biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy Še dobr, da mamo mismis, da nas gor drži, ker smo tako zgovorne! Danes še gapii stavka! Drugače pa smo mi po starem, naša punči gre rada v vrtec, rada tud domov, rada se carta pr mamici... Pa da se še pohvalim, po novem (no, 3 noči) smo sam enkrat vstali in to samo za dudo! Hihi, važička Super, super, super Čaki, ravno gledam ... koliko ste zdaj že stari? Jao jao, že takole iz obzirnosti za perečo postnosečnško pozabljivost bi si NEKDO lahko zrihtal avatarček IZVIRNO SPOROČILO: kimsy biba - upam, da maš še kakšnega pingota in čakaš, da nas presenetiš! Viš, tale plan mi je pa jako všeč Gapi, ti jih kar pokliči. V ponedeljek. Jaz bi kar na ortopedijo, če bodo oni pisali izvide ... potem moraš pač njih jahat. Evo, pa še Valentinovemu s poštarjem se diskretno izogneš Ajsi, kako? Greste kam na počitnice? Rebiček, kako je bilo na AEIOU? Tole me pa res zanima... Goldy, pa kjeeeeeeeeee si? Sabsa, a že rabiš kake šapke? Ti samo povej - tule smo poosebljeni profiji Miška, gospodinjiš? Mulca brckata? A se žihr še mal pobaham? LBjček zna petko dat
|