Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

od nikoder, niti občutkov, da bo prišla, ni.. Mogoče je pa res čas za en test...ampak si vsak dan rečem, da še do jutri počakam... Razen rahlo bolečih prsi, ni nobenih znakov.. no, sej vem, da je prezgodaj za kakršne koli druge znake, pa vseeno, sem pozorna na vse. Mam pa strah delat test, ker je lahko negativen... Joooj, sama sebi grem na živce včasih..
. Sicer sem ga delala zelo zgodaj, saj je danes komaj 32.dan ciklusa (sama imam zelo dolge cikluse), vendar ker sem pila klomifen, sem upala...no in so, dve črtici.Malček sem v skrbeh, ker je ena crtica zelo svetla, vendar je vidna. Drugače pa znake imam vse, samo tako jih imam vsak mesec; bolijo me prsa, ščipa po trebuh, slabo mi dela.Neveste kako upam, da je uspelo!!!!Držim pesti še za ostale!!!
delava že 3leta, s tem da je 2009 uspelo, ravno tako s klomifenom, vendar se ni dobro končalo in sva morala eno leto čakati na ponovno poskušanje. Tako da zdaj nama je to 7 krog (od takrat) in prvi s klomifenom. Drži pesti tudi za vas! Aja jst sem delala ovul.teste ta mesec, me g ni spremljal na UZ in ovulacijo mi je pokazalo cca 15-16 dan ciklusa, takrat me je tudi špikalo.Pa srečno vsem ostalim.
.
Vprašanje kdaj se bo sploh pojavila.
bi mi test sigurno že pokazal nosečnost. Torej, je vzrok takšne zamude pač v nečem drugem. Definitivno, kakorkoli sem obrnila test, pa če bi ga razstavila na 1000 koščkov, še vedno bi bil -
). Tudi sluznica bi naj bila pravšnja za vgnezditev.