Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Na koncu je le spila. Tako se mi je smilila sam kaj čmo, navadit jo moram čim prej na flaško, kaj pa bo ko ne bo mleka. Potem sem jo mal nosila, je spremljala vse in prenehala z jokom. Nekaj čez deset je zaspala v pojstlci za 15min, potem pa jok - po moje so krči, jo je moj mal nosu naokrog in je zaspala. Vmes se je še ene parkrat oglasla. Upam da bo mirna noč.
z dojenjem. Pridobiva sicer dobro, ampak se mi je tudi začel precej jokat čez dan. Pa popoldne in zvečer, ko mleko ne priteče takoj, se mi zdi da se mu sploh ne da vlečt. Ampak ponoči pa dobro spi, tako da ne vem kaj me heca. Mu bom danes ponudila AM popoldne takoj po dojenju, pa bom videla. Sicer je mož proti, ker je dojenje itak the best, ampak me prav malo briga. Če imam jaz samo 1 procent občutka, da je mali po dojenju še lačen, bo valda dobil še flašo. V glavnem, danes popoldne probamo.
jaz razmišljam podobno kot putka - če ponoči tko dobr spi, potem najbrz ni lačen...smo pa imeli te jokave dneve mal problemov s podiranjem kupčkov, mogoče pa je bil zato tak
.Sem pa morala kupit še posebno mleko za dodajat ker bo verjetno dojenja čedalje manj
....potem pa je "proslavljal" z nami še pozno v noč.
so se mi očitno razmaknile trebušne mišice in stanje je še vedno enako. Na netu sem brala da bi bilo potrebno it na neko fiztioterapijo in delat ene posebne vaje oz. trebušnjake. A katera ve če se moram glede tega oglasit pri svoji G ali kar osebni zdravnici? Moj trebuh namreč izgleda grozno in bi rada do naslednje
. Joj tok sem vesela