prste k ga zapira user posted image  Sem upala da ko si bo prvič ujela prste vmes, da bo pustila predale pri miru...ma kaki - zdej ali nagne prste nazaj in zapre predal z dlanjo ali pa ga zapre z ročajem.

(odgovor članu bugimajstr)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Decemberski biseri 2009
11.1.2011 21:55:27   
MiNa*
Čestitke vsem nosečkam. Vam kar malo zavidam. Je tako lepo imeti trebušček. Ampak pri nas smo verjetno zaključili pri dveh. Čeprav si oba želiva še kakšnega. Pa moram ostat na tleh, ker sem med tednom po cele dneve sama z malima. Sedaj ni problema (razen, da si vsi želimo, da bi očka hodil domov ob 14., ne pa ob 18.).Ko bosta pa večja, šola, razne dejavnosti,... , pa ne vem kako bom vse zmogla.

Kako pa vaši enoletniki kaj govorijo?Naš ne kaj dosti, čeprav sam s seboj skoz nekaj čveka. Od kolegice pa full, in sem zato malo nestrpna glede govora pri našem.
Zna povedati kako reče račka in kuža (Ga-ga, vau-vau), kako dela ura, govori mam-mam (včasih je mišljeno zame, včasih pa izven konteksta), kadar ćeli jesti reče am-am. To pa je tud vse.
Trme pa (zaenkrat) nimamo. Pa upam, da je tudi ne bo ali pa vsaj čim manj.
Stanovanje je tudi pri nas stalno razmetano. Včasih imam občutek, da samo še zlagam stvari na njihovo mesto.
Pa bo že.

(odgovor članu Puffy)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Decemberski biseri 2009
12.1.2011 11:37:16   
Lenč.i
Govor: ooo, govori zelo veliko, ampak je nič ne razumem. Vem, kdaj kaj hoče, ker to pokaže z roko in posebnim glasom. Mama tudi že zna, pa dada, baba, pokaže že veliko delov svojega telesa (ušesa, nos, glava, zobki, noge trebušček). Da bi pa kaj drugega veliko govorila, to pa ne. In če jo vprašam ali je lačna, začne cmokljatiuser posted image .
Ja, razmetano je tudi pri nas. Iz predalov še ne leti posoda, imamo pa po tleh vse živo: igrače, obleke, časopis, drobtine (te posesam vsak dan).

(odgovor članu MiNa*)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Decemberski biseri 2009
12.1.2011 12:02:39   
polho3006
Hoja: naredi 2, 3 korake in potem se z glasnim smehom vsede. Drugače pa ob opori je hiter kot...po vseh štirih pa še bolj.

Govor: reče mama, ata, teta, am - am ko je lačen, včasih tudi pokliče babico - baba, kaj več pa tudi ne. Pokazati zna laske, vse ostalo na obrazu pa pokaže na usta. Ve kje je ura, slika, kopalnica, kje imamo metlo, če se gremo peljat je brum brum...

Trma pa že nekaj dni se dere, joka, zganja pravo histerijo č eni po njegovo.

Moram na delo. Lepo se imejte!

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Decemberski biseri 2009
12.1.2011 13:17:10   
Puffy
Moja tudi kar dosti govori, ma po njeno in itak je noben nič ne razume user posted image  Če pa ne pozna človeka, jo je sram in ga niti ne pogleda.

Dugače pa pokaže kje so laski, usta, očke, nos, prstki, nogice, jezik, smrekica (ja, še vedno je nismo spravili user posted image ), Tobi in Timi (naši mački), lučka, avto, konjiček (njene igračke), ...kako dela rita user posted image  Se začne tako smejat, kadar na glas prdne.

