Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: brezrokavnik za dojenčka 6.1.2011 20:18:59
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Mi imamo enega iz H&M ter enega iz Leclerca - ampak oba že iz leta 2007 . Je pa ideja kje pogledat!
|
|
RE: brezrokavnik za dojenčka 6.1.2011 20:20:51
|
|
|
|
nincy29
|
jaz ga imam taki kot plis je.je od lumpija.kakšne barve potrebuješ?
|
|
|
|
RE: brezrokavnik za dojenčka 6.1.2011 20:51:22
|
|
|
|
nusi
|
za barvo mi je vseeno, samo ne bi ravno roza, ker imamo fantka A ti si ga v mercatorju dobila?
|
|
|
|
RE: brezrokavnik za dojenčka 6.1.2011 21:43:47
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Nusi, se tole dodam - sploh ne rabiš brezrokavnika. Tamalem lahko čez dolg bodi oblečeš tudi majčko s kratkimi rokavi. Pa še frajersko je
|
|
RE: brezrokavnik za dojenčka 6.1.2011 22:02:40
|
|
|
|
ribica.
|
jaz sem jih ta teden vidla v C&A, bombaž, karo vzorec.
|
|
|
|
RE: brezrokavnik za dojenčka 6.1.2011 22:07:13
|
|
|
|
Najaa
|
Nam jih babici pleteta, imamo ima tud enga kupljenega in sicer iz Kika. Aja, pa ta kupljen je bombaž.
|
|
|
|
RE: brezrokavnik za dojenčka 6.1.2011 23:43:21
|
|
|
|
nusi
|
kati men je to z majčko ful všeč, samo je ne moreš odpet spredaj brezrokavnik pa lahko, amoak sploh nisme pomislila, evo jutri mu bom majco čez navlekla - oz. moram najprej eno kupit hvala za info glede trgovin - bom šla na lov
< Sporočilo je popravil nusi -- 6.1.2011 23:44:02 >
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Samostojnost.
Admin
So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.