Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Polnjeni malancani...kako? 9.8.2005 21:32:52
|
|
|
|
smrka
|
jest sem jih polnila tako kot polniš paprike le da sem v meso pomesala še sir nariban (za na pizzo). Malancane polozila na pekac in jih prelila z paradižnikovo omako in dala v pekač.
|
|
|
|
|
|
Polnjeni malancani...kako? 9.8.2005 21:43:42
|
|
|
|
Maxica
|
Če ti kaj pomaga, ti lahko prepišem recept za nadevane bučke iz knjige Toskanska kuhinja-sem jih že naredila in so super:bravo:: Po moje da se lahko na isti način naredi melancane. Potrebujemo 8 srednje velikih bučk 150 g tunine v olju 2 jajci nariban parmezan drobtine 1 strok česna peteršilj suho belo vino olivno olje Bučke operemo, jih osušimo in podolžno prerežemo na dvoje. Meso izdolbemo, ga damo v skledo in mu primešamo zdrobljeno tunino, jajci, nasekljan peteršilj in česen, prgišče parmezana in prgišče drobtin, sol, poper in malo olja. Tako pripravljen nadev nadevamo v izvotljene bučke in ga potresemo z drobtinami. Bučke položimo v naoljen pekač, jih pokapamo z oljem, polijemo s pol kozarca belega vina, potresemo s parmezanom in drobtinami ter v pečici 30 minut pečemo pri 160-180 stopinj C.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.пеперутка16Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.Da, poljubljam/o ga. (
10%)

Ne, ne poljubljam/o ga. (
60%)

Poleg nas staršev ga poljubljajo tudi njegovi bližnji sorodniki. (
30%)
Število vseh glasov: 10Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!