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Decemberski biseri 2009
12.1.2011 19:17:06   
METULJ1
Hoj, hoj     Hoja – tudi mi naredimo sami do par korakov. Mislim, da bomo dokončno shodili v roku 14 dni.   Govor – naša zna reč pa pa, baba, dedi, tata, mama, oponaša kužka, račko; pove, da je ka-ka; Pokaže vse dele telesa, zna pokazat, kdo je ona, če jo pokličeš po imenu; pokaže, da je pihala eno svečko; pokaže kdo je glavni… skratka včasih se mi zdi, da za svojo starost še preveč ve;   Trma – tudi pri nas se je pojavila en teden nazaj; zaenkrat sem še vztrajna; je pa res, da sprobava do konca;   Sicer smo pa spet zboleli. Ne vemo, če zaradi cepljenja ali kar tako. Skratka spet smrkamo, kašljamo itd. Upamo, da čim prej mine.   Pozdravčki vsem pa lep večer

(odgovor članu Puffy)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Decemberski biseri 2009
13.1.2011 11:35:14   
Poopsy
Ojla, da se še mi javimo po dolgem času.
Najprej mere pri 1 letu: 74 cm in 8600 g. Ja, drobceni smo, ampak ni panike, ker rada je.
Hodi samo še ob opori, najraje se prime za mojo hlačnico in hodi za mano. Ko se zamoti, naredi 2 do 3 korake samostojno, stoji pa že zelo lepo. Poškodb zaenkrat še nimamo, ker se zna fajn počasi spustit na tla. Govori tudi ful, najlepše izgovori "mama". user posted image  Drugače pa tata (ata), baba, deda, Gaja (naša psička), nega (ne gre), kaka (ko se pokaka), ne ne ne ... Ves čas pa čeblja in nam na velko razlaga v svojem jeziku. Spi še vedno 2x na dan, ponoči pa od 20.30 do 7.00. Naslednji teden pa gre v svojo sobico.

user posted image  pa je vedno bolj naporna, vse me boli, zadnja 2 tedna sem ful utrujena ... Trebuh pa imam ogrooooooomen. Tak da komaj čakam april!

Kako pa kaj pri vas poteka uspavanje? Zaspijo sami? Naša zaspi dokaj hitro v svoji posteljci, edino zraven moram sedet. Bi jo pa rada navadila, da zaspi sama. Kako se naj tega lotim? Ko odidem iz sobe, je namreč takoj na nogah in se igra. Do sedaj je samo enkrat zaspala sama brez mene.  
 

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Decemberski biseri 2009
13.1.2011 13:23:50   
Zibka
Ja, vi imate pa res zlate otročke! Sploh spanje celo noč...
No, naša ni nič manj zlata, samo spi slabo in razumljuivo govori le ata, ati user posted image

Rotavirus naša Klara ni bila cepljena, ga je pa dobila pro 3,5 mesecih, vendar ni bilo nič hudega.

(odgovor članu Poopsy)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Decemberski biseri 2009
13.1.2011 14:56:39   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Zibka

Ja, vi imate pa res zlate otročke! Sploh spanje celo noč...
No, naša ni nič manj zlata, samo spi slabo in razumljuivo govori le ata, ati user posted image




user posted image user posted image naša isto, le da namesto ati govori ma-ma, ta-ta in de-de.user posted image user posted image


_____________________________

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Decemberski biseri 2009
13.1.2011 22:01:23   
Elly79
Punce, naš pa ne reče še nič!!! Mogoče amam, ko je ful hud, če ne dobi za jest! user posted image Jaz sem se pa skoz tolažla, da je to mama... in ne amam  user posted image - ampak zdej si ne delam več utvar... Čeprav, včasih ko se zmoti in vadi zloge zelo lepo reče mama in takrat sem čist navdušena in on me gleda kot da sem padla iz lune, ko ga zarad tega lubčkam user posted image

Nekako sem prišla do tega, da moj otrok očitno še kar nekaj časa ne bo nič rekel... Sicer je shodil že pri 9 mesecih in že ful lepo sestavlja lego kocke in je ful navdušen plesalec - torej motorično ful prehiteva, kar se pa tiče govora je pa fuuuul zadaj... Ampak - verjamem, da ima vsak otrok svojo pot in svoj načrt razvoja, ki nam staršem pač ni poznan... user posted image

Moram pa rečt, da razume, če mu rečem, da naj pošlje lubčka, pa kolk je velik itd... In tud vse pokaže in naredi, kar ga prosim, naj naredi...user posted image Danes sem ga učila, kako pokažeš ni ni in se mi je smejal, kot če bi najbolj smešen vic na svetu povedala... user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Decemberski biseri 2009
13.1.2011 22:02:42   
blondy_81
Živjo punce, kako ste?
Smo kar manj aktivne tukaj gor, odkar nas večina že dela.
Drugače pa smo mi končno shodili. Jo je tako zabavno gledat, ona je pa tud čist vesela, ko gre sama.

