Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
V bistvu mi ni jasno kaj za ena krvavitev je to, ko pa sem menstruacijo ta mesec že imela (13.1). Čeprav sem kot najstnica imela zelo močne in boleče menstruacije, je ta krvavitev vseeno tako obilna, da ne vem kaj naj in nič ne kaže na to da bi ponehala, ker kar uliva... Ob menstruaciji so me ponavadi bolele noge, jajčniki... Zdaj me ne boli popolnoma nič, le teče v nedogled. 
, ko sem imela Mireno...povzročila mi je konkretne zdr, težave...hormonsko neravnovesje, nenormalne bolečine v trebuhu, vnetja, ciste na jajčnikih, itd...Ginekolog mi je povedal, da par dni po odstranitvi Mirene ženska dobi menstruacijo in običajno telo rabi par mesecev, da spet dosežemo hormonsko ravnovesje...Sem bila prav vesela prve menstruacije, pa čeprav je bila kar močna. Sem se pa na splošno počutila precej bolje, kot z Mireno.
, krvavitev je bila le simbolična. Prvo M pa sem dobila 1.12., vendar je bila zelo šibka in je trajala samo tri dni. drugo M sem dobila 32. dan ciklusa in je prav tako trajala samo tri dni. No ta ciklus je pa popolnoma zmešan, cel čas sem imela ene krvave izcedke pa rjavkaste izcedke. Jutri je 32. dan in naj bi spet dobla M, čeprav upam, da je ne bo kljub vsem napovedim, da se bo pravkar vlila.
ni in ni bilo nekega filinga... Da mi je sploh zapasalo se je moral pošteno namatrat, pa še to je hitro všlo nekam med oblake.
, so občutki ko se približa vratu, kot da sem se na novo zatrapala. Ne vem, to je čisto nekaj druga.