|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj oblečt otrokom na daljšem poletu? 28.1.2011 22:07:54
|
|
|
|
Ribica **
|
Mene na letalu vedno zebe, vroce mi je blo samo enkrat do zdaj, tako da jaz se vedno oblecem. Poleti, ko smo leteli iz Münchna v Mancester, sem imela legice in pulover In nazaj grede enako, ceprav nas je v Münchnu pricakalo 30°C ob 21.30. Dekico pa rabis samo, ce bodo spali, tako zelo mrzlo pa tudi spet ni.
|
|
|
|
|
RE: Kaj oblečt otrokom na daljšem poletu? 28.1.2011 22:21:57
|
|
|
|
tlb
|
Ribica HVALA. Ja, let je nočen, bom vzela dekico za malega. Pa vidim (tj. čitam...), da je na letalih kar "mrzlo"-se bom temu primerno tudi jaz oblekla (jaz sem hotela toplejše stvari pustiti v avtu...pa bom samo bundo, flisek pa bo lepo na meni ostal). LP! T ---
|
|
|
|
|
RE: Kaj oblečt otrokom na daljšem poletu? 31.1.2011 9:19:09
|
|
|
|
viv_
|
oblecite se "čebulno", v več plasti... Saj na daljših letih dekice ponavadi dobiš, je pa fajn imeti svojo sabo, sploh za otročka... Mene tudi običajno zebe.
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj storim, ko me zanaša na zasneženem ces...Najpogostejši vzrok zakaj pozimi prihaja do več, predvsem manjših, nesreč z avtomobilom, so nepravilne reakcije voznikov...
Družinski izlet na KrasKras nam je tako pri srcu, da se tja odpravimo kar pogosto. Včasih le na sprehod in kosilo, včasih za cel vikend ali cel...
Zadnje s foruma
zvezdica_zaspanka28zvezdica_zaspanka28Katero ime bi izbrale?Neža (
49%)

Hana (
30%)

Antonia (
6%)

Maruša (
15%)
Število vseh glasov: 87Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!