| 

| Uporabniki na tej temi: nihče |  | 
  |    | Stran:   [1] | 

|        | Uporabnik   |  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Matejina veganska kuhinja 3.1.2011 19:39:39
 | 
 |  |  |  

|  Freya88   
   | Ne razumem zakaj isces v knjigah z vegansko prehrano recepte, v katerih ni mleka, psenicne moke in riza, ce pa so sestavine v teh knjigah najveckrat sestavljene ravno iz njih (razen mleka seveda)??? 
 Obstajajo knjige, ki so napisane posebej za bolnike s podobnimi tezavami... zato ti priporocam, da pogledas tam... pojdi v knjiznico, knjigarno in seveda na net...
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Matejina veganska kuhinja 3.1.2011 19:45:52
 | 
 |  |  |  

|  Čebel@   
   | svakinja ne sme teh stvari jesti in za RD si je zaželela to knjigo....ampak če bi našla drugo kuharico bi pa vseeno jaz to prečikerala in ji še tisto kupila |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Matejina veganska kuhinja 3.1.2011 19:58:13
 | 
 |  |  |  

|  Freya88   
   | Ampak ona ve, da venganstvo `prepoveduje´ vse zivali in zivalske produkte... torej odpadejo jajca, vsi mlecni izdelki, ogromno konzerviranih izdelkov, za med nisem 100% ampak ok... 
 Pa se nekaj, zakaj ne sme teh sestavin? Je alergicna posebaj na te tri al kako?
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Matejina veganska kuhinja 4.1.2011 9:38:24
 | 
 |  |  |  

|  Čebel@   
   | fora je da ima občutljiv želodec in namesto da bi se redila,ona hujša(170cm/45kg) in ta živila ji je en stokovnjak vzel iz jedilnika in je boljše....trenutno ima to knjigo sposojeno ampak je rekla da bi jo za RD |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Matejina veganska kuhinja 4.1.2011 12:53:21
 | 
 |  |  |  

|  mateyka   
   | IZVIRNO SPOROČILO:  Freya88 ..venganstvo `prepoveduje´ vse zivali in zivalske produkte... torej odpadejo jajca, vsi mlecni izdelki, ogromno konzerviranih izdelkov, za med nisem 100% ampak ok..

med je živalski produkt - pripravijo ga čebele v svojih želodcih. torej po tej logiki ne smejo jest meda.

|  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Matejina veganska kuhinja 4.1.2011 19:30:28
 | 
 |  |  |  

|  Freya88   
   | IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ 
 fora je da ima občutljiv želodec in namesto da bi se redila,ona hujša(170cm/45kg) in ta živila ji je en stokovnjak vzel iz jedilnika in je boljše....trenutno ima to knjigo sposojeno ampak je rekla da bi jo za RD

V tem primeru pa, ce ji ta knjiga ustreza... zakaj ne? Mogoce bi bila super se kaksna knjiga s solatami... kaj vem:)
 Zal ti druga ne vem povedat... mogoce najbolje, da poklices naokrog in povprasas malo... ker posebej knjige brez teh sestavin 100% ni...
 Se pa meni osebno niti ne zdi neki hudo brez teh sestavin prezivet, saj moko samo zamenja za drugo, mleko se lahko marsikje nadomesti z vodo ipd...

Kakorkoli.. hotla sem povedat, da ti vec ne znam povedat:D
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Matejina veganska kuhinja 4.1.2011 19:37:36
 | 
 |  |  |  

|  Čebel@   
   | IZVIRNO SPOROČILO: Freya88 sej to me je zanimalo....če sploh obstaja kakšna taka kuharica.....bom zavila še v knjigarno in knjižnico.....hvala ti za pomoč oz. trud

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ 
 fora je da ima občutljiv želodec in namesto da bi se redila,ona hujša(170cm/45kg) in ta živila ji je en stokovnjak vzel iz jedilnika in je boljše....trenutno ima to knjigo sposojeno ampak je rekla da bi jo za RD

V tem primeru pa, ce ji ta knjiga ustreza... zakaj ne? Mogoce bi bila super se kaksna knjiga s solatami... kaj vem:)
 Zal ti druga ne vem povedat... mogoce najbolje, da poklices naokrog in povprasas malo... ker posebej knjige brez teh sestavin 100% ni...
 Se pa meni osebno niti ne zdi neki hudo brez teh sestavin prezivet, saj moko samo zamenja za drugo, mleko se lahko marsikje nadomesti z vodo ipd...

Kakorkoli.. hotla sem povedat, da ti vec ne znam povedat:D

|  
			|  |  | 

|    | Stran:   [1] | 

Otroci&internetŠakiKoliko časa dnevno vaši otroci preživijo na internetu? 1 uro (
72%)

2 uri (
11%)

več kot  ure (
9%)

dalj časa-koliko? (
8%)
 Število vseh glasov: 223
Število vseh glasov: 223Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš 
svojo anketo!