Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Imena Tomažkevih vlakcov 5.2.2011 12:10:05
|
|
|
|
katy83
|
to piše na dvd-ju: Imena: Gorazd,Bajsi,Poldi,Suzi,Tobi,Oliver,Jakob. zdaj kdo je kdo v angleščini pa ne vem
|
|
|
|
|
RE: Imena Tomažkevih vlakcov 5.2.2011 12:59:12
|
|
|
|
tlb
|
skupaj poglejta risnko na DVD in poiščita imena vlakcev :) na začetku DVDja (vsaj dveh naših) je taka neka predstavitev veliko vlakcev; o vskema nekaj povedo in sevedfa se začne z "To je Gorazd, največji in bla bla bla......" (nimam spomina kot tamala, ona ve o vsakem vse....)
|
|
|
|
|
RE: Imena Tomažkevih vlakcov 5.2.2011 13:02:44
|
|
|
|
tlb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Julija08 Sinu sem kupila par vlakcov, pa ne vem kako jim je ime v slovenščini, ker če mu bom kar nekaj rekla in bo v risanki videl, da ni prav bo cel problem. Ima pa tele: - Arturja - Rosie - Mighty Mac Hvala, Andreja Hm, če ugibam-Artur je verjetno kar Artur, Rozi pa Rozi.....Majti Mec pa ???? Drgač pa moja tamala nobenega ne pozna od teh vaših, sem ji slikico pokazala s spletne strani..... Pa tudi i z risanke se jih ne spomnim-v naših ne nastopajo (pogosteje nastopajo že nekje omenjeni-Gorazd, EDvard, JAkob, Tobi,.....) uh :)
|
|
|
|
|
RE: Imena Tomažkevih vlakcov 5.2.2011 23:34:42
|
|
|
|
Zamima
|
vprašanje je, kje si kupila te vlakce? :) Hvala.
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Cista.
пеперутка16
Ste imeli med nosečnostjo veliko/e cisto/e na jajčniku in kaj se je z njo/njimi zgodilo?