Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 8:16:41
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca marta rasturala si Podpis. Zelo lepo. Pa še en! pa še en
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 8:21:34
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Botrca: včeraj smo vas vidli (OŠ - igrišče - 16.20) Moj ni upal trobit, preveč folka , če bi spredaj sedela, bi itak jaz. jaaaa mi smo bili na sprehodu...škoda da nisi potrobla....
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 8:23:32
|
|
|
|
botrca
|
Majakla...ki pa ste bili v Kungoti? Al ste se samo mimo peljali? Za mleko pa kaj pa vem, mogoče mu je premastno...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 8:23:49
|
|
|
|
botrca
|
Aja pa dobro jutro
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 8:24:19
|
|
|
|
botrca
|
Končno pijem v miru kavo, mali v vrtcu, ata pa v službi...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 8:25:29
|
|
|
|
botrca
|
Pol pa grem k frizeru, da me pobarva v eno barvo ki sem jo zadnjič v dm-u kupla...mogoče bo pa lepo primla glede na to da sem se prejšnji teden barvala. Če ne si bom pa dala pramene pa je.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 8:26:49
|
|
|
|
botrca
|
Grem se zrihtat pa pičim...čao bao
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 8:31:33
|
|
|
|
bambixxx
|
dobro jutro, sonček je
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 8:36:24
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, aja, moram še T pohvalit...danes je prehodil celo kuhno tako, da je pred seboj tiščal stol in se ga držal. Vau, mami in ati ponosna. Opa, še malo pa bo brez stola. bravo T
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 8:39:12
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dobro jutro. Nik spet bruhal po Čokolinu. Kaj zaj to???! Sem mu dala spet 3,5 mleko - zato? Ker včeraj po 1,5 ni? Eh, nisem tak pametna. bogi Nik. pa mu daješ čisto alpsko mleko? nič razredčeno z vodo?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 8:41:09
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Pol pa grem k frizeru, da me pobarva v eno barvo ki sem jo zadnjič v dm-u kupla...mogoče bo pa lepo primla glede na to da sem se prejšnji teden barvala. Če ne si bom pa dala pramene pa je. če ne bo primlo tak ko treba, pa se ne sekiraj - saj bo kmalu pust
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 8:54:09
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Midva z L sma spala do 8h. Kavo sem že spila, tak da si grem zdaj glavo oprat, pol pa malo pospravljat po leni nedelji.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 8:56:07
|
|
|
|
katy83
|
jutro. Spali do pol 8, jaz bi še malo, ampak se T ni dal. Zdaj "gleda" risanke na Jim Jam, jaz pa sem vas na hitrco prišla pozdravit. Pa vam en vic prilimat. Petnajstletnica pride k mami in ji potoži, da že 2 mesca nima menstruacije. Zaskrbljena mamica kupi tester in seveda, punčka je noseča. Sledi kričanje, solze... "Takoj povej kateri prasec je bil in če ne boš meni, boš povedala očetu....!!!!" Punca prime gsm in pokliče. Po pol ure se pripelje pred hišo Ferrari. Iz njega izstopi moški, okol 40 let, lepo oblečen... pride v hišo in se vsede med mamo, očeta in hčerkico. "Dober dan", pravi "vaša hči me je obvestila. Torej jaz je ne morem poročit, ker že imam družino, ampak, če se rodi deklica, ji prepustim 3 trgovine, 2 stanovanji, eno vilo in 500.000 evrov na računu. Če je fant dobi 2 tovarni in 500.000 na račun. Če pa slučajno zgubi otroka..." Takrat se glava družine zdrzne, vstane, položi moškemu roko na ramo in pravi: "Jo boš pa kresnil še enkrat, a ne...."
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 8:56:26
|
|
|
|
katy83
|
pa lep dan vsem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 8:56:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx sonček je jUHEJ. Ups čreke. L kriv.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 8:57:24
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx sonček je jUHEJ. Ups čreke. L kriv.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 8:59:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, aja, moram še T pohvalit...danes je prehodil celo kuhno tako, da je pred seboj tiščal stol in se ga držal. Vau, mami in ati ponosna. Opa, še malo pa bo brez stola. bravo T
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 9:00:44
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx sonček je jUHEJ. Ups čreke. L kriv. Očitno bo treba spet v šolo.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 12:43:45
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca marta rasturala si Podpis. Zelo lepo. Pa še en! pa še en Pa še moj!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 12:44:17
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, aja, moram še T pohvalit...danes je prehodil celo kuhno tako, da je pred seboj tiščal stol in se ga držal. Vau, mami in ati ponosna. Opa, še malo pa bo brez stola. bravo T
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 12:45:20
|
|
|
|
sami0804
|
Katy dober vic
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 12:45:49
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca Pol pa grem k frizeru, da me pobarva v eno barvo ki sem jo zadnjič v dm-u kupla...mogoče bo pa lepo primla glede na to da sem se prejšnji teden barvala. Če ne si bom pa dala pramene pa je. če ne bo primlo tak ko treba, pa se ne sekiraj - saj bo kmalu pust
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 12:46:45
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Botrca: včeraj smo vas vidli (OŠ - igrišče - 16.20) Moj ni upal trobit, preveč folka , če bi spredaj sedela, bi itak jaz. Še dobro,da nisi...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 12:47:09
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pa lep dan vsem. Hvala enako
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 12:47:57
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Spali super,celo noč,še več takih. Paše,ne?
|
|
|
Odstavljanjelonchy20Kdaj ste odstavile otroka od prsi?pred enim letom (
65%)

po enem letu (
26%)

še kasneje (
9%)
Število vseh glasov: 57Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!