Spimo pa sedaj spet v redu. Po 12 do 13 ur. Vmes sem vam jamrala, da ima ful krizo, ker sem šla v službo in potem posledično ne spi. No zdej je začela spat in zaspi brez joka. Sem prav vesela.


_____________________________

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Decemberski biseri 2009
13.1.2011 22:58:17   
Puffy
Blondy, Manca spi po 12-13 ur brez se zbudit enkrat vmes? Waaw, ti zavidam user posted image  Navadiš še mojo spat tako? user posted image  Pri nas je bilo en čas (kake 2 tedna) vredu in je prespala skoraj celo noč, zdej pa smo spet na starem - vstajam po X-krat na noč.

Kaji smo parkrat rekli, da naj nese robček, papirček,...v smeti - ona pa zdej veselo nosi stvari v smeti. Zadnjič je hotla dudo vržt, še dobro da sem bila zraven user posted image

Pa skoz skriva igračke in prtičke - v čevlje, copate, v hlačnice, v luknjo od zvočnika pa najrajši skriva, tako da če kaj iščemo, že vemo kam it pogledat user posted image

Tudi Kaja ful rada pleše. Samo da sliši muziko, pa miga...prav smešna je, k miga rokice sem in tja, kot da vrti hulahop.
Aja, pa po vsej verjetnosti se bomo preselili v novo štalco, upam da še ta mesec user posted image  Tako da lahko bi začeli delat počasi na novi kravci user posted image user posted image  

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: Decemberski biseri 2009
13.1.2011 23:11:46   
blondy_81
IZVIRNO SPOROČILO: Puffy

Blondy, Manca spi po 12-13 ur brez se zbudit enkrat vmes? Waaw, ti zavidam user posted image  Navadiš še mojo spat tako? user posted image  Pri nas je bilo en čas (kake 2 tedna) vredu in je prespala skoraj celo noč, zdej pa smo spet na starem - vstajam po X-krat na noč.




Ja zdej moram potrkat, da spi brez prebujanja, ampak je pa blo 3 tedne noro, ko je pa samo jokala. Samo da je posteljico vidla, je jokala. Ponoči se je zbujala. Jaz sem bila kot zombi. Zdej pa ko zaspi tudi pisne ne do zjutraj do ene 8h ali 9h.
Ne znam pa povedat recepta za to, kako otroka pripravit, da ves čas spi. Mogoče je tudi to, ker že ful dolgo ni navajena ponoči jest. Ona meni že kot novorojenček ni nekaj veliko ponoči jedla. Ob polnoči je jedla, potem pa ob ene 5h zjutraj. Tako da niti ni bila tega navajena. Mogoče se zaradi tega ne zbuja. Preden pa zaspi, pa popije celo flaško čaja ali domačega soka in potem zaspi.


_____________________________

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu Puffy)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: Decemberski biseri 2009
13.1.2011 23:17:49   
Puffy
Moja dobi ponavadi tam okoli 23h 2 deci mleka s 4 plasmon piškoti noter in naslednjič je spet lačna okoli 4 - 5 zjutraj, takrat dobi pa 240 ml. Drugače pa vmes skoz neki pojokava in cvili, pa sanja in se začne dret, itd. Sem ji že probala dat čaj ali pa vodo namesto mleka proti jutru, pa ne pomaga...joče tolk časa dokler ne dobi svoje doze mleka.

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Vsaj za dan žena bi mi lahko kupil š...
Vse to, po čemer ženske tako zelo hlepimo od svojih moških, si lahko in moramo dati tudi same. Tudi in še posebej na dan...